Om VIEW Ledger

Norges største kompetansehus på Xledger og Tripletex

VIEW Ledger

VIEW Ledger har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – økonomi – og forretningsprosesser fra skyen.

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon.

Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid. Vi har samlet vårt fokus rundt ERP-systemene Xledger og Tripletex, og er i begge tilfeller deres største partner. Det betyr at vi har meget god systemkompetanse, og kjenner til hvilke funksjoner selskaper kan ta i bruk for å effektivisere sine økonomi – og forretningsprosesser.

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst!

Outsource regnskap i xledger

+20 års erfaring

Vi er en god blanding av erfarne økonomer, regnskapsførere og lønn- og HR-konsulenter, systemkonsulenter, systemarkitekter, IT-konsulenter, programmerere, selgere og prosjektledere.

Mange har utdannelse som siviløkonom, og flere av oss har en bachelor- eller mastergrad innen fagområder som revisjon, regnskap, økonomi og administrasjon.

 

Hvorfor velge VIEW Ledger?

En av fordelene med å være en del av VIEW Ledger er at kunnskap og erfaring deles internt i konsernet for å oppnå det beste løsninger for våre kunder.

Det viktigste er å bringe kunde og system sammen, med løsninger kunden ikke trodde var mulig. Gjensidig forståelse og god kommunikasjon er noe vi i VIEW Ldger mener er nøkkelen til et godt samarbeid.

VIEW Ledger ønsker å være en partner, ikke en leverandør.

Vår kunnskap kommer av erfaring med:

Systembrukere

Ansatte

Årlige transaksjoner

lokasjoner

Kundehistorier

Kundene våre bruker oss til å lykkes med sine ambisiøse initiativ!

Integrasjoner med xledger og tripletex

Alpinco

"Vi har oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. 

 

safe bemanning kundehistorie i view

Safe Bemanning

"VIEW Ledger har laget en effektiv integrasjon mellom timefangst og lønn. Vi sparer masse tid."

 

visindi kunde av view

Visindi

"Med VIEW Ledger på laget har vi full oversikt og stål-kontroll på forretningen"

VIEW Expense - Vår app
for utgiftsføring

Alt kan gjøres fra mobilen!
VIEW Expense er  løsningen for selskap som ønsker å forenkle håndteringen av utlegg – og reiseregninger.

Ved å effektivisere alle prosessene rundt utlegg, kan du spare både tid, penger og redusere feilkilder/utbetalinger. Løsningen har funksjonalitet for både for små og store virksomheter, og kan integreres sømløst mot ditt økonomisystem. Kontakt oss dersom du vil høre mer om og teste VIEW Expense.

Skybasert regnskap siden 2004

Våre regnskapførere har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – og forretningsprosesser fra skyen.

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon. Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid.

Vi tilbyr våre kundene våre muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst!

Regnskap

 • Bransjekunnskap
 • Alltid oppdatert regnskap
 • Fastpris
 • Systemer med god oversikt
 • Statsautoriserte regnskapsførere

Lønn

 • Lønnskjøring
 • Personaladministrasjon
 • HR – prosesser
 • Fastpris 
 • Årsavsluttning

Rådgivning

 • Økonomisk rådgivning
 • ERP – rådgivning
 • IT – rådgivning
 • Selskapsrett
 • Styrearbeid

Integrasjoner

 • Netbutikker og kasseløsninger
 • CRM og ordre-systemer
 • Timeføring og reiseregning
 • Bank og lønn
 • Andre fagsystemer
økonomisk rådgivning i view

Økonomisk rådgivning

Regnskapstallene forteller mye om bedriften din, og kan gi deg svar på hvordan du kan drive mer effektivt og lønnsomt! Våre rådgivere vil kunne gi deg innsikt og oversikt over din økonomiske situasjon, og oversette tall til handlinger.

N

Fisjon/fusjon og selskapsstruktur

N

Budsjettering og prognoser

N

Nøkkeltallsanalyser og benchmarking

N

Rapportering, likviditet og KPI`er

Endringer i arbeidsmiljøloven

Regnskapsfører - Xledger

Vi har dedikerte regnskapsførere med lang og solid erfaring med Xledger. Vi spesialiserer oss på effektive økonomi- og forretningsprosesser fra systemet, deler gjerne erfaring fra lignenede kunders suksess med deg. For mange av kundene våre lager vi skreddersydde integrasjoner med andre fagsystemer for en optimal dataflyt og minst mulig manuelt arbeid.

Regnskapsfører - Tripletex

Vi har egne team av regnskapsførere som jobber i Tripletex, og har spesialisert seg på å gjøre regnskap lekende lett for våre kunder. De fleste av kundene våre velger å fakturere selv, mens vi tar oss av regnskapet og rapporteringen. Det er enkelt å samarbeide med regnskapsfører og samtidig holde oversikt over egen økonomi.

Hvordan er det å være ansatt i VIEW Ledger?

Kristian Remmen

Supportkonsulent

“Det er spennende og lærerikt å jobbe i et voksende selskap som setter teknologien på kartet i regnskaps-bransjen. Det er godt å vite at det settes pris på min kompetanse og at det er store muligheter for å utvikle seg.”

Sana Yasser

Statsautorisert regnskapsfører

“som nyansatt har jeg litt godt tatt i mot. Utrolig takknemlig for å bli en del av VIEW-gjengen, som setter både kunder, ansatte og verdiene sine i fokus. Mange utviklingsmuligheter gjør arbeidsplassen spennende.”

Michaela Ström

Statsautorisert regnskapsfører

“VIEW Ledger gav meg muligheten til å gjøre ferdig utdanningen og kvalifisere meg til å bli statsautorisert regnskapsførere – samtidig som jeg jobbet som økonomikonsulent.”

Våre verdier

Med ulik bakgrunn og erfaring blir det god stemning på kontoret og vi har et sterkt fokus på å etterleve verdiene våre. Begynner du å jobbe hos oss vil du oppleve en bransje i endring, få jobbe med skybaserte løsninger, ha fokus på nye prosesser og ikke minst få gode kollegaer som ønsker deg varmt velkommen!

Hos oss vil du bli del av et internasjonalt og teknologidrevet selskap, der fokuset er å ikke bare ha det gøy på jobb, men også etter jobb.

Care

Vi bryr oss om hverandre, kundene våre, selskapet og samfunnet som helhet.

Commit

Vi er engasjerte og forpliktet til å skape verdi for kundene våre og VIEW Ledger.

Create

Vi skaper bedre måter å jobbe på og former bransjen vår for fremtiden.