mail%20logo
oliviers

Oliviers og co

-For å være i forkant i vår bransje, må vi følge med på trender, både innenfor mat og detaljhandel generelt. Det er viktig for oss å ha en kostnadseffektiv drift, slik at vi kan fokusere på å hele tiden kunne tilby kunden det de ønsker og forventer, før konkurrentene. Så det å ha en økonomisk sparringspartner var et strategisk valg for oss, forteller Lise Christiansen Dolve, Administrerende direktør i Oliviers & Co.   

Fokus på kundenes forventninger  
En av årsakene til at vi vokser, er nok helt sikkert at vi har dyktige, og dedikerte folk som er genuint interessert i både produktene, konseptet og ikke minst å yte god service til kunder, - både i butikk og på nett. I tillegg består konseptet av en godt etablert og anerkjent merkevare med produkter av høy kvalitet som forbrukeren er kjent med, fortsetter Dolve.   

Med de ambisjonene vi har, er det viktig å ha en controller i den daglige driften. Med et komplekst lovverk i stadig endring, er det godt å ha en dyktig samarbeidspartner, som kan bidra til at alt innen regnskap og økonomi blir utført på riktig måte, fastsetter Dolve.   
Samkjøring på tvers av landegrensene  
Da vi så på leverandører, var det utenkelig for oss å velge noen som ikke tilbyr skybaserte systemer, sier Dolve.   

Med løsningen vi har hos VIEW Ledger i dag, har vi mulighet for internasjonal samkjøring. Vi kan ha møter med ledelsen i Frankrike og alle kan sitte innlogget samtidig og ha tilgang til regnskapet. Vi får alt fra omsetningen rett inn i systemet daglig, og det er svært brukervennlig og lett å ha oversikt. Dette gir oss mulighet til å ha enda større fokus på selve driften av kjeden, og også på ekspansjon, fortsetter Dolve.   

oliviers%20og%20co%20og%20view%20ledger
Systemer som snakker sammen   
Susoft som er nettbutikk- og kassaløsningen til Oliviers & Co er integrert med økonomisystemet Xledger. Dette gjør at informasjonsflyten går raskt og korrekt inn i regnskapssystemet.  Vi har også gjort en integrasjon slik at Oliviers & Co mottar automatisk registering av lønnstimer rett i Xledger, sier Britt Eidem, avdelingsleder for VIEW Ledger. Dette sparer oss for mye manuelt arbeid, legger Dolve til.    

"Det å ha en økonomisk sparringspartner var et strategisk valg for oss"


-  Lise Christiansen Dolve, Regionsdirektør i Oliviers og co
I en ekspansjonsfase er det viktig å ligge i forkant  
Med 14 butikker totalt i Norge, og åpning av 4 nye i løpet av november, er det viktig at budsjetter og regnskapet til hver enkelt avdeling blir riktig. Det er viktig for oss å gjøre det vi kan for at Oliviers & Co kan ha fokus på de aktivitetene som genererer resultatene deres, forteller Eidem.  Med flere avdelinger, butikker, pop-up shops og en økende satsning på nettbutikk, blir problemstillingene også mer komplekse, så vi er nødt til å kunne ha tillitt til VIEW Ledger, sier Dolve.   

Vi blir motivert av kunder som forventer at vi er i forkant, så det er kjempespennende å jobbe med en kunde som får til så mye og er så engasjerte som Oliviers & Co, sier Eidem.   

Vårt mål er å forenkle kundens hverdag og Oliviers & Co gir oss utfordringer der vi kan være verdiøkende, i en krevende vekstfase, avslutter Eidem.  


Les også hvordan Gastro Catering har full kontroll på inkjøpene og vareflyten deres:
 
Gastro%20CATERING%202

Få et uforpliktende tilbud av oss

google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html