mail%20logo

VBS

VBS Gruppen har lang erfaring innen konsulent- og rekrutteringstjenester spesialisert på kvalitetssikring og HMS til olje & gass-industri.

Sikrer bedre prosjektstyring
 
For VBS Gruppen AS gir VIEW Ledgers løsning løpende oppfølging av prosjektøkonomi og god kontroll på reiseutgifter. Muligheten til å gjøre opp reiseregninger fortløpende er én av konkurransefordelene løsningen vår gir, forteller Trygve Haaland, daglig leder i VBS Holding. Konsernet benytter VIEW Ledger som tjenesteleverandør med Xledger som systemløsning.
 
Dekker våre behov


For fire år siden ble det behov for en ny leverandør av regnskapstjenester og konsernet vurderte ulike tilbud og løsninger nøye. Man ønsket bedre og mer forutsigbar regnskapsrapportering samt oversiktlige rapporter.
– Den regelmessige, gode oversikten er viktig for oss, kombinert med anledning til å hente ut rapporter ved behov. VIEW Ledger med Xledger ble valgt for å sikre bedre prosjektstyring og fortløpende oversikt over regnskap og resultat, sier Haaland.
Av hensyn til ansatte på ulike lokasjoner samt en ledelse som er ofte på reise, ble også viktig med et system som ga mulighet til eksempelvis å godkjenne fakturaer og lage reiseregninger på nettet.
– Vi fant ut at løsningen til VIEW Ledger så ut til å dekke våre behov og ønsker veldig godt.
 
Konkurransefordel

Haaland forteller at løsningen har gitt fortløpende og langt bedre oversikt over økonomien i både selskapet og de ulike prosjekt.
– Samtidig har reiseregningsløsningen gitt oss mulighet å sikre kontroll på reisekostnader og gjøre opp reiseutgifter for våre ansatte fortløpende. Dette er noe våre ansatte setter stor pris på. Nettopp det er en konkurransefordel når det kommer til å få tak i de beste konsulentene, sier Haaland.
Forbedringene konsernet har merket etter skifte av løsning oppsummer Haaland slik:
– Vi har nå fortløpende oversikt over økonomien i det enkelte prosjekt. Vi har også mulighet å hente ut rapporter på det vi trenger når vi trenger det. Systemet gir oss altså en løpende og oppdatert oversikt over ståa til enhver tid. Det er veldig viktig for oss.
 
Rask oppfølging

De oppdaterte oversiktene gjør at forpliktelser ovenfor kunder og leverandører kan følges opp. Dette, samt at det er mulig å følge kunder tett når det gjelder oppgjør på utestående, er noe av det Haaland trekker frem som en fordel ved løsningen.
– Den største fordelen er nok flinke og ekspeditte regnskapsførere, som følger raskt opp og som alltid kan hjelpe oss med våre spørsmål.
 
Nett og nærhet

Konsernet er veldig fornøyd med servicen og oppfølgingen VIEW Ledger gir.
­– Selv om systemet er nettbasert, har vi egne regnskapsførere på nærmeste lokalkontor som er veldig flinke til å følge opp våre spørsmål og henvendelser, forteller Haaland.
De mange selskapene i konsernet er spredt litt rundt i distriktet. Likevel har hvert selskap regnskapsfører knyttet til et lokalt kontor.
– Det gjør det veldig enkelt å arrangere møter eller å stikke innom med spørsmål.
Kombinasjonen nettbasert løsning og lokal tilhørighet fungerer utmerket, ifølge Haaland.
– Ikke noe slår personlig kontakt og oppfølging, selv i denne digitale tidsalder!
 
google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html