VIEW Maritime

Your numbers tell a story.

Økt kontroll for Maritime industri

VIEW Maritime er et nisjekonsept innen for shipping og den maritime industri. Vi tilbyr ERP – systemet  Xledger full- integrert med operasjonssystemet Dataloy VMS.

Vi samler live finansiell og operasjonell data for kundene våre, og gir de en unik oversikt over egen forretning. Løsningen og applikasjonene er utviklet i Norge, men brukes globalt.

All informasjon av økonomisk karakter overføres automatisk og kontinuerlig til Xledger for videre behandling. Likeså overføres relevant finansiell informasjon automatisk og kontinuerlig tilbake fra Xledger til Dataloy Voyage Management System.

N

Meget stor grad av automatikk

N

Styringssystem basert på informasjon i sanntid

N

Avansert konsernfunksjonalitet

N

Flervalutaløsning

xledger og dataloy

Kundehistorier

Kundene våre bruker oss til å lykkes med sine ambisjoner

baltic line kunde av view

Baltic Line

"Med Xledger og VIEW reduserer vi antallet manuelle prosesser."

peakshipping kunde av view

PEAK Group AS

"VIEW hjelper oss med å optimalisere prosesser og holde kostnader nede."

Steem 1960

"VIEW har bidratt til effektivisering av systemer i vår globale hverdag."

ERP systemet Xledger

Xledger fremstår som et fullverdig forretningssystem. Sammen med den integrerte løsningen fra Dataloy VMS, gir dette kundene et komplett skybasert økonomisystem for den maritime industrien. Informasjon overføres begge veier automatisk og kontinuerlig mellom Xledger og Dataloy VMS.

Les mer her om funksjoner i Xledger

Regnskapstjenester

VIEW Maritime tilbyr sine kunder full eller delvis oustourcing av regnskapsføringen basert på Xledger og det metodeverket VIEW har utviklet for prosessering og fremstilling av regnskap og lønn. Dette er en delt løsning der kunden gjør enkelte oppgaver, fortrinnsvis godkjenning av inngående fakturaer, remittering og fakturering.

Vi har spesialisert oss på effektive økonomiprosesser i Xledger, og gir kundene våre tilgang til alltid oppdatert finansiell informasjon.

Integrasjoner:
Xledger + Dataloy VMS

Det skybaserte økonomisystemet Xledger leveres med en ferdig integrasjon til Dataloys Voyage Management System (VMS), et operasjons- og befraktningssystem som håndterer ruteplanlegging og turregnskap på vegne av reder eller megler.

Dataloy Systems (VMS) er et moderne og avansert verktøy for all operasjonell virksomhet knyttet til handel og befraktning med fartøy på alle verdenshav.

Vi har blant annet hjulpet Oslo Bulk, Baltic Line og Peak Shipping med å optimalisere prosesser og holde kostnader nede. Kombinasjonen med Xledger og Dataloy gir bedre oversikt og kontroll – på et golbalt nivå.

Igjennom vår integrasjonsplattform VIEW Connect skreddersyr vi også andre integrasjoner. Vi hjelper kundene våre få en mer effektiv infrastruktur og en bedre dataflyt. Målet er alltid å redusere manuelt arbeid og få enda bedre informasjon og beslutningsgrunnlag.