VÅRE KONSEPTER

ØKONOMI, ERP OG RÅDGIVNING

VIEW er en one stop shop, og har konsepter for regnskap og økonomistyring for flere bransjer og forretningsområder

For partnere

For utland

For SMB/LMB

for Frilansere

for Family Offices

For maritim industri

for bygg og anlegg

VIEW Group

Alle selskapene i VIEW Group deler den samme lidenskapen for innsikt og oversikt: å bistå kunder og partnere med digital og økonomisk kompetanse som gir direkte konkurransefortrinn. Konsulenthuset VIEW er ledende på leveranse av skybaserte forretningssystemer, outsourcing av økonomi/-lønnsprosesser og rådgivningstjenester.

Besøk side

VIEW Ledger

VIEW Ledger er et teknologidrevet selskap som leverer automatiserte systemer, og outsourcing av prosesser knyttet til økonomi og regnskap. Siden 2004 har vi fokusert på IT, automatisering og brukeropplevelse. Våre kunder er alt fra fra multinasjonale selskaper til private gründere. Fellesnevneren er at de er ambisiøse og ønsker å være så effektive som mulig.

Besøk side

VIEW Maritime

VIEW Maritime er en tjenesteleverandør av Xledger ERP-systemet integrert med operasjonssystemet Dataloy VMS. Selskapet er er en nisje for den maritime næringen, og samler live finansiell og operasjonell data for kundene sine. Løsningen og applikasjonene er utviklet i Norge, men brukes globalt.

Besøk side

VIEW Family Office

VIEW Family Office er forretningsfører for små og store familieeide investeringsselskaper. Dette inkluderer rådgivning innen selskapsadministrasjon, skatteplanlegging og alle aspekter av regnskap og rapportering.

Besøk side

VIEW Construct

VIEW Construct har spesialisert seg på å levere de mest effektive og beste løsningene for regnskap, lønn og prosjektstyring for entreprenører og andre innen bygg og anlegg i Norge.

Besøk side

VIEW Tax

VIEW Tax spesialiserer seg på arbeid over landegrensene. Disse fagspesialistene hjelper kunder som driver forretning i utlandet eller har en ansatt bosatt i utlandet. VIEW Tax hjelper til med skattesituasjonen til hver enkelt bedrift, og med sin erfaring og kompetanse skaper de trygghet for kundene.

Besøk side

Xledger

Regnskap

  2500,- / mnd

  Lønn

  180,- / ansatt

  Få et tilbud

  Integrasjoner

  Ferdige

   930,- / mnd

   Skreddersydde

   275,- / ansatt

   Få et tilbud

   Regnskapshjelp

   Regnskap

    Ta kontakt for tilbud

    Lønn

    160,- / ansatt

    Få et tilbud

    VIEW Ledger