Fra Økonomikonsulent til Avdelingsleder

Fra Økonomikonsulent til Avdelingsleder

Renate Repstad (39) har en Bachelor i økonomi og administrasjon og startet som Økonomikonsulent i VIEW Ledger i 2016. I dag er hun Avdelingsleder for kontoret i Søgne.
 
Etter et drøyt år som Økonomikonsulent åpnet det seg en mulighet, og Renate fikk tilbud om å lede avdelingen i Søgne.

-Jeg ble veldig glad og tenkte umiddelbart at dette var en spennende mulighet. Jeg hadde jobbet som Økonomikonsulent en stund, både i VIEW Ledger og ved et annet konsulenthus. Jeg følte meg klar og motivert for å lære nye ting - samtidig var tanken på rollen som Avdelingsleder litt skummelt, sier Renate.
Det å være leder innebærer jo mye ansvar, også innenfor områder jeg ikke hadde så mye erfaring med fra før.
I starten synes hun det vanskeligste var å slippe oppgaver og kunder hun tidligere hadde ansvaret for, som for eksempel regnskapsproduksjon. 

-Jeg måtte bruke litt tid til å omstille meg. Det har sittet langt inne å skulle løsrive seg fra regnskapsproduksjonen, selv om jeg visste at det var nødvendig for å kunne utføre de nye oppgavene som leder så godt som mulig. Etter hvert har jeg lærte meg å balansere dette bedre, forteller hun.

-Heldigvis har jeg en gjeng med utrolige dyktige og dedikerte kollegaer som jeg stoler på. Og det gjør jo jobben min enklere, smiler hun.

Når Renate blir spurt om hva hun synes er mest spennende i rollen som Avdelingsleder, trekker hun frem variasjonen av både oppgaver innenfor ulike fagfelt – også utenfor regnskap.
Jeg lærer mye nytt, og får stadig «brynt» meg. Som Avdelingsleder har jeg for eksempel også personalansvar og noe salgsansvar. Dette er ting jeg ikke kunne så mye om fra før, men synes er veldig spennende.

-Læringskurven var - og er - fortsatt ganske bratt, og det er nettopp det som er moro. Jeg ønsker å utvikle meg, presiserer hun.

- I tillegg syntes jeg det er spennende å være en del av et større selskap som virkelig satser og er villig til å tenke nytt. Fordi jeg har så mange flinke og engasjerte kolleger å støtte meg til, gir det også ekstra driv og inspirasjon i hverdagen, fortsetter hun.

I tillegg til å bli motivert av kollegaene sine, er kundene også en viktig kilde til motivasjon. At den nye rollen krevde utstrakt kundekontakt passet henne helt utmerket.

-Kombinasjonen økonomi/regnskap med kundekontakten, har jeg alltid likt godt. Det er hyggelig og givende å ha god kommunikasjon med kundene, og jeg blir motivert av å få positive tilbakemeldinger.
Det er viktig at vi tar oss tid til å bli kjent med personene og selskapene vi jobber med. Det er da vi virkelig kan hjelpe de på best mulig måte.
Regiondirektør for Vestlandet Jan Otto Innvær, har dette å si om hvorfor han tenkte på Renate da stillingen som avdelingsleder i Søgne skulle besettes:

-Renate er en hardtarbeidende og målorientert person og hun har alltid vært flink med kundene. I tillegg er hun utrolig businessorientert. Vi har veldig høye forventninger til ledere i VIEW Ledger. Samtidig er vi opptatt av å gi eksisterende medarbeidere gode muligheter. Derfor er det ekstra gøy når disse faktorene spiller sammen og vi er veldig glad for at hun takket ja til en ny rolle, avslutter han.

Synes du historien til Renate var interessant? Bli med på laget og skap din egen historie sammen med oss i VIEW. smiley2

Vi er på jakt etter flinke folk innen økonomi, lønn, HR, IT og salg på flere av våre avdelinger rundt om i Norge.


Se våre ledige stillinger her.

 

Alt handler om fornøyde kunder

Vår drivkraft er kunder som forventer at vi er i forkant
"Samarbeidet med VIEW Ledger fungerer veldig bra. De forstår at vi har deadlines og at vi har korte frister på ting."
"Vi valgte VIEW Ledger som vår Økonomisjef"
"For å være i tet i vår bransje på verdensmarkedet må vi ha stålkontroll på kostnader og lønnsomhet knyttet til ordrene våre"

Våre samarbeidspartnere

Vi spiller hverandre enda bedre
Vi er Xledger sin største partner og sertifisert som Platinum Partner.
Vi er Tripletex sin største partner og kjenner systemet godt.
Vi leverer Sticos Personal- et komplett HR, HMS og personalsystem.

Menneskene utgjør den store forskjellen

Møt menneskene som jobber hos oss. Din neste rådgiver?
Beathe Opheim
Økonomikonsulent
Renate Slinning
Avdelingsleder
Rune Johansson
Sales Executive

Kurs og samlinger

Tips og triks sammen med faglig påfyll 
Forenklet arbeidshverdag i Xledger

Bergen
torsdag 15. august

Les mer og meld deg på
Forenklet arbeidshverdag i Xledger

Oslo, Barcode
tirsdag 20. august

Les mer og meld deg på
Innføring i Tripletex

Oslo
tirsdag 10. september

Les mer og meld deg på

Jobb hos oss

Vi hjelper kundene våres med deres økonomiske utfordringer
Rådgiver

Bergen

Les mer og søk her
ERP-konsulent

Oslo

Les mer og søk her
Jørgen Austheim Person
Direktør for Finans og forretningsutvikling

Kontakt oss

Hovedkontor

Telefon:
06731

E-post:
info@viewledger.com

Besøksadresse:
Dronning Eufemias gate 16, 12 etasje
0191 Oslo

Postadresse:
Postboks 6731 
0609 Oslo

Org. nr: 987 260 335
                             Følg oss på:
 

Vi er medlem av: Regnskap Norge, IKT Norge
Samarbeidspartner: Xledger AS, Tripletex AS

 
VIEW Ledger er en del av

VIEW er et registrert varemerke med registreringsnummer: 288457
Copyright © 2018 VIEW  Personvernerklæring
Denne siden bruker informasjonskapsler for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskapsler og personvern i vår personvernernærklæring.