Aditro lønn

Vi kan Aditro lønn:
Lav pris, høy grad av kontroll

Vi er partner med Aditro lønn og leverer lønnstjenester fra markedets beste lønnssystem. Vi tilbyr alltid fastpris, og er opptatt av en forutsigbar og fleksibel leveranse.

Mens vi tar oss av lønnskjøring, formalia og rapportering, har du full oversikt over hva som skjer i systemet. Det er også enkelt å samarbeide og kommunisere rett i Aditro.

Fordi Aditro har spesialisert seg på automatikk i lønnsprosessene, kan våre fagspesialister levere en kostnadseffektiv tjeneste med fokus på tilpasninger til din bedrift.

Vi setter opp både lønnsportal, ansattportal og lederportal etter ønske. Du får meget god oversikt over lønnskostnader, personalinformasjon og mange gode rapporteringsmuligheter.

Ta kontakt med oss for et tilbud på Aditro lønn.

Hvorfor outsource lønn?

  • Få best pratice for en effektiv lønnstjeneste
  • Trygghet og kvalitet
  • Reduser sårbarhet
  • Reduser kostnader
  • Tilgang til fleksible resurser

Hvorfor velge VIEW?

  • Vi har fastpris på lønnstjenester
  • Bruk oss etter behov
  • Vi har egne lønnsspesialister
  • Vi kan skreddersy integrasjoner
  • Vi kan både Aditro, Xledger og Tripletex

Aditro lønn til fastpris

Hos oss i VIEW har vi priset våre lønnstjenester med en fastpris basert på antall lønnsslipper. Uansett om det er faste ansatte eller på ansatte på deltid/innleid. Det betyr at du betaler for lønnskjøringen per ansatt, i tillegg til antall lønnskjøringer i måneden.

I fastprisen vår inkluderer vi selvsagt også arbeidsgiveravgift, feriepenger, tariffregler, A-melding og skattetrekk. Dette er en del av vår basic outsourcing av lønn. Hvis du er nysgjerrig på fastprisene våre, ser du her priser ut ifra hvor mange dere er i selskapet totalt.

Vi hjelper også mange kunder med Personaladministrasjon, alt fra pensjonsordninger, yrkesskadeforsikringer og refusjoner/sykefravær til NAV. Igjennom Aditro har vi blant annet en hel-digital integrasjon mot NAV, noe som gjør sykefravær og refusjoner mer effektivt.

Les også: Hva koster det å outsource lønn?

aditro lønn

Fastpris på lønnstjenester

VIEW ligger i forkant på teknologi og benytter kun ledende, skybaserte løsninger. Dette sikrer at våre kunder får best mulig kvalitet, en forutsigbar og lav pris, med hjelp med lønn fra oss. 

1-5 ansatte

fra 275,-

Fastpris per ansatt

6-50 ansatte

fra 180,-

Fastpris per ansatt

51+ ansatte

fra 160,-

Fastpris per ansatt

Integrasjoner med Aditro lønn

Aditro lønn har alle nyttige integrasjoner med myndighetene. For eksempel med NAV og Altinn for blant annet skattekort, A-melding, fraværskjema og inntekstmelding.

Aditro kan også integreres med ditt ERP – system, for en god utveksling av informasjon.

Personaldata blir håndtert i forhold til GDPR, og ivaretar personvernet på en veldig effektiv og god måte.

Våre kunder har a informasjon i ett system for deg som kunde, og vi sørger for og hele tiden holde dette oppdatert og ajour i forhold til regelverket.

Vi er opptatt av helhetlige og smarte løsninger, som gir kundene våre en rimelig tjeneste med god kvalitet. Ta kontakt med oss for et tilbud på lønnstjenester i Aditro.

Les mer her om hvordan vi bruker Aditro lønn.

lønnstjenester fra view

Om oss

VIEW Ledger har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – økonomi – og forretningsprosesser fra skyen.

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon. Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid.

Våre lønnsteam

Lønn, HR og personal er er stort satsningsområdet for oss i VIEW. Vi har egne team på flere lokasjoner i landet, som spesialiserer seg innen faget. Vi har egne team på Aditro lønn.

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst!