Svinø Entreprenør

Svinø Entreprenør AS er en av Ålesundregionens ledende maskinentreprenører. De har over 60 års bransjekunnskap og utfører både små og store oppgaver for både offentlige og private kunder.
 
Fokus på kjernevirksomheten

-I 2011 begynte vi å se på muligheten for å outsource regnskap og lønn, da vi ønsket et skybasert økonomisystem som ga firmaet god oversikt og kontroll over regnskapstallene. Samtidig måtte vi også ha tillit til at det var god kompetanse hos den samarbeidspartneren vi knyttet oss til, sier Torill Hole Svinø, kontorsjef i Svinø entreprenør.
- Da vi ble kontaktet av VIEW Ledger fant vi fort ut at de hadde kompetansen vi trengte og at Xledger møtte de kravene vi hadde satt.  Det var viktig for oss å få en skybasert løsning med automatiserte prosesser og mulighet for arbeidsdeling, fortsetter Torill.

Lønnsomt samarbeid

På dette tidspunktet hadde vi flere selskap i Svinø-gruppen. Sammen med VIEW Ledger foretok vi en lønnsomhetsanalyse og det endte med at vi slo sammen noen selskap og avviklet andre, forteller Torill.
- Etter dette tok VIEW Ledger over regnskap, lønn og rapportering for oss. I og med at økonomisystemet er skybasert, har vi alltid tilgang og tilgjengelig oppdatert informasjon. Vi er veldige fornøyde med løsningen og valget vi har tatt ved å ha VIEW Ledger med på laget. Nå kommer f.eks. fakturaene rett inn i Xledger og er klare for godkjenning av oss. Før måtte vi punche de inn manuelt, så dette sparer vi mye tid på. Ikke minst er det miljøvennlig, presiserer Torill.

-Fleksibilitet er også viktig for oss, da vi jobber mye og vil ha anledning til å arbeide både fra hytta, på sydenferie og hjemme. Med en skybasert økonomiløsning har vi mulighet for akkurat dette, og i tillegg se tallene i sanntid underveis, sier Toril. -VIEW Ledger kjenner oss også godt og kan bidra til å hjelpe oss til å ta de rette strategiske valgene i økonomiske spørsmål, avslutter Torill.
Integrasjoner med andre kjernesystemer
-Fra før av hadde Svinø Entrepenør systemet SmartDok, som er en løsning som er laget for entreprenører, der de både fører timer og har all dokumentasjon med eventuelle avvik lagret. Det at vi kunne integrere SmartDok med Xledger gjør at lønnskjøringen går sømløst, forteller avdelingsleder Britt Eidem Gustavsen i VIEW Ledger. At Svinø benytter SmartDok som et produksjonsverktøy er ikke noe problem fordi vi samler alt grunnlag for lønn i Xledger, avslutter Britt.

Skyløsning med personlig kontakt
-Vi har hatt jevn vekst de siste årene og som en av to-tre leverandører i Norge som er spesialisert på kantstøping, har vi nå opplevd en sterk økning i etterspørsel, sier Torill. -Det at vi da har et økonomisk styringsverktøy og en samarbeidspartner som ivaretar hele vår økonomifunksjon, gjør at vi har tid til å gjøre det vi er gode på!

-Det er et stort ansvar og en tillitserklæring å få lov til å bidra til at Svinø Entreprenør har en trygg økonomisk styring, slik at de kan konsentrere seg om å drive god business, avslutter Britt.

-For oss er det en stor fordel å kunne snu seg raskt og ta raske beslutninger. Da er vi avhengig av raske og gode tilbakemeldinger fra VIEW Ledger, og det har de innfridd på, konstaterer Torill.  -For selv om økonomiløsningen er i skyen, er det også viktig med den personlige kontakten, mener Torill. -Det er fint å ha et lokalkontor å forholde seg til, der vi kjenner våre.

" Vi må kunne snu oss kjapt og ta raske beslutninger” 


-  Torill Hole Svinø, kontorsjef i Svinø Entreprenør AS
8 ting du må tenke på når du skal implementere et økonomisystem
I prosessen med å bytte et økonomisystem er implementeringen en viktig fase. Dette bør du vite!

OM VIEW LEDGER

Vi tilbyr det skybaserte
økonomisystemet Xledger,
regnskaps- og lønnstjenster
og økonomisk rådgivning. 


KONTAKT OSS

Alt handler om fornøyde kunder

Vår drivkraft er kunder som forventer at vi er i forkant
"Samarbeidet med VIEW Ledger fungerer veldig bra. De forstår at vi har deadlines og at vi har korte frister på ting."
"Vi valgte VIEW Ledger som vår Økonomisjef"
"For å være i tet i vår bransje på verdensmarkedet må vi ha stålkontroll på kostnader og lønnsomhet knyttet til ordrene våre"

Våre samarbeidspartnere

Vi spiller hverandre enda bedre
Vi er Xledger sin største partner og sertifisert som Platinum Partner.
Vi er Tripletex sin største partner og kjenner systemet godt.
Vi leverer Sticos Personal- et komplett HR, HMS og personalsystem.

Menneskene utgjør den store forskjellen

Møt menneskene som jobber hos oss. Din neste rådgiver?
Beathe Opheim
Økonomikonsulent
Renate Slinning
Avdelingsleder
Rune Johansson
Sales Executive

Kurs og samlinger

Tips og triks sammen med faglig påfyll 
Forenklet arbeidshverdag i Xledger

Bergen
torsdag 15. august

Les mer og meld deg på
Forenklet arbeidshverdag i Xledger

Oslo, Barcode
tirsdag 20. august

Les mer og meld deg på
Innføring i Tripletex

Oslo
tirsdag 10. september

Les mer og meld deg på

Jobb hos oss

Vi hjelper kundene våres med deres økonomiske utfordringer
Rådgiver

Bergen

Les mer og søk her
ERP-konsulent

Oslo

Les mer og søk her
Jørgen Austheim Person
Direktør for Finans og forretningsutvikling

Kontakt oss

Hovedkontor

Telefon:
06731

E-post:
info@viewledger.com

Besøksadresse:
Dronning Eufemias gate 16, 12 etasje
0191 Oslo

Postadresse:
Postboks 6731 
0609 Oslo

Org. nr: 987 260 335
                             Følg oss på:
 

Vi er medlem av: Regnskap Norge, IKT Norge
Samarbeidspartner: Xledger AS, Tripletex AS

 
VIEW Ledger er en del av

VIEW er et registrert varemerke med registreringsnummer: 288457
Copyright © 2018 VIEW  Personvernerklæring
Denne siden bruker informasjonskapsler for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskapsler og personvern i vår personvernernærklæring.