mail%20logo

Stavanger

Vi jobber med markedets ledende økonomisystemer, Xledger og Tripletex og har mange års erfaring med regnskap, lønn og rådgivningstjenester. Våre konsulenter har en allsidig, faglig bredde og jobber med selskaper over hele Stavanger - regionen. Avdelingen har spesiell kompetanse på informasjons teknologi, oljerelaterte virksomheter, produksjonsbedrifter, handel, bygg og anlegg samt tjenesteytende- og konsulentvirksomheter. Kundene våre har en omsetning fra noen hundre tusen til flere hundre millioner.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og en gratis demo av våre økonomiløsninger.
Vi er Xledger og Tripletex sin største partner. 

Adresse:
Koppholen 19, 4313 Sandnes

 
Platinum%20partner%20V6
Tripletex_logo%20(1)%202
Vi jobber med markedets ledende økonomisystemer, Xledger og Tripletex og har mange års erfaring med regnskap, lønn og rådgivningstjenester. Våre konsulenter har en allsidig, faglig bredde og jobber med selskaper over hele Stavanger - regionen. 

Avdelingen har spesiell kompetanse på informasjons teknologi, oljerelaterte virksomheter, produksjonsbedrifter, handel, bygg og anlegg samt tjenesteytende- og konsulentvirksomheter. Kundene våre har en omsetning fra noen hundre tusen til flere hundre millioner.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og en gratis demo av våre økonomiløsninger.

Vi er Xledger og Tripletex sin største partner. ​

Adresse: Koppholen 19, 4313 Sandnes
Rune Johansson
Sales Executive
Roxel
"VIEW Ledger er vår rådgivende bidragsyter ved blant annet prosjektrapportering og implementeringsprosesser"
Ingunn Furre Haaland
Konsulentleder
Stian Brandvold
Salg - og Markedsdirektør