mail%20logo
cloud%20keystep
cloud%20keystep

Keystep

Keystep leverer forvaltningsrelaterte tjenester som bygger på moderne hybride skybaserte løsninger. Dette omfatter alt fra etablering, forvaltning og integrasjon samt support og onsite service ute hos kunder.

Kunnskapsrik tjenesteleverandør 

Keystep gikk over til VIEW Ledger AS den 1.2.2010. – På denne tiden hadde vi vokst ut av forholdet til vårt tidligere byrå, sier Bergsli videre idet han forteller at Keystep på få år har vokst til 50 medarbeidere og blitt en ledende leverandør av IT - relaterte konsulent og driftstjenester til det norske SMB markedet. 
- Vi fikk anbefalt VIEW Ledger av IBM, og vi var i kontakt med tre regnskapsbyråer. Valget ble tatt på bakgrunn av at de fremstod som meget profesjonelle og kunnskapsrike. I tillegg til at de kunne tilby den fremtidsrettede økonomiløsningen Xledger som vi ble meget fascinert av. 

En valgfri løsning 

Keystep startet opp med regnskapsdelen i 2010. De valgte en innkjøringsperiode for å bli kjent med VIEW Ledger og mulighetene i Xledger – Det er viktig å bli kjent med hverandre, påpeker Bergsli videre. Han er særdeles godt fornøyd med den kontakten som de har hatt hos VIEW Ledger og forteller også at Keystep i 2011 har startet opp med faktureringsmodulen og senere også i bruk time- og reiseregningsmodulen i Xledger. – Det er nettopp dette som er så bra med Xledger – at man kan bygge på med moduler etter hvert som behovene melder seg.

Automatiserte prosesser

Keystep fakturer i systemet for å få øyeblikkelig informasjon. – Dermed får vi raskere innsyn og alltid oppdaterte data. Hele faktureringsprosessen er automatisert - også purringsdelen. Alle bilag er skannet og vi kan drille oss ned på ethvert bilag. Alt dette gir oss en utrolig kontroll, avslutter en fornøyd Bergsli idet han trekker frem at kontakten og arbeidsdelingen med VIEW Ledger fungerer meget bra. – De er meget nøye og vi har jevnlige møter opp oppfølging, sier han.

Lett tilgang til regnskapsinformasjon

Vi har fått en leverandør som er meget kunnskapsrik og et nytt økonomisystem som er et bedre styringsverktøy enn tidligere, forteller administrerende direktør Svein Bergsli i konsulent og programvareselskapet Keystep AS. 
google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html