Våre konsepter

VIEW er en one stop shop, og har konsepter for regnskap og økonomistyring for flere bransjer og forretningsområder.

VIEW Group

Alle selskapene i VIEW Group deler den samme lidenskapen for innsikt og oversikt: å bistå kunder og partnere med digital og økonomisk kompetanse som gir direkte konkurransefortrinn. Konsulenthuset VIEW er ledende på leveranse av skybaserte forretningssystemer, outsourcing av økonomi/-lønnsprosesser og rådgivningstjenester.

Besøk side

VIEW Ledger 

Spesialisert mot SMB/LBM

VIEW Ledger er et teknologidrevet selskap som leverer automatiserte systemer, og outsourcing av prosesser knyttet til økonomi og regnskap. Siden 2004 har vi fokusert på IT, automatisering og brukeropplevelse. Våre kunder er alt fra fra multinasjonale selskaper til private gründere. Fellesnevneren er at de er ambisiøse og ønsker å være så effektive som mulig.

Besøk side

VIEW Maritime

Spesialisert mot Maritim industri

VIEW Maritime er en tjenesteleverandør av Xledger ERP-systemet integrert med operasjonssystemet Dataloy VMS. Selskapet er er en nisje for den maritime næringen, og samler live finansiell og operasjonell data for kundene sine. Løsningen og applikasjonene er utviklet i Norge, men brukes globalt.

Besøk side

VIEW Procurator

Spesialisert mot eiendom og family offices

VIEW Family Office er forretningsfører for små og store familieeide investeringsselskaper. Dette inkluderer rådgivning innen selskapsadministrasjon, skatteplanlegging og alle aspekter av regnskap og rapportering.

Besøk side

VIEW Construct

Spesialisert mot bygg og annlegg

VIEW Construct har spesialisert seg på å levere de mest effektive og beste løsningene for regnskap, lønn og prosjektstyring for entreprenører og andre innen bygg og anlegg i Norge.

Besøk side