De 6 dyreste ordene i næringslivet

“Sånn har vi alltid gjort det”

Det finnes flere måter å gjøre ting på, noen er bedre enn andre

“Sånn har vi alltid gjort det holdning” kan sette kjepper i hjulene for innovasjon og utvikling i selskapet. Ikke bli sittende fast i gamle rutiner, når du kan spare tid og penger ved å endre de. Når vurderte du sist nytt ERP – system?

Vi hjelper bedrifter få plass mer automatikk i de daglige arbeidsoppgavene og bedre datafangst for god innsikt. Med et smart ERP-system kan du ta del i standardprosessor for økonomi og regnskap, og koble på dine fagsystemer for en 365 grader view av din bedrift.

Har du 30 minutter en dag? Vi viser deg gjerne hvordan du kan ta del i lignende kunders suksess igjennom oss. Vi har smarte økonomiløsninger både for de som trenger noe effektivt men enkelt, og for de som har mer komplekse behov.

Det koster uansett ingenting å kikke, men det kan koste mye å la være. Velg et system du ønsker å se under.

Xledger

Konsern/større SMB

N Automatikk og arbeidsflyt
N Regnskap og lønn
N Konsern og utland
N Integrasjoner

Se systemet

Tripletex

SMB / mindre bedrifter

N Automatikk og app
N Regnskap og lønn
N Timeføring og utlegg
N Integrasjoner

Se systemet

Outsourcing

Regnskap og Lønn

N Fastpris og fleksibelt
N Regnskap og lønn
N Rådgivning
N Integrasjoner

Få et tilbud

Hva sier noen av kundene våre?

Integrasjoner med xledger og tripletex

Alpinco

“Vi har oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. Og en god dataflyt mellom fagsystemene våre.”

 

safe bemanning kundehistorie i view

Safe Bemanning

“VIEW Ledger har laget en effektiv og sømløs integrasjon mellom timefangst og lønn. Vi sparer masse tid hver eneste uke.”

 

visindi kunde av view

Visindi

“Med VIEW Ledger på laget har vi full oversikt og stål-kontroll på forretningen. Rapportering blir overflødig.”

Vi gir ledere smarte verktøy for økonomistyring

Vi har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – økonomi – og forretningsprosesser fra skyen.

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon.

Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid. Vi har samlet vårt fokus rundt ERP-systemene Xledger og Tripletex, og er i begge tilfeller deres største partner. Det betyr at vi har meget god systemkompetanse, og kjenner til hvilke funksjoner selskaper kan ta i bruk for å effektivisere sine økonomi – og forretningsprosesser.

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst!