Oliviers & Co

“Det er viktig for oss å ha en kostnadseffektiv drift, slik at vi kan fokusere på å hele tiden kunne tilby kunden det de ønsker og forventer, før konkurrentene. Så det å ha en økonomisk sparringspartner var et strategisk valg for oss.”


– Administrerende direktør i Oliviers og co

oliviers og co logo

Integrasjoner og kontroll i alle land

Høye ambisjoner krever gode partnere
– Med de ambisjonene vi har, er det viktig å ha en controller i den daglige driften. Med et komplekst lovverk i stadig endring, er det godt å ha en dyktig samarbeidspartner, som kan bidra til at alt innen regnskap og økonomi blir utført på riktig måte, forteller Lise Christiansen Dolve, Administrerende

Samkjøring på tvers av landegrensene
-Da vi så på leverandører, var det utenkelig for oss å velge noen som ikke tilbyr skybaserte systemer, sier Dolve.

– Med løsningen vi har hos VIEW Ledger i dag, har vi mulighet for internasjonal samkjøring. Vi kan ha møter med ledelsen i Frankrike og alle kan sitte innlogget samtidig og ha tilgang til regnskapet.

– Vi får alt fra omsetningen rett inn i systemet daglig, og det er svært brukervennlig og lett å ha oversikt. Dette gir oss mulighet til å ha enda større fokus på selve driften av kjeden, og også på ekspansjon, fortsetter Dolve.

Oliviers og co kunde av view

“Nettbutikk- og kassaløsningen vår er integrert med Xledger. Dette gjør at informasjonsflyten går raskt og korrekt”

– Oliviers og co

Oliviers og co kunde av view ledger

Problemstillingene blir mer komplekse

Systemer som snakker sammen
Susoft som er nettbutikk- og kassaløsningen til Oliviers & Co er integrert med økonomisystemet Xledger. Dette gjør at informasjonsflyten går raskt og korrekt inn i regnskapssystemet.

– Vi har gjort en integrasjon slik at Oliviers & Co mottar automatisk registering av lønnstimer rett i Xledger, sier Britt Eidem, avdelingsleder for VIEW Ledger. – Dette sparer oss for mye manuelt arbeid, legger Dolve til.

 

I en ekspansjonsfase er det viktig å ligge i forkant
Med nesten 20 butikker totalt i Norge, er det viktig at budsjetter og regnskapet til hver enkelt avdeling blir riktig.

– Det er viktig for oss å gjøre det vi kan for at Oliviers & Co kan ha fokus på de aktivitetene som genererer resultatene deres, forteller Eidem.

– Med flere avdelinger, butikker, pop-up shops og en økende satsning på nettbutikk, blir problemstillingene også mer komplekse, så vi er nødt til å kunne ha tillitt til VIEW Ledger, sier Dolve.

– Vi blir motivert av kunder som forventer at vi er i forkant, så det er kjempespennende å jobbe med en kunde som får til så mye og er så engasjerte som Oliviers & Co, sier Eidem.

– Vårt mål er å forenkle kundens hverdag og Oliviers & Co gir oss utfordringer der vi kan være verdiøkende, i en krevende vekstfase, avslutter Eidem.

dfdddd