Integrasjoner

Integrasjoner i økonomisystemene

I moderne skybaserte økonomisystemer er det etablert flere standardintegrasjoner mot markedsledende tredjeparter.

Våre ERP eller økonomi konsulenter kan hjelpe deg å sette opp eller aktivere disse.

Tripletex tilbyr ett sett av standardintegrasjoner som du kan finne mer informasjon ved å følge linken her, og figuren under illustrerer disse. Integrasjonene som tilbys anvender Tripletex sitt åpne API som du kan finne dokumentasjon til her.

Integrasjoner gir fleksible økosystemer

I en moderne virksomhet finnes det flere produksjonssystemer som utgjør bedriftens samlede applikasjonsøkosystem. Som tillegg til økonomisystemet trenger gjerne en bedrift generiske systemer som eksempelvis HR og CRM – eller bransjespesifikke produksjons-/støttesystemer som for eksempel kasse og betalingsløsninger, prosjekt og dokumentasjonssystemer eller lager og logistikksystemer for å nevne noen.

Gjennom standardintegrasjoner i ERP systemene vi leverer, ved hjelp av standardintegrasjoner hos partnere, eller ved skreddersydde integrasjoner i vår automasjonsplattform ViewConnect vil man kunne få disse økosystemene til å samhandle. Integrasjonene har til hensikt å automatisere overføring av data mellom ulike forretningssystem for å fjerne manuelt arbeid, redusere kostnader, øke effektivitet, eliminere feilkilder og forbedre datakvalitet. En integrasjon gir en ofte et mer bevisst forhold til data, metadata, masterdata og hvordan informasjon flyter i ens organisasjon.

«hvorfor manuelt vedlikeholde data flere steder eller importere data manuelt når man kan løse dette på en sikrere og mer effektiv måte med en integrasjon?» Se artikkel om spørsmål som ofte stilles vårt automasjonsteam her

Integrasjoner = muligheter

ERP systemet Xledger sitt integrasjonsgrensesnitt muliggjør dataoverføringer med eksterne forretningssystemer, eksempelvis gjennom import/eksport av kunde- og leverandørregistre, hovedbok- og reskontrotransaksjoner, lønn- og HR-data, og fakturagrunnlag.

Her finner du en link som gir en oversikt over et utvalg av systemer som er integrert mot Xledger.

Alternativer for integrasjon

Xledger tilbyr flere teknologiske alternativer for integrasjon. Data kan eksporteres ved hjelp av GraphQL, SOAP-baserte Web Services, eller live eksportkoblinger. Import av data til Xledger gjøres via GraphQL eller CSV- og XML-baserte importformater. Integrasjoner med Xledger kan være alt fra sømløse og helautomatiserte til mer «on-demand»-synkroniseringer. Dette avhenger av organisasjonens behov. Du kan ta kontakt med en våre Integrasjonskonsulenter for bistand eller rådgiving om du ønsker å utvikle egne integrasjoner eller har behov for teknisk dokumentasjon. Fortnox er vårt økonomisystem for det svenske SMB markedet. De har også ett sett av standardintegrasjoner som vi kan bistå med å aktivere, det kan du finne mer informasjon om her.

Integrasjoner levert av partnere

For integrasjoner som ikke leveres direkte i økonomisystemene finnes det standard integrasjoner levert av partnere som kan være effektive å sette opp og økonomisk gunstige. Ett eksempel på en slik partner kan være ConnectMyApps. De har et stort sett av standardintegrasjoner som man kan anvende relativt lett, men det kan finnes eksempler der disse krever en gitt arbeidsflyt og hvor custom parametere ikke nødvendigvis støttes; allikevel ser vi at dette er løsninger som kan fungere for mange – og kanskje særlig i relasjon til økonomisystemet Tripletex. En oversikt over deres integrasjoner finnes her.

ERP system Xledger

Flere av våre kunder er foretak som har behov for integrasjoner der dataflyter og datatyper ikke tilfredsstillende lar seg løse gjennom standard- eller partnerintegrasjoner.

VIEW har ett eget automasjonsteam som består av flere integrasjonskonsulenter, systemarkitekter og programvare- og RPA utviklere. Disse forvalter og utvikler våre kunders skreddersydde integrasjoner i automasjonsplattformen VIEW Connect.

N

Vi løser dine behov

N

Vi bygger broer mellom dine systemer

N

Vi sørger for oppdatering og videre utvikling

Applikasjoner i .NET

VIEW Connect er en serie med applikasjoner utviklet i .NET og levert som App Services i Microsoft Azure samt funksjonalitet gjennom Azure Datafactory løsning.

Dette leveres med relevante og moderne teknologier for tilgangskontroll, sikkerhetsfunksjoner, diagnostikk og monitorering. VIEW Connect er en samling med tjenester som har endepunkter tilgjengelige fra Internet, med gode moderne sikkerhetsmekanismer og kan integrere flyter ved filer (flere formater), webhooks, databasekoblinger og REST API.

Spesialtilpassede applikasjoner

VIEW har gjort spesialtilpassede integrasjoner for flere kjente virksomheter, og vi har god erfaring med både positiv effekt på deres forretning og kvalitet på tjenestene.

Noen eksempler av disse integrasjonene er mellom Xledger og Salesforce, Simployer, Dataloy, IMOS, AMOS, Winner, Hult & Lillevik, Datanova, Elavon, Vipps, Dynamics, Eyeshare, Catalyst One, Aditro, PortIT, Configura, Smartdoc, IDP, Moment, Trimergo, GAT med flere.

Populære integrasjoner Tripletex

 • Vipps
 • Autogear
 • iZettle
 • Shopify
 • One Stop Reporting
 • Tidypay
 • Speedycraft
 • Aprila Bank

Populære integrasjoner Xledger

 • SmartDok
 • SalesForce
 • Superoffice
 • Mystore
 • Fensitra
 • iShare
 • Styret.com
 • Svea finans

Kundehistorier

VIEW leverer innsikt og oversikt til bedriftsledere, slik at de kan utvikle sitt selskap basert på unik forretningsinformasjon. Ved å få på plass en sømløs dataflyt på tvers av systemer, får kundene våre en unik forretningsinnsikt.

Skageflå-FANE svinø

Svinø Entreprenører

“Det at vi kan integrere SmartDok med Xledger gjør at lønnskjøringen går sømløst.”

Les mer

 

safe bemanning kundehistorie i view

Safe Bemanning

“VIEW har laget en effektiv integrasjon mellom timefangst og lønn. Vi sparer masse tid.”

Les mer

 

Siva

“Med hjelp av VIEW og Xledger har vi kommet langt med automatisering i regnskapet.”

Les mer

 

Vår integrasjonsplattform:
VIEW CONNECT

Via vår egenutviklet integrasjonsplattform VIEW Connect, har vi stor fleksibilitet når det kommer til å utvikle og levere tilpassete løsninger.

Vi utfører systemutvikling, lager integrasjoner mellom ulike systemer samt programmerer løsninger og tilpasninger for kundene våre. I tillegg tilbyr vi IT rådgivning, utleie av IT-arbeidskraft og drift av kundens IT- infrastruktur.

VIEW innehar høy teoretisk og faglig kompetanse med erfaring fra ulike plattformer og programmeringsspråk, som for eksempel Web Servies og GraphQL.

Er du nysgjerrig på hvilke muligheter for finnes for deg? Teknologien ligger der, det handler bare om å utnytte den riktig.

integrasjoner med erp systemet