FUSen bruker energien sin på kjernevirksomheten

Solenergi FUSen har bygget fem av Norges ti største solcelle anlegg. Solkraftbransjen har vokst enormt det siste året, og FUSen er den ledende aktøren i Norge.

Flere og flere ser verdien i at kraften lages og brukes der den er – vi kan kalle det kortreist strøm, sier Mette Kristine Kanestrøm, prosjektleder i FUSen.  Med solpanel på taket benyttes strømmen til eget forbruk og du sparer fraktkostnader i tillegg til strømprisen. Prisene er definitivt konkurransedyktige, spesielt hvis energien utnyttes optimalt, fortsetter Kanestrøm. FUSen satser primært på store anlegg og industritak,men har også avtale med grossisten Berggård-Amundsen som leverer utstyr til de mindre anleggene.
-I vekstfasen skjønte vi raskt verdien av å ha en partner som forstod oss og har kompetansen til å ta seg av økonomibiten, forteller Kanestrøm. Det har vært alfa og omega å ha VIEW Ledger i ryggen slik at vi har kunnet fokusere på vår kjernevirksomhet. I ekspansjonsfasen har behovet for økt kontroll på våre prosjekter og tilgang til et styringsverktøy vært avgjørende for om vi hadde klart å takle en kraftig vekst i kundemassen.  Vi bruker det skybaserte økonomisystemet Xledger, der vi til enhver tid kan se regnskapstallene i sanntid og hvordan det går med businessen, konstaterer Kanestrøm.
God økonomistyring og regnskapsføring krever også fagfolk, sier Tuv. I den forbindelse har det vært kritisk at VIEW Ledger kunne stille med en av sine dyktige medarbeidere, som er med i hverdagens oppfølging. FUSen ville i realiteten ikke kunne gjort jobben godt nok uten VIEW Ledger. Det tette samarbeidet har ført til at vi løst utfordringer underveis og fått til en fin arbeidsdeling, avslutter Thor-Christian Tuv, daglig leder i FUSen.

"Det er alfa og omega å ha en økonomipartner i ryggen slik at vi kan fokusere på vår kjernevirksomhet."


-  Mette Kristine Kanestrøm, Prosjektleder i FUSen
Femtidsrettet%20leverand%C3%B8r%20VIEW
5 kjennetegn ved en fremtidsrettet regnskap- og økonomileverandør
Hvilke fortrinn gir det deg å velge en fremtidsrettet regnskap- og økonomileverandør?

OM VIEW LEDGER

Vi tilbyr det skybaserte
økonomisystemet Xledger,
regnskaps- og lønnstjenster
og økonomisk rådgivning. 


KONTAKT OSS