mail%20logo
AdobeStock_71591784%20(1)
AdobeStock_71591784%20(1)

Skude Fryseri

Skude Fryseri får unna en produksjon på 25.000 tonn fisk i året ved hjelp av god økonomistyring og tilgang på spisskompetanse. Selskapet omsetter for ca. 210 millioner i året og har 8 fast ansatte og 25 innleide i hovedsesongen.

Konsentrere seg om kjernevirksomheten
– Vi har i mange år benyttet VIEW Ledger både på regnskapstjenester, lønnsadministrasjon og til å ta hånd om vårt aksjeeierregister mm. Dermed kan vi holde en liten administrasjon selv, og konsentrere oss om vår kjernevirksomhet som er mottak av pelagisk (sild, makrell, lodde) fisk og reker, samt utleie av frysekapasitet til blant annet Nortura og Skjeggerød, sier daglig leder Arne Harald Stensland ved Skude Fryseri. Han viser også til at fryseriet omsetter for ca. 210 millioner i året og at 8 fast ansatte og 25 innleide i hovedsesongen klarer å få unna en produksjon på 25.000 tonn i året. – Dette skyldes blant annet et godt økonomisystem og en dyktig samarbeidspartner, som følger oss opp og gir oss gode råd, påpeker Stensland videre.
 
Rustet for fremtiden
Nylig investerte Skude Fryseri rundt 30 millioner i oppgradering av mottak- og innfrysningskapasiteten. Ifølge Stensland var dette et ledd i fremtidig utvikling.
 – Vi ser at etterspørselen etter våre produkter øker bla. pga. større og større båter som kommer inn med leveranser. Dermed må vi også øke kapasiteten på mottak og innfrysing. Og med VIEW Ledger på laget som gir oss økt tilgang til tjenester og kompetanse, er vi godt rustet for fremtiden, avslutter Arne Harald Stensland.

Trenger du hjelp med regnskapet, bedre oversikt over tallene eller råd i økonomiske spørsmål? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale!
google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html