ja
ja

CFO

CFO
 Oslo
Frist: 06.11.2019
Stillingsbeskrivelse

Teknologi – vekst – forretningsutvikling
 
VIEW Ledger er i sterk vekst og har ambisiøse mål for de neste årene. Målet er å bli den ledende aktøren i Norden på leveranse av skybaserte systemløsninger, økonomitjenester og rådgivning. VIEW Ledger opererer i en bransje som gjennomgår omfattende digitalisering og transformasjon hvor posisjonen som økonomisk rådgiver for kundene får en mer sentral og fremtredende rolle.
 
Vi søker en fremoverskuende, utadvendt og mulighetsorientert CFO som vil være en sentral bidragsyter i konsernets videre vekststrategi. Du trives i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, er positiv og jobber målrettet i en hektisk hverdag. Videre har du stor arbeidskapasitet, god forretnings- og driftsforståelse.
 
Dine hovedoppgaver vil være overordnet ansvar for ledelse og koordinering av selskapets økonomi- og finansfunksjon inkludert rapportering til styret, eiere og øvrig ledelse. Du vil være konsernets hovedkontakt mot banker/finansielle institusjoner og revisor og bistå med verdivurderinger, oppkjøp og fusjoner. Sammen med øvrig ledelse vil du være en nøkkelperson i strategiarbeidet med tilhørende endringer og resultatforbedringer.
 
Vi søker deg med høyere utdanning på masternivå innen økonomi/finans og minimum 10 års erfaring fra liknende roller i selskaper hvor oppkjøp, teknologi og nye løsninger har vært sentralt.
 
Stillingen inngår i konsernets ledergruppe og rapporterer til administrerende direktør.
 
Arbeidssted i moderne lokaler i Bjørvika.  Noe reising må påregnes.Interessert?
Kontakt Visindi AS ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, eller Rune Hope, tlf. 450 75 000. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søknad med CV sendes snarest via https://visindi.no/stilling/cfo-viewledger

 

Om VIEW Ledger

VIEW Ledger er et av Norges ledende konsulenthus med sterkt fokus på teknologi og innovasjon. Selskapets unike integrerte leveransemodell består av skybaserte ERP løsninger, BPO tjenester og konsulenttjenester.  

VIEW Ledgers kunder er ledene selskaper innenfor den profesjonelle tjenestesektoren, internasjonale shippingselskaper, konsernselskaper, prosjektvirksomheter og selskaper innenfor helse/-omsorgstjenester. VIEW Ledger AS ble etablert i 2004, har i dag en omsetning på mer enn 200 MNOK og nær 200 dyktige medarbeidere som betjener en kundebase i 18 land. Selskapet har hovedkontor i Oslo med 10 avdelingskontorer i Norge og Sverige.

Søknad

Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg angående aktuelle stillinger nå og i fremtiden. For mer informasjon se vår personvernerklæring.