Først og størst på Xledger

Den 1. november 2004, hjemme i stua til en av gründerne i VIEW Legder, ble selskapets første faktura sendt fra applikasjonen Xledger. Selv med en beskjeden sum på 4500kr, var dette et håndfast bevis på en reise som i dag har utviklet seg til et nordisk konsern innen regnskap- og systemløsninger. 


Ville starte noe annerledes  

Da brødrene Gjermund, Morten og Terje Bratlie startet VIEW Ledger i august 2004 var forretningsidéen klar: tilby en mer effektiv tjeneste ved å løfte alle regnskap– og økonomiprosessene opp i skyen. 
- De aller fleste økonomiløsningene på markedet den gang var jordbaserte applikasjoner og de fleste tenkte ikke på skybaserte løsninger i det hele tatt. Vi så en mulighet til å starte noe annerledes, sier Administrerende Direktør, Terje Bratlie.
-Både Gjermund og jeg kom fra industribransjen, hvor tankegangen rundt prosesseffektivitet var kommet langt. Vi ønsket å ta med oss denne erfaringen inn i regnskapsbransjen og tilby en moderne økonomiløsning, fortsetter han.  
 
Fra venstre: Jan Erik Berg, Stian Brandvold, Helge Strømme og Terje Bratlie.
Først og størst  

Med sin teknologierfaring fra IT bransjen, hadde Morten Bratlie en stor kontaktflate og kunnskap om ulike ERP systemer. 

-Gjennom Morten kom vi i kontakt med Jarle Sky, (grunnleggeren av Xledger) veldig tidlig. Han og hans team hadde akkurat startet opp og ønsket en samarbeidspartner som kunne være med å bringe løsningen ut til markedet. VIEW Ledger signerte avtalen med Xledger og ble dermed den første partneren deres. Fordi vi også var et nyoppstartet selskap, kunne vi gå ut i markedet med en gang - uten å måtte endre på arbeidsmetoder eller konvertere en eksisterende kundeportefølje, pesiserer Terje. 

Vi ble i likhet med Xledger født i skyen. Og 15 år etter er vi stolte av å kunne si at vi fortsatt er den største partneren, smiler han. One -stop shop  

Gründerne legger ikke skjul på at de har jobbet målrettet og strategisk for å komme dit de er i dag. Og filosofien har vært tydelig hele veien.  
-Tanken vår den gang gjelder fortsatt i dag. Vi ønsket å både kunne tilby, implementere og supportere Xledger på egen hånd og måtte derfor tidlig investere i systemkompetanse. Vi skal kunne systemet like godt som Xledger selv, var målet. 

Vi har vært tro mot dette, noe som gjør at vi nå kjenner systemet veldig godt og kan flotte oss med tittelen “Største Partner og Platinum Partner sertifisert”, sier Terje stolt.  

-Fordi dette hele tiden har vært elementært for oss, har IT- og systemkunnskapen alltid vært like viktig for oss som økonomi - og regnskapskompetansen. Vi skal være en one-stop shop for kunden, slik at de opplever en sømløshet i leveransen. Dette krever en bred og tverrfaglig kompetanse. Ikke minst en forståelse for kundens forretning, konstaterer Terje.  Platinum Partner  

Xledger har i dag flere partnere i ulike kategorier, og Platinum Partner er det høyeste nivået.  

Salgsdirektør i Xledger, Lars Erik Opøien, forklarer partnerprogrammet slik:  
-Målet med Xledger sitt partnerprogram er at vi, sammen med partnerne, fremstår som en sterk enhet i markedet. I partnerprogrammet har vi fokus på kompetanse, samarbeid, synlighet og vekst. Vi har tre partnerkategorier; Sølv, Gull og Platinum.  

Det stilles store krav for å bli en Xledger Platinum Partner. De som når dette nivået er de aller største med mange kunder på systemet. Partnerne har gjennom sertifiseringer, dokumentert sterk kompetanse på alle områder i Xledger og har over tid bygd opp flere solide referansekunder. Vi legger også opp til et aktivt samarbeid, både på salg og marked-siden og i forhold til utvikling av systemet, avslutter Opøien.  

At vi er sertifisert som en Platinum-partner av Xledger er en objektiv bekreftelse på at vi har sterk kompetanse på alle områdene til Xledger. At vi har nesten dobbelt så høy omsetning på Xledger som deres neste partner er også av betydning, fordi det er dette som gjør at vi kan ha flere folk som er dedikerte på Xledger enn andre, forteller Salg – og Markedsdirektør i VIEW Legder, Stian Brandvold. 
-For kundene har dette en enkel praktisk betydning: Vi er størst fordi vi har bredest kompetanse, presiserer Brandvold.  
Robotene som skaper arbeidsplasser
Av alle bransjer som er under endring som følge av digitalisering og robotisering, er kanskje regnskapsbransjen den mest utsatte. Les mer her>>

OM VIEW LEDGER

Vi tilbyr skybaserte
økonomisystemer
regnskaps- og lønnstjenster
og rådgivning.


KONTAKT OSS

Alt handler om fornøyde kunder

Vår drivkraft er kunder som forventer at vi er i forkant
"For å være i tet i vår bransje på verdensmarkedet må vi ha stålkontroll på kostnader og lønnsomhet knyttet til ordrene våre"
"Vi har fått oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. I tillegg har vi fått på plass en god dataflyt mellom fagsystemene våre."
"Vi må se fremover, ikke bakover. Fordi VIEW Ledger håndterer våre økonomiprosesser effektivt, kan vi være trygge på at de tallene vi ser er oppdaterte og riktige"

Våre samarbeidspartnere

Vi spiller hverandre enda bedre
Vi er Xledger sin største partner og sertifisert som Platinum Partner.
Vi er Tripletex sin største partner og kjenner systemet godt.
Vi leverer Sticos Personal- et komplett HR, HMS og personalsystem.

Menneskene utgjør den store forskjellen

Møt menneskene som jobber hos oss. Din neste rådgiver?
Beathe Opheim
Økonomikonsulent
Renate Slinning
Avdelingsleder
Rune Johansson
Sales Executive

Kurs og samlinger

Tips og triks sammen med faglig påfyll 
Forenklet arbeidshverdag i Xledger

Ålesund
onsdag 14. august

Les mer og meld deg på
Forenklet arbeidshverdag i Xledger

Bergen
torsdag 15. august

Les mer og meld deg på
Forenklet arbeidshverdag i Xledger

Oslo, Barcode
tirsdag 20. august

Les mer og meld deg på
Innføring i Tripletex

Oslo
tirsdag 10. september

Les mer og meld deg på

Jobb hos oss

Vi hjelper kundene våres med deres økonomiske utfordringer
ERP-konsulent

Oslo

Les mer og søk her
Økonomikonsulent

Søgne

Les mer og søk her
Jørgen Austheim Person
Direktør for kvalitet og internkontroll

Kontakt oss

Hovedkontor

Telefon:
06731

E-post:
info@viewledger.com

Besøksadresse:
Dronning Eufemias gate 16, 12 etasje
0191 Oslo

Postadresse:
Postboks 6731 
0609 Oslo

Org. nr: 987 260 335
                             Følg oss på:
 

Vi er medlem av: Regnskap Norge, IKT Norge
Samarbeidspartner: Xledger AS, Tripletex AS

 
VIEW Ledger er en del av

VIEW er et registrert varemerke med registreringsnummer: 288457
Copyright © 2018 VIEW  Personvernerklæring
Denne siden bruker informasjonskapsler for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskapsler og personvern i vår personvernernærklæring.