KUNDER AV VIEW

Referanser

Alt handler om fornøyde kunder

Hva sier
våre kunder?

Alle kunder er forskjellige og lever i kontinuerlig utvikling.
Små og store besluttninger gjøres daglig, å ta den riktige avgjørelsen kan være krevende. Det kreves godt datagrunnlag og oppdatert informasjon for den beste avgjørelsen.

Nedenfor beskriver noen av våre kunder hvordan VIEW har hjulpet dem i deres daglige arbeid.

Vi konfigurerer og tilpasser imidlertid rapporteringen og rutinene til KPIene som er relevante for virksomheten. Systemet skal støtte prosessene og bransjer – systemet er der for å støtte deg, og VIEW Ledger er her for å hjelpe deg på veien.

Vi har noen av de største og minste kundene

Få tilgang til spisskompetanse og «best practice» igjennom våre dyktige regnskapsførere. Uansett om du vil ha outsourcet hele eller deler av regnskapet eller lønnskjøringen, så gir vi deg innsikt og oversikt i sanntid.

Kundereferanser

Vi har mange ulike kunder, men felles er ønsket om et skybasert regnskap og god oversikt over egen forretningen. Les noen av våre kundehistorier her.

visindi kunde av view

Visindi

«Med VIEW Ledger på laget har vi full oversikt og stål-kontroll på forretningen og godt samarbeid»

Storm Geo

«I Xledger har vi oversikt over alle selskapene i konsernet og systemet håndterer ulike valuta.»

IARK

«Timeregistrering, prosjektadministrasjon og faktura er lagret på ett sted i skyen. Det gir oss full kontroll og mer tid til andre ting.» 

Peak Shipping

«VIEW hjelper oss med å optimalisere prosesser og holde kostnader nede.»

Norema

«Jeg har alltid oversikt over butikkens økonomiske helse. I tillegg er det en trygghet for meg å ha noen jeg kan spørre når jeg lurer på noe»

Olivers og Co

«Det er viktig for oss å ha en kostnadseffektiv drift, slik at vi kan ligge i forkant. Så det å ha en økonomisk sparringspartner var et strategisk valg for oss.»

Fusen Energi

«Det er alfa og omega å ha en økonomipartner i ryggen, slik at vi kan fokusere på vår kjernevirksomhet»

Bildeleringen

«Vi holder oss i forkant når vi har god oversikt over økonomien.»

Gudbrandsdalen steinindustri

«Det er viktig med flinke folk og et godt verktøy som gir meg oversikt over selskapets økonomi.»

Kitch'n

«Vi har aldri før hatt så god kontroll som vi skal få nå. Vi skal møte fremtiden med et system som gir oss et strategisk fortrinn. Det passer våre ambisjoner veldig bra.»

Alpinco

«Vi har fått oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. I tillegg har vi fått på plass en god dataflyt mellom fagsystemene våre.»

En Tur

«Vi trengte et moderne økonomisystem og en leverandør som kunne tilpasse dette til øvrig infrastruktur»

Stingray

«Vi må se fremover, ikke bakover. Fordi VIEW Ledger håndterer våre økonomiprosesser effektivt, kan vi være trygge på at de tallene vi ser er oppdaterte og riktige»

Safe Bemanning

«Samarbeidet med VIEW Ledger fungerer veldig bra. De forstår at vi har deadlines og at vi har korte frister på ting.»

Repstad Annlegg

«Vi har fått en mer rasjonell timeregistrering og bedre kontroll på timeforbruket»

Jørns bil og brems

«Jeg har regnskapsfører fordi jeg må fristille min tid. Det viktigste er kundene og derfor må vi bruke all vår tid i verkstedet.»

Mister Minit

«Vi opplevde en omsetningssvikt på ca. 80% over natten. Kontantstøtten var virksomhetskritisk for oss, og VIEW gav oss god råd og effektiv hjelp i søknadsprosessen.»

Kvitfjell Catering

«Vi opplever de som jobber i VIEW som veldig flinke. De gir oss gode svar på det vi lurer på og er veldig ryddige i det de gjør. Det setter vi stor pris på.»

Grieg Group

«Grieg har lang historie med å gripe mulighetene i fremtidsrettet teknologi for å få et forsprang. Derfor passer det bra at kjerneprosessene våre rundt regnskap og økonomi flyttes ut i skyen med Xledger og VIEW.»

SEM Elektro

«Det beste med VIEW er at alt er live i Xledger. Jeg kan sende en faktura i dag og se med en gang oppdaterte tall. VIEW har hjelper oss med gode rutiner.»

Kjernebygg

«Vi må ha økonomiløsninger som gjør at vi hele tiden er oppdatert, og med Tripletex og VIEW er det akkurat det vi får»

svinø entreprenører kunde av view ledger

Svinø Entreprenør AS

«Det var viktig for oss å få en skybasert løsning med automatiserte prosesser og mulighet for arbeidsdeling. VIEW hadde den kompetansen vi trengte.»

Fiskerbrygga

«Det er utrolig viktig å ha et regnskapsfirma som følger med, alltid er tilgjengelig og trår til med gode råd når det trengs. Der innfrir VIEW Ledger.»

Regntøyspesialisten kune av view

Regntøyspesialisten

«VIEW har bred kunnskap, og er viktige sparringspartnere i økonomiske spørsmål. De er løsningsorienterte og hjelper meg å drive butikken godt.»

Netovo

«Vi valgte VIEW Ledger som vår Økonomisjef»

Virke

«Virke ønsker å styrke systemstøtten innenfor regnskap, lønn og rapportering. Vi valgte VIEW fordi de kan effektivisere disse prosessene og hjelpe oss med integrasjoner mot andre systemer.»

profitbase

Profitbase - PBC

«VIEW skal gi oss mer effektive og automatiserte økonomiprosesser. En skalerbar tjeneste er et must for å møte fremtidig veks.t»