mail%20logo
netovo
Netovo jobber med skybaserte løsninger for kongressbyråer og medlemsorganisasjoner i Norge og i utlandet. Verdens største eventbyrå, George P Johnsen, er en av kundene deres. Netovos kunder har arrangert og arrangerer noen av Norges største arrangementer via sine løsninger, blant annet Ungdoms-OL og VM på ski i Oslo.
-Vi valgte VIEW Ledger som vår Økonomisjef, presiserer Daglig leder av Netovo, Espen Tjøstheim Eik.
Enkelt og effektivt

For oss så er effektivisering en utrolig viktig del av hverdagen. Vi valgte økonomisystemet Tripletex nettopp fordi systemet er ekstremt enkelt og intuitivt, og gir oss et brukergrensesnitt som gjør det mulig for alle i bedriften å bruke. Ikke minst så har Tripletex et utrolig godt innarbeidet API, som gjør det mulig å koble på våre egne systemer, forteller Tjøstheim Eik.

Økonomisk sparringspartner

Netovo håndterer over 20. 000 arrangementer i året, med over 150.000 påmeldte deltakere i deres systemer. Ikke minst så håndterer de over 300. millioner norske korner i transaksjoner hvert år. Da gjelder det å ha oversikt og kontroll i prosjektene. 

- I VIEW Ledger så har vi en sparringspartner som kan hjelpe oss med alt som går på det økonomiske i vår bedrift. Vi er en liten virksomhet med få ansatte, som gjør at vi trenger en effektiv hverdag. Derfor er det enkelt for oss å kunne ringe eller sende en e-post til de på VIEW Ledger, som da kan hjelpe oss med de type spørsmål. På den måten har vi valgt VIEW Ledger som vår Økonomisjef, avslutter Tjøstheim Eik.

Få et uforpliktende tilbud av oss

outsourcing%20av%20regnskap%20og%20l%C3%B8nn
5 myter om outsourcing av regnskap og lønn
Vi avkrefter fem av de vanligste mytene vi hørerr når det kommer til outsourcing av regnskap og lønn.

OM VIEW LEDGER

Vi tilbyr det skybaserte
økonomisystemet Xledger,
regnskaps- og lønnstjenster
og økonomisk rådgivning. 


KONTAKT OSS
google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html