FUSen Solenergi

“Det er alfa og omega å ha en økonomipartner i ryggen slik at vi kan fokusere på vår kjernevirksomhet.”
– Mette Kristine Kanestrøm, Prosjektleder i FUSen

Fusen solenergi logo

FUSen bruker energien sin på kjernevirksomheten

Solenergi FUSen er spesialister på solcelleanlegg til næringsbygg, og ledende i Norge.

– Flere og flere ser verdien i at kraften lages og brukes der den er – vi kan kalle det kortreist strøm, sier Mette Kristine Kanestrøm, prosjektleder i FUSen.

– I vekstfasen skjønte vi raskt verdien av å ha en partner som forstod oss og har kompetansen til å ta seg av økonomibiten. Det har vært alfa og omega å ha VIEW Ledger i ryggen slik at vi har kunnet fokusere på vår kjernevirksomhet.

– I ekspansjonsfasen har behovet for økt kontroll på våre prosjekter og tilgang til et styringsverktøy vært avgjørende for om vi hadde klart å takle en kraftig vekst i kundemassen. Vi bruker det skybaserte økonomisystemet Xledger, der vi til enhver tid kan se regnskapstallene i sanntid og hvordan det går med businessen.

– God økonomistyring og regnskapsføring krever også fagfolk, sier Thor-Christian Tuv, daglig leder i FUSen.

– I den forbindelse har det vært kritisk at VIEW Ledger kunne stille med en av sine dyktige medarbeidere, som er med i hverdagens oppfølging. FUSen ville i realiteten ikke kunne gjort jobben godt nok uten VIEW Ledger. Det tette samarbeidet har ført til at vi løst utfordringer underveis og fått til en fin arbeidsdeling, avslutter Thor-Christian Tuv, daglig leder i FUSen.

fusen solenergi kunde av view ledger

“God økonomistyring og effektiv regnskapsføring krever dyktige fagfolk. Vi lener oss på VIEW.”

– FUSen