Kvitfjell Catering

“VIEW har vært vår regnskapspartner siden 2016 og vi er veldig fornøyde med teamet her på Lillehammer!”


– Espen Nylende, Gründer

Kvitfjell catering logo

Lokal kvalitet

-Vi har restaurantdrift både på høyfjellet og i skjærgården, med fokus på hjemmelaget kvalitetsmat og god stemning. Med 3 selskap og 12 kassasystemer er det veldig fint å ha et overordnet økonomisystem som hjelper oss i den daglige driften – på tvers av resturangene og selskapene.

– VIEW jobber nå med integrasjon av kassasystemene mot Xledger for at vi skal få 100% oversikt til enhver tid.

Fokus på kundene og heimelaga kvalitets mat
Det viktige for oss er heimemlaga mat og god kvalitet på leverandørene våre. Vi er glade i å støtte lokale tilbydere som er kvalitetsbevisste. I sommer har det vært et enormt trøkk på Skeikampen der vi har restaurant, og det var veldig hyggelig at det gikk langt over forventningene!

– Alpint har det ikke vært det største trøkket enda, men det kommer nok veldig snart. Vi har en kro også på Sørlandet, og der har vi nesten 600 gjester i snitt per dag i sommermånedene. Vi har klart i holde tempoet oppe, til tross for omstendighetene i år.

Hvordan hjelper VIEW dere i dag?
Vi opplever de som jobber i VIEW som veldig flinke. De gir oss gode svar på det vi lurer på og er veldig ryddige i det de gjør. Det setter vi stor pris på. Og så er det jo oversiktlig og enkelt for oss, med daglig oversikt i økonomisystemet Xledger.

kvitfjell catering kunde av view

“Det er jo ikke regnskap vi vil drive med. Vi trengte en partner vi kunne stole på var effektive.”

– Kvitfjell Catering

xledger erp system

Integrasjon med kassesystemer

– Vi samarbeider også nå om å få alle våre kassasystemer integrert med Xledger. Dette vil gjøre at vi får en utrolig bra og oppdatert oversikt over økonomien – i tillegg til å redusere mye manuelt arbeid. Da får vi mer tid i våre restauranter.

– Vi har vært borti andre selskap som ikke har gitt oss samme kvalitet som vi har fått fra VIEW, men du må jo nesten være jurist for å forstå alt dette. Veldig fint å få hjelp her både med kompensasjonsordninger og alt annet vi lurer på.

– Vi har testet mange konsepter og lokasjoner og vil fremover jobbe med å bli stødige, så vi kan tåle eventuelle endringer i markedet. Vi skal utvide på de rette stedene, og har lært mye de siste 10 årene vi har holdt på.

Hvordan fungerer samarbeidet med VIEW ledger?
Det fungerer veldig bra. Det er flott å jobbe med folk som er frempå og proaktive. Jeg føler vi får den hjelpen vi trenger og mer enn det, så jeg er veldig happy med samarbeidet. Fordi de er “på” og håndterer vår regnskap, kan vi holde på med det vi er gode på. Det er en trygghet for oss.

dfdddd