mail%20logo

FUSen bruker energien sin på kjernevirksomheten

Solenergi FUSen har bygget fem av Norges ti største solcelle anlegg. Solkraftbransjen har vokst enormt det siste året, og FUSen er den ledende aktøren i Norge.

Flere og flere ser verdien i at kraften lages og brukes der den er – vi kan kalle det kortreist strøm, sier Mette Kristine Kanestrøm, prosjektleder i FUSen.  Med solpanel på taket benyttes strømmen til eget forbruk og du sparer fraktkostnader i tillegg til strømprisen. Prisene er definitivt konkurransedyktige, spesielt hvis energien utnyttes optimalt, fortsetter Kanestrøm. FUSen satser primært på store anlegg og industritak,men har også avtale med grossisten Berggård-Amundsen som leverer utstyr til de mindre anleggene.
-I vekstfasen skjønte vi raskt verdien av å ha en partner som forstod oss og har kompetansen til å ta seg av økonomibiten, forteller Kanestrøm. Det har vært alfa og omega å ha VIEW Ledger i ryggen slik at vi har kunnet fokusere på vår kjernevirksomhet. I ekspansjonsfasen har behovet for økt kontroll på våre prosjekter og tilgang til et styringsverktøy vært avgjørende for om vi hadde klart å takle en kraftig vekst i kundemassen.  Vi bruker det skybaserte økonomisystemet Xledger, der vi til enhver tid kan se regnskapstallene i sanntid og hvordan det går med businessen, konstaterer Kanestrøm.
God økonomistyring og regnskapsføring krever også fagfolk, sier Tuv. I den forbindelse har det vært kritisk at VIEW Ledger kunne stille med en av sine dyktige medarbeidere, som er med i hverdagens oppfølging. FUSen ville i realiteten ikke kunne gjort jobben godt nok uten VIEW Ledger. Det tette samarbeidet har ført til at vi løst utfordringer underveis og fått til en fin arbeidsdeling, avslutter Thor-Christian Tuv, daglig leder i FUSen.

"Det er alfa og omega å ha en økonomipartner i ryggen slik at vi kan fokusere på vår kjernevirksomhet."


-  Mette Kristine Kanestrøm, Prosjektleder i FUSen

Få et uforpliktende tilbud av oss

google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html