Kjære mediebransje

Your numbers tell a story.

Dine tall forteller en historie

Mange av dere i mediebransjen er storytellere og formidlere. Dere gir oss gode historier, de fineste design og underholdende øyeblikk daglig.

Vi i VIEW forteller også på en måte historier. Vi er glade i tall og sammenhenger, og oversetter våre kunders regnskapstall til ting som gir mening for dem.

Det kan handle om årsaker til høye inntekter eller kostnader, lønnsomme prosjekter eller sammenligning med konkurrenter. Hvis du overlater regnskapet ditt til oss, kan denne listen være så lang som du vil.

Vi bruker økonomisystemet Tripletex som du også får tilgang til. Her føres timer og utlegg direkte på prosjekt, og sendes rett til fakturering. Appen har støtte for alt!

Når vi mottar tallene, sørger vi for et oppdatert regnskap og oversiktlige dashboards med dine nøkkeltall. Du slipper altså regnskapet, men aldri kontrollen!

Er du i tillegg opptatt av å få en rett og rimelig pris, så er det fint. Det er nemlig vi også!

Alltid fastpris på regnskap

 

Forutsigbarhet og fleksibilitet

Frigjør tid i arbeidshverdagen og få den fleksibiliteten du trenger!

Vi jobber etter fastpris, og for kundene våre betyr det effektivitet og lave kostander. Du kan sette bort hele eller deler av regnskapsføringen til oss – vi er fleksible. Ettersom selskapet vokser eller behovene forandrer seg, kan du skalere innen våre tjenester.

Vi har lang erfaring med å gjøre regnskap enkelt for kundene våre, samtidig som de har god oversikt i Tripletex. Med et innholdsrikt dashboard får du raskt den informasjonen du trenger – både på desktop og mobil. Vi setter opp gode rapporter tilpasset dine KPI`er.

Kundereferanser

Kundene våre slipper regnskapet, men ikke kontrollen.

visindi kunde av view

“Å bruke VIEW gir oss mye bedre oversikt over regnskapet enn vi har hatt tidligere. I tillegg sparer vi tid.”

 

visindi kunde av view

“VIEW leverer nødvendige og profesjonelle tjenester med personlighet, slik at vi kan fokusere på det vi kan.”

 

visindi kunde av view

“VIEW er ryddige, profesjonelle og forutsigbare. Vi er veldig fornøyde med de tjenestene de leverer.”

 

Møt noen i teamet

Vi har regnskapsførere og rådgivere som har spesialisert seg på effektive regnskaps- og lønnsprosesser for mediebransjen. Ta del i lignende kunders sukess.

Frilans Marit

Marit Mork Fonder

Regnskapsfører med erfaring fra å hjelpe større medieselskap

Erlend Hem

Rådgiver med spesialisering innen regnskapsanalyser.

Frilans Marit

Mailén Kronstad

Regnskapsfører med erfaring med å hjelpe mindre mediebyrå

tripletex

Moduler i Tripletex

Tripletex er et prosjektstyringsverktøy som gir oversikt over lønnsomhet, ressursbruk og budsjetter. Alle modulene er tett integrert og har stor grad av automatikk. Alt finnes også i appen.

N

Prosjektdashboard

N

Lønn, reise- og utleggsregning

N

Ressursplanlegging

N

Timeføring og prosjektregnskap

N

Resultatrapporter

N

Flere hundre andre ferdige integrasjoner

Så enkelt er timeføring på prosjekt

Integrasjoner = muligheter

Tripletex har hundrevis med ferdige integrasjoner mot fagsystem. I tillegg har vi egne teknologi-team i VIEW som ukentlig lager skreddersydde integrasjoner for kunder.

VIEW Connect er vår egen integrasjonsplattform med en serie med applikasjoner utviklet i .NET og levert som App Services i Microsoft Azure samt funksjonalitet gjennom Azure Datafactory løsning.

Det betyr at vi kan hjelpe til med en med sømløs dataflyt mellom flere systemer i din bedrift. Bedre informasjon og mindre manuelt arbeid!