mail%20logo
norema logo

Norema vil bruke tid på kundene, ikke regnskap

Vi samarbeider med VIEW Ledger og har Xledger igjennom de. Det er effektivt og enkelt å få en rask oversikt på den økonomiske helsen - med bare noen tastetrykk, sier Daglig leder i Norema Kjøkkenstudio Bergen, Hilde Heggernes Varpe.
-Kunden står i fokus hos oss. Vi bruker masse tid på hver enkelt for å forstå hva som er kjøkkendrømmen. Kjøkkenet er jo ofte et veldig sentralt rom i et hjem, og  vi er kjempeglad for å få være med på den reisen det er å forme det rommet, sier Hilde. 

-Vi samarbeider med VIEW Ledger og har økonomisystemet
Xledger igjennom de. De fungerer veldig godt, fordi det er effektivt og enkelt å få en rask oversikt over den økonomiske helsen. Med bare noen tastetrykk kan jeg se inntekter og utgifter. Salgsavdelingen vår bruker også Xledger daglig for å holde oversikt over salgstallene i butikken, presiserer Hilde. 

-VIEW hjelper oss med alt av regnskap, men også i forhold til rådgivning i økonomiske spørsmål. Det er en veldig trygghet for meg å kunne få raskt svar på ting jeg lurer på. Da sender jeg en sms eller en mail til Steffen i VIEW Ledger, også plinger det inn et svar. Da blir saken kjapt løst, avslutter Hilde. 

Få et uforpliktende tilbud av oss

google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html