Procano

Procano er en betydelig leverandør av industrialiserte IT – drift og -forvaltningstjenester til små og store virksomheter. Selskapet teller 36 medarbeidere med kontorer i Oslo, Brevik og Stockholm og har 240 avtalekunder og mer enn 4.000 brukere i 19 land. 

Viderefører det gode samarbeidet

Langsiktige og tette relasjoner kombinert med en partner som var hundre prosent dedikert til Xledger var bakgrunnen for dette valget.  Administrerende direktør Jørgen Berg i Procano forteller at Instant Office hadde vært kunde hos VIEW Ledger Lillehammer siden oppstarten. 
– De var svært fornøyd med service, pris og kvalitet. Da vi ønsket en kontinuitet i regnskapsføringen og er opptatt av langsiktige og tette relasjoner med våre samarbeidspartnere, valgte vi å videre føre sam-arbeidet med VIEW Ledger Lillehammer.

En betydelig IT leverandør

– Procano tilbyr kostnadseffektive løsninger som kan tilpasses den enkelte kundes behov. Ved å ta fullt ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av kundens IT-plattform, gir vi våre kunder mulighet til å fokusere på egen kjernevirksomhet, sier Jørgen Berg videre. Han påpeker at Procano har et omfattende behov for kontroll og oversikt og derfor ønsket full utnyttelse av de muligheter som ligger i Xledger i tillegg til å kunne benytte de integrasjonsmulighetene som ligger i applikasjonen. Samspillet avgjørende – I Xledger har fortrinnet vært enkelthet, oversikt og drilldown-funksjonaliteten. I sum er det likevel samspillet mellom oss, VIEW Ledger Lillehammer og Xledger som blir det avgjørende til syvende og sist. – Vi som kunde er mindre opptatt av stadige endringer eller nye releaser, men ønsker heller fokus på enkelthet, brukervennlighet, stabilitet, oppetid og tilgjengelighet.

En proaktiv bidragsyter 

Stabilitet og forutsigbarhet er viktig i denne sammenheng, påpeker Berg og trekker frem nok en gang at langsiktige og tette relasjoner er til det beste for alle parter; - For oss, våre partnere og ikke minst våre kunder. – VIEW Ledger Lillehammer har over tid vist en stor vilje til å imøtekomme våre behov, vært en proaktiv bidragsyter i vårt økonomiarbeide og ført dialogen på en behagelig måte. ”Ease of doing business” er et undervurdert måleparameter i et hvert kunde/leverandør forhold, sier han videre og trekker også frem at Procano ønsket en partner som var 100 % dedikert til økonomiløsningen Xledger. – Med VIEW Ledger har vi fått en unik partner der hele organisasjonen er bygget opp for å støtte arbeidsprosesser implementert i og i tilknytning til Xledger.

Arbeidsdeling 

Procano og VIEW Ledger har funnet en arbeidsdeling som passer begge parter best og som dekker de behovene som Procano har. – Vi har fortsatt kontroll på utgående fakturaer, abonnement og øvrige kundenære ele-menter. Og selvsagt godkjenninger i forbindelse med innkommende fakturaer og utbetalinger. VIEW Ledger utfører stort sett alle øvrige oppgaver som lønn, bilagsføring, årsregnskap, avstemming, moms, skatt årsoppgjør og forberedelser til revisjon. En helt utmerket arbeidsdeling, bekrefter Jørgen Berg.

10 nye år 

Berg gratulerer VIEW Ledger med mer enn ti år i nettskyen og sier at de har gjort en fantastisk jobb. – Samarbeidet mellom oss har fungert utmerket i over ti år. Nå satser vi på ti nye år der VIEW Ledger er rustet til å møte våre kommende behov i tråd med våre vekstambisjoner. 

Alt handler om fornøyde kunder

Vår drivkraft er kunder som forventer at vi er i forkant
"Samarbeidet med VIEW Ledger fungerer veldig bra. De forstår at vi har deadlines og at vi har korte frister på ting."
"Vi valgte VIEW Ledger som vår Økonomisjef"
"For å være i tet i vår bransje på verdensmarkedet må vi ha stålkontroll på kostnader og lønnsomhet knyttet til ordrene våre"

Våre samarbeidspartnere

Vi spiller hverandre enda bedre
Vi er Xledger sin største partner og sertifisert som Platinum Partner.
Vi er Tripletex sin største partner og kjenner systemet godt.
Vi leverer Sticos Personal- et komplett HR, HMS og personalsystem.

Menneskene utgjør den store forskjellen

Møt menneskene som jobber hos oss. Din neste rådgiver?
Beathe Opheim
Økonomikonsulent
Renate Slinning
Avdelingsleder
Rune Johansson
Sales Executive

Kurs og samlinger

Tips og triks sammen med faglig påfyll 
Forenklet arbeidshverdag i Xledger

Bergen
torsdag 15. august

Les mer og meld deg på
Forenklet arbeidshverdag i Xledger

Oslo, Barcode
tirsdag 20. august

Les mer og meld deg på
Innføring i Tripletex

Oslo
tirsdag 10. september

Les mer og meld deg på

Jobb hos oss

Vi hjelper kundene våres med deres økonomiske utfordringer
Rådgiver

Bergen

Les mer og søk her
ERP-konsulent

Oslo

Les mer og søk her
Jørgen Austheim Person
Direktør for Finans og forretningsutvikling

Kontakt oss

Hovedkontor

Telefon:
06731

E-post:
info@viewledger.com

Besøksadresse:
Dronning Eufemias gate 16, 12 etasje
0191 Oslo

Postadresse:
Postboks 6731 
0609 Oslo

Org. nr: 987 260 335
                             Følg oss på:
 

Vi er medlem av: Regnskap Norge, IKT Norge
Samarbeidspartner: Xledger AS, Tripletex AS

 
VIEW Ledger er en del av

VIEW er et registrert varemerke med registreringsnummer: 288457
Copyright © 2018 VIEW  Personvernerklæring
Denne siden bruker informasjonskapsler for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskapsler og personvern i vår personvernernærklæring.