Autorisert regnskapsfører

Trenger du en autorisert regnskapsfører eller vil du bli en selv?

Autorisert regnskapsfører – for bedrifter og for ansatte

I VIEW er vi mange som er autorisert regnskapsfører, og vi utdanner hele tiden flere! Vi hjelper våre ansatte bli autoriserte og vi leier ut kompetanse til bedrrifter som trenger det. 

  • Som bedrift kan du få tilgang til våre folks kompetanse og erfaring
  • Som ansatt hos oss kan du bli autorisert regnskapsførere mens du jobber hos oss

 

Hvordan bli autorisert regnskapsfører?

Å bli en autorisert regnskapsfører i Norge involverer en kombinasjon av utdanning, praksis og noen ganger, ytterligere eksamener.

Praksis
For å bli en autorisert regnskapsfører i Norge må du ofte ha relevant praksis. Dette innebærer vanligvis at du må arbeide under tilsyn av en autorisert eller statsautorisert regnskapsfører i en gitt periode (for eksempel to år).Det er viktig at praksisen dekker et bredt spekter av regnskapsoppgaver, slik at du får en omfattende erfaring.

Eksamen
Du kan være nødt til å ta en egen eksamen for å bli autorisert, avhengig av ditt utdanningsløp og andre faktorer. Eksamenen er ofte omfattende og dekker en rekke emner innen regnskap, skatt, avgift og relaterte fagområder. Noen kurs og grader kan gi fritak fra deler av eksamenen hvis de dekker tilsvarende stoff.

Søknad om autorisasjon
Når du har fullført nødvendig utdanning og praksis, og eventuelt har bestått nødvendige eksamener, kan du søke om å bli autorisert regnskapsfører.

Søknaden sendes til det relevante tilsyns- eller autorisasjonsorganet i Norge, som per 2022 er Finanstilsynet. Sørg for at alle krav er oppfylt og at all nødvendig dokumentasjon er inkludert i søknaden din for å unngå forsinkelser.

Opprettholdelse av autorisasjon
Etter at du har fått autorisasjon, vil det være krav om kontinuerlig faglig oppdatering for å sikre at du holder deg ajour med utviklingen innen fagområdet. Dette kan omfatte etterutdanning, deltakelse på kurs og seminarer, og muligens også regelmessige tester eller vurderinger.

Bli autorisert regnskapsfører i VIEW

 

Vi ønsker at alle som jobber i VIEW skal ha lyst til å heve egen kompetanse og stadig videreutvikle seg.

Sertifiseringsprogram for regnskapsførere
Mange av våre medarbeidere er økonomiutdannet, er autorisert eller planlegger å bli autorisert som regnskapsfører. Derfor ønsker vi å legge til rette for at autorisasjon kan oppnås og vedlikeholdes mens du jobber hos oss.

Vi har via Regnskap Norge tilgjengjengelig en rekke digitale kurs som du som medarbeider i VIEW kan benytte deg av helt gratis. 

Leie en autorisert regnskapsfører?

Vi leier ut kompetanse etter behov, både på kort og på lang sikt. 

Trenger du hjelp med utarbeidelse av regnskap, budsjettering, oppfølging av kundefordringer, intern kontroll, videreutvikling av økonomi og styringsstystemer eller analyse av lønnsomhet?

Dette er oppgaver vi gjør hver dag for våre kunder, og hjelper dere mer enn gjerne. Du kan leie oss på kortvarig basis eller på lengre oppdrag, og vi kan sitte hos dere hvis dere ønsker det.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om våre løsninger for management for hire.

Få hjelp til regnskapet?

 

Du kan sette bort hele eller deler av dit regnskap til en regnskapsfører i VIEW! Vi jobber etter fastpris, og for kundene våre betyr det effektivitet og lave kostander. 

Vi har mange autoriserte regnskapsfører som har stor bredde i sin kompetanse og erfaring. På denne måten kan du ta del i lignenede selskapers suksess igjennom oss. 

Når du setter bort regnskapet til oss, får du selvfølgelig tilgang til et økonomisystem der du kan følge med på dine KPI`er og din bedrift. Her er det også mulighet for samarbeid om oppgaver. Enkelt, effektivt og fleksibelt for begge parter. 

 

Hva sier noen av kundene våre?

Integrasjoner med xledger og tripletex

Alpinco

“Vi har oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. Og en god dataflyt mellom fagsystemene våre.”

 

safe bemanning kundehistorie i view

Safe Bemanning

“VIEW Ledger har laget en effektiv og sømløs integrasjon mellom timefangst og lønn. Vi sparer masse tid hver eneste uke.”

 

visindi kunde av view

Visindi

“Med VIEW Ledger på laget har vi full oversikt og stål-kontroll på forretningen. Rapportering blir overflødig.”