mail%20logo

Christine Schie fratrer som Administrerende Direktør for VIEW Ledger AS

VIEW har den siste tiden jobbet med ny strategiplan for de kommende årene. Før neste strategiperiode begynner for fullt velger Christine Schie å avslutte som leder for VIEW Ledger.

«Dette var en innsikt som ble tydeligere i prosessen med å planlegge neste fase for selskapet. Jeg har ledet selskapet gjennom forrige endringsperiode og kjente på at det er en tid og et sted for alt. Beslutningen føles veldig riktig for meg», sier Christine.
 
«Christine har vært administrerende direktør for VIEW Ledger siden 1. august 2014. En periode hvor selskapet har vokst fra 78 til 117 millioner i omsetning. Vi har lyst til å uttrykke en stor takk for det arbeidet og energien hun har lagt ned i VIEW Ledger. Spesielt vil vi fremheve arbeidet med overgangen fra NetLedger til VIEW Ledger med etablering av VIEW Ledger som synlig brand, profesjonalisering og bygging av omdømme. Hun har skapt en sterkt kundefokusert bedriftskultur, utviklet og rekruttert dyktige medarbeidere, dette er verdier vi vil bygge videre på», sier Morten Bratlie, styreleder i VIEW Group AS.
 
«Fremover nå vil jeg vurdere hva jeg nå vil bygge og hvilke dører jeg vil åpne», sier Christine. «Jeg kommer uansett til å jobbe videre med det jeg er god på: Ledelse, kultur, kundeorientert fokus og å stake ut ny kurs på nye arenaer. Dette er egenskaper som har vært essensielle i det arbeidet vi har vært gjennom i VIEW Ledger i perioden jeg har ledet selskapet».
 
Terje Bratlie, daglig leder i VIEW Group, vil i en overgangsperiode også fungere som Administrerende direktør for VIEW Ledger. Terje kan kontaktes på telefon 905 50 525.
 
Morten Bratlie
Styreleder VIEW Group AS

 

Kontakt oss 

google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html