Regnskap

Your numbers tell a story.

Regnskap som omgjøres til innsikt

De aller fleste bedrifter er pålagt et regnskap. Mange ser på dette med regnskap som tidkrevende, vanskelig å forstå og krever en stadig utdanning i regelverket.

Dette er også hovedgrunnene til at selskaper velger å sette bort regnskapet, og heller fokusere sin tid og kunnskap på egen verdiskapning. Det er lett å forstå!

Når en regnskapleverandør gjør jobben og tilgjengeliggjør dine regnskapstall via et økonomisystem, kan du tallene til å forstå din bedrift bedre. Hva er driverne for vekst? Hvordan ligger vi an i forhold til budsjettet? Hvilke produkter er mest lønnsomme? Dette er mer spennede enn mva og regnskapskonti.

 

regnskap

Regnskap: Hvordan velge leverandør?

Det finnes utrolig mange leverandører av regnskapsføring, og det kan være vanskelig å velge. Det er noen ting du bør tenke på som spiller inn på både pris og kvalitet når det kommer til regnskap.

FASTPRIS på regnskap
Din regnskapsleverandør må bruke systemer og løsninger som gjør at de er effektive. dette kommer deg til gode ved at din tjeneste blir rimelig. Du bør spørre om fastpris på ditt regnskap, slik at du får forutsigbarhet. Vi i VIEW har fastpris både på regnskap, lønn og rådgivning. Kundene våre setter pris på dette og vi har fokus på effektivitet og god kommunikasjon.

OUTSORCE – Spar tid og penger
Det er vanskelig å matche en profesjonell regnskapsleverandør på kompetanse – både når det kommer til bredde og dybde. I de aller fleste tilfeller lønner det seg å velge outsourcing av bedriftens regnskap. Ved å ha en sterk outsourcingspartner får din bedrift tilgang til kompetanse som er både unik og til enhver tid oppdatert. Digitale løsninger gjør regnskapshverdagen mer effektiv og automatisert for deg og din bedrift.

RAPPORTER – Tilpasset dine KPI`er
Bruk heller tiden på å analysere dine regnskapstall igjennom gode visuelle rapporter. De din leverandør om å sette opp skreddersydde rapporter i økonomisystemet, som du får tilgang til med bare noen klikk. Med et moderne system, kan rapportene tilpasses både KPI`er, roller eller andre parametre. En god plan og strategi for fremtiden baserer seg på nåtiden, og prediksjoner om fremtiden. Og med et skybasert regnskap får du “live” tall servert hver dag.

Hvorfor outsource regnskapet?

  • Fokuser på egen verdiskapning
  • Få fastpris på regnskap
  • Få best practise for din bransje
  • Tilgang til fagspesialister
  • Tilgang til IT – spesialister

Hvorfor velge VIEW?

  • Erfaring med skyløsninger siden 2004
  • Xledger og Tripletex– spesialister
  • Fastpris på regnskap og lønn
  • Rådgivere på økonomi og IT
  • Vi kan skreddersy integrasjoner

Fallgruver ved å gjøre regnskapet selv

Som Altinn skriver i sin blogg er det mange krav til regnskapet enten du er et ENK eller en større bedrift. Vi får ofte henvendelser fra små bedrifter som har gått seg vill i reglene rundt regnskap eller fra økonomiavdelinger som vil ha tips til å bli enda mer effektive. Ved å gjøre regnskapet helt selv uten kunnskap, kan fallgruvene bety sanksjoner, gebyrer og tilbakebetaling av skatt. Eller at du faktisk ikke får det du har krav på.

Vi har team som har spesialisert seg på små bedrifter og team som daglig jobber med konsern. På denne måten får vi som leverandør en unik erfaring og en best practice på hvordan effektivt håndtere regnskapet til ulike selskaper.

Selskaper i vekst

Vekst er spennede, men også krevende. Bedrifter som vokser vil ofte oppleve at kompleksiteten i regnskapet øker, oppgavene blir flere og de blir annerledes. Hvis du har outsourcet regnskap og lønn har du mulighet til å raskt skalere opp ressurser og få inn nødvendig kompetanse. Ikke minst få gode råd rundt likviditetsstrying, lønnsomhetsanalyser eller benchmarking. Dette er informasjon du bør  få av din leverandør og utnytte for å få oversikt over eksisterende eller nytt marked. Denne type innsikt og data kan gi deg et konkurransefortrinn.

Ditt regnskap forteller en historie

Det kan handle om årsaker til høye inntekter eller kostnader, lønnsomme prosjekter eller sammenligning med konkurrenter. Dette er ting ditt regnskap forteller der, dersom du leser det på riktig måte.

Vi er glade i tall og sammenhenger, og oversetter våre kunders regnskapstall til ting som gir mening for dem

Å drive forretning handler om mer enn bare et lovlydig regnskap, men også å bruke tallene til å oppnå lønnsomhet.

Les også: 3 måter regnskapsføreren hjelper deg ta bedre beslutninger

Regnskap i Xledger

Vi har dedikerte team som leverer regnskap, lønn og rådgivning til SMB- markedet og Konsern – med Xledger som system. Siden 2004 har vi effektivisert økonomiprosesser og hjulpet selskapet få innsikt og oversikt over sin forretning – i sanntid. Vi skreddersyr ofte integrasjoner for kundene, og har egne IT-team som har spesialisert seg på god dataflyt i Xledger.

Regnskap i Tripletex

Våre regnskapsførere i Tripletex leverer regnskap, lønn og rådgivning til ENK og SMB- markedet. Vi kan Tripletex veldig godt og hjelper deg mer enn gjerne med regnskap og lønn i systemet. Vi tilbyr alltid en forutsigbar fastpris, med mulighet for å gjøre mye selv.  Tripletex har også mange ferdige integrasjoner som vi kan koble på dine fagsystemer, for god oversikt over butikken.

Vår kunnskap kommer av erfaring med:

Systembrukere

Ansatte

Årlige transaksjoner

lokasjoner

Kundehistorier

Kundene våre bruker oss til å lykkes med sine ambisiøse initiativ!

Integrasjoner med xledger og tripletex

Alpinco

"Vi har oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. 

 

safe bemanning kundehistorie i view

Safe Bemanning

"VIEW Ledger har laget en effektiv integrasjon mellom timefangst og lønn. Vi sparer masse tid."

 

visindi kunde av view

Visindi

"Med VIEW Ledger på laget har vi full oversikt og stål-kontroll på forretningen"

VIEW Expense - Vår app
for utgiftsføring

Alt kan gjøres fra mobilen!
VIEW Expense er  løsningen for selskap som ønsker å forenkle håndteringen av utlegg – og reiseregninger.

Ved å effektivisere alle prosessene rundt utlegg, kan du spare både tid, penger og redusere feilkilder/utbetalinger. Løsningen har funksjonalitet for både for små og store virksomheter, og kan integreres sømløst mot ditt økonomisystem. Kontakt oss dersom du vil høre mer om og teste VIEW Expense.