mail%20logo
norema logo
Vi samarbeider med VIEW Ledger og har økonomisystemet Xledger igjennom de. Det fungerer veldig godt. Det er effektivt og enkelt å få en rask oversikt på den økonomiske helsen - med bare noen tastetrykk, sier Daglig leder i Norema Kjøkkenstudio Bergen, Hilde Heggernes Varpe.
-Kunden står i fokus hos oss. Vi bruker masse tid på hver enkelt for å forstå hva som er kjøkkendrømmen. Kjøkkenet er jo ofte et veldig sentralt rom i et hjem, og  vi er kjempeglad for å få være med på den reisen det er å forme det rommet, sier Hilde. 

-Vi samarbeider med VIEW Ledger og har økonomisystemet
Xledger igjennom de. De fungerer veldig godt, fordi det er effektivt og enkelt å få en rask oversikt over den økonomiske helsen. Med bare noen tastetrykk kan jeg se inntekter og utgifter. Salgsavdelingen vår bruker også Xledger daglig for å holde oversikt over salgstallene i butikken, presiserer Hilde. 

-VIEW hjelper oss med alt av regnskap, men også i forhold til rådgivning i økonomiske spørsmål. Det er en veldig trygghet for meg å kunne få raskt svar på ting jeg lurer på. Da sender jeg en sms eller en mail til Steffen i VIEW Ledger, også plinger det inn et svar. Da blir saken kjapt løst, avslutter Hilde. 

Vil du ha en gratis demo av Xledger?

Vi viser deg gjerne hvordan et skybasert økonomisystem kan forbedre og effektivisere regnskaps - og økonomiprosesser, og ikke minst være et presist styringsverktøy for gode beslutninger!

Vi kan gjøre en demo online eller møtes- du bestemmer!  Fyll ut e-posten eller telefonnummeret ditt, så tar vi kontakt med deg snarest. Vi høres!
Vi viser deg gjerne hvordan et skybasert økonomisystem kan forbedre og effektivisere regnskaps - og økonomiprosesser, og ikke minst være et presist styringsverktøy for gode beslutninger.

Vi kan gjøre en demo online eller møtes- du bestemmer.

Fyll ut e-posten eller telefonnummeret ditt, så tar vi kontakt med deg snarest. Vi høres!
Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.