KUNDER AV VIEW

Referanser

Alt handler om fornøyde kunder

Dine tall forteller en historie!

Uansett om du er stor eller liten, forteller regnskapstallene dine en historie om din bedrift, og kan gi deg verdifull innsikt i hvordan du kan drive den enda mer effektiv og lønnsom.

Vi jobber hver dag med å gi kundene våre innsikt og oversikt i tallene, og hjelper de med å oversette denne informasjonen til handlinger.

Det kan handle om alt fra skreddersydd rapportering til gode integrasjoner mellom systemer for en bedre dataflyt. Vi er over gjennomsnittet glad i problemløsning med teknologi og fagkompetanse som verktøy.
Ta del i lignende kunders suksess gjennom oss!

Innsikt og oversikt i sanntid

Få tilgang til spisskompetanse og “best practice” igjennom våre dyktige regnskapsførere. Vi leverer outsourcing av hele eller deler av regnskapet, i tillegg til automatiserte systemer for økonomi- og forretningsproseser. Vårt mål er og alltid gi våre kunder innsikt og oversikt i sanntid.

Kundereferanser

Vi har mange ulike kunder, men felles er ønsket om et skybasert regnskap og god oversikt over egen forretningen. Les noen av våre kundehistorier her.

entur kunde av view

Entur

Vi ønsket et økonomisystem som var enkelt, effektivt og en stabil tjeneste. Valget falt på Xledger, med VIEW som leverandør.

technogarden kunde av view

Technogarden

VIEW hjelper oss utnytte Xledger veldig effektivt. Vi har et robust system som ikke begrenser oss på noen som helst måte.

oslo bulk kunde av view

Oslo Bulk

“I would say we now have a very efficient financial system that gives us a high degree of control and cuts down on manual work.”

visindi kunde av view

Visindi

“Med VIEW Ledger på laget har vi full oversikt og stål-kontroll på forretningen og godt samarbeid”

Storm Geo

“I Xledger har vi oversikt over alle selskapene i konsernet og systemet håndterer ulike valuta.”

IARK

“Timeregistrering, prosjektadministrajon og faktura er lagret på ett sted i skyen. Det gir oss full kontroll og mer tid til andre ting”.

Peak Shipping

“VIEW hjelper oss med å optimalisere prosesser og holde kostnader nede.”

Norema

“Jeg har alltid oversikt over butikkens økonomiske helse. I tillegg er det en trygghet for meg å ha noen jeg kan spørre når jeg lurer på noe”

Olivers og Co

“Aashild er vår dyktige regnskapsfører og min controller i den daglige driften. Vi holder tunga rett i munn både i forhold til lovverket, likviditet og butikkdrift.”

Kitch'n

“Vi har aldri før hatt så god kontroll som vi skal få nå. Vi skal møte fremtiden med et system som gir oss et strategisk fortrinn. Det passer våre ambisjoner veldig bra.”

Alpinco

“Vi har fått oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. I tillegg har vi fått på plass en god dataflyt mellom fagsystemene våre.”

Goontech

“Med VIEW som regnskapsfører får vi alltid raskt den oversikten og kontrollen vi trenger. Vi bruker Tripletex som har et supert brukergrensesnitt.”

Stingray

“Vi må se fremover, ikke bakover. Fordi VIEW Ledger håndterer våre økonomiprosesser effektivt, kan vi være trygge på at de tallene vi ser er oppdaterte og riktige”

Safe Bemanning

“Samarbeidet med VIEW Ledger fungerer veldig bra. De forstår at vi har deadlines og at vi har korte frister på ting.”

Repstad Annlegg

“Vi har fått en mer rasjonell timeregistrering og bedre kontroll på timeforbruket”

Jørns bil og brems

“Jeg har regnskapsfører fordi jeg må fristille min tid. Det viktigste er kundene og derfor må vi bruke all vår tid i verkstedet.”

Mister Minit

“Vi opplevde en omsetningssvikt på ca. 80% over natten. Kontantstøtten var virksomhetskritisk for oss, og VIEW gav oss god råd og effektiv hjelp i søknadsprosessen.”

Kvitfjell Catering

“Vi opplever de som jobber i VIEW som veldig flinke. De gir oss gode svar på det vi lurer på og er veldig ryddige i det de gjør. Det setter vi stor pris på.”

Grieg Group

“Grieg har lang historie med å gripe mulighetene i fremtidsrettet teknologi for å få et forsprang. Derfor passer det bra at kjerneprosessene våre rundt regnskap og økonomi flyttes ut i skyen med Xledger og VIEW.”

SEM Elektro

“Det beste med VIEW er at alt er live i Xledger. Jeg kan sende en faktura i dag og se med en gang oppdaterte tall. VIEW har hjelper oss med gode rutiner.”

Kjernebygg

“Vi må ha økonomiløsninger som gjør at vi hele tiden er oppdatert, og med Tripletex og VIEW er det akkurat det vi får”

svinø entreprenører kunde av view ledger

Svinø Entreprenør AS

“Det var viktig for oss å få en skybasert løsning med automatiserte prosesser og mulighet for arbeidsdeling. VIEW hadde den kompetansen vi trengte.”

Fiskerbrygga

“Det er utrolig viktig å ha et regnskapsfirma som følger med, alltid er tilgjengelig og trår til med gode råd når det trengs. Der innfrir VIEW Ledger.”

Regntøyspesialisten kune av view

Regntøyspesialisten

“VIEW har bred kunnskap, og er viktige sparringspartnere i økonomiske spørsmål. De er løsningsorienterte og hjelper meg å drive butikken godt.”

hajr asim

HAJR Arkitekt og Eiendomsutvikling

“VIEW tar seg av regnskapet mitt og passer på at alt er etter boka. I tillegg bruker jeg de som en sparringspartner i forretningsmessige spørsmål.”

Vestviken Entreprenør kunde av view

Vestviken Entreprenør

“Timene legges raskt inn, bilagene føres automatisk og kan enkelt hente ut rapporter. Nå er det så spennende å se likviditeten i prosjektet hver dag.” 

profitbase

Front Entreprenør

“Vi har stålkontroll på timeføring, fakturering og prosjekter. VIEW Construct og Xledger gir oss oversikten over prosjektene – hver dag.”

Fusen Energi

“Det er alfa og omega å ha en økonomipartner i ryggen, slik at vi kan fokusere på vår kjernevirksomhet”

Gudbrandsdalen steinindustri

“Det er viktig med flinke folk og et godt verktøy som gir meg oversikt over selskapets økonomi.”

Virke

“Virke ønsker å styrke systemstøtten innenfor regnskap, lønn og rapportering. Vi valgte VIEW fordi de kan effektivisere disse prosessene og hjelpe oss med integrasjoner mot andre systemer.”

profitbase

Profitbase - PBC

“VIEW skal gi oss mer effektive og automatiserte økonomiprosesser. En skalerbar tjeneste er et must for å møte fremtidig vekst.”

En Tur

“Vi trengte et moderne økonomisystem og en leverandør som kunne tilpasse dette til øvrig infrastruktur”