Regnskapsfører for små bedrifter

Your numbers tell a story.

Vi gjør regnskap lenkende lett for små bedrifter!

I VIEW har du tilgang på over 700 autoriserte og faglærte regnskapsførere med både 40 og 1 års regnskapserfaring. Vi løser alt innen økonomi, regnskapsføring og regnskapssystem, og har en egen regnskapspakke spesielt for de minste.

Felles for de minste kundene våre er at de ønsker å gjøre minst mulig av regnskapet selv- men ønsker selvfølgelig full oversikt. Og det får de igjennom Tripletex, både på desktop og via appen. 

Fakturer kunder, før timer og utlegg, og følg med på din bedrifts økonomiske status via daglige rapporter. 

Vi sørger for at du ikke betaler for mye skatte, men heller ikke for lite. Vi sørger for at regnskapet ditt er korrekt og at du får rykende ferske regnskapstall tilgjenglig. Du gjør din greie, så gjør vi vår!

Vi sender deg gjerne et tilbud- alltid til en fastpris!

Hilde sandefjord view

Våre mest populære tjenester for små bedrifter

 • Fakturering
 • Bokføring
 • Lønn
 • MVA-melding
 • Regnskapsprogram
 • Årsoppgjør
 • Budsjettering
 • Rapportering
 • Næringsoppgaven
 • Regnskap
 • A-melding
 • Avskrivning
 • Arbeidsgiveravgift
 • E-faktura
 • Postering
 • Feriepenger
 • Firmabil
 • Inkasso
 • Kjøregodgjørelse
 • Personfradrag

Vi bruker Tripletex og gir alltid fastpris!

Fastpris – System

Fra

149,- /mnd

Gjør det selv i Tripletex

N Systemtilgang
N Automatikk
M Regnskapsføring
MMoms-rapportering

Bestill

Fastpris – ENK

Fra

930,- /mnd

Vi tar regnskapet

N Systemtilgang ​
N Automatikk
N Regnskapsføring
N Moms-rapportering

Bestill

Fastpris – AS

Fra

1640,- /mnd

Vi tar regnskapet

N Systemtilgang ​
N Automatikk
N Regnskapsføring
N Moms-rapportering

Bestill

Kundehistorier

Vårt mål er å gjøre regnskap lekende lett for våre kunder!

visindi kunde av view

Jørns Bil og Brems

“Jeg har regnskapsfører fordi jeg må fristille min tid. Det viktigste er kundene og derfor må vi bruke all vår tid i verkstedet.”

Les mer

 

safe bemanning kundehistorie i view

Torp Logistics AS

“Hadde jeg skullet gjøre regnskapet selv ville jeg brukt mye tid, og fordi tid er penger må noen andre hjelpe meg med dette.”

Les mer

 

Kjernebygg

“Vi må ha økonomiløsninger som gjør at vi hele tiden er oppdatert, og med Tripletex og VIEW er det akkurat det vi får.”

Les mer

 

Integrasjoner = muligheter

Vi kan hjelpe deg med å integrere inn dine fagsystemer som du allerde bruker i dag. Du kan for eksempel koble sammen nettbutikken eller kassasystemet ditt, slik at du automatisk får inn daglig salg og utbetalinger direkte i Tripletex.

Eller du kan koble på andre ordresystemer, CRM system eller banken din.

På denne måten sparer du både tid og penger!

Vi har mange små bedrifter som kunder, og gir deg gjerne våre tips til best practice og innsikt i sukseshistorier fra lignenede kunder.

Regnskapsfører Marit

Marit – Autorisert regnskapsfører

Hei, jeg heter Marit og hjelper ENK og AS med å starte sine visjoner. Jeg har god erfaring med Café og restaurant bransjen, foretak med forholdsmessig mva. Lagerregnskap, behandling av reiseregninger og føring av ENK og AS regnskap, massefakturering faktura og EHF.

Legg igjen din epost så tar jeg kontakt når jeg har tid.

frilans kjersti

Kjersti – Autorisert regnskapsfører

Hei, jeg hjelper deg med lønn, enkeltpersonforetak og DA. Jeg er godt kjent med advokatbransjen og musikeryrket som lyd, lys og scene. Har du utenlandsk handel eller trenger kasseavstemming er det bare å ta kontakt, vi snakkes!

Legg igjen din epost her.

Frilans Amalie

Amalie – Frilans regnskapsfører

June – Frilans regnskapsfører Hei, jeg rydder opp i rotete regnskap og hjelper mine kunder med årsavslutning. Trenger du hjelp til din selvangivelse, lønnsskjema, avstemming egenkapital (for AS), personinntektsskjema (for ENK) eller årsregnskap og årsberetning for styret (Brønnøysund).

Jeg hjelper deg gjerne, bare send meg en mail, så snakkes vi 🙂

Frilans Øyvind

Øyvind – Frilans regnskapsfører

Jeg hjelper mine kunder med økonomiskrådgivning hovedsakelig innen mindre selskap og arkitekt og konsulentbransjen. Jeg engasjerer meg i min kundes hverdag og liker å høre om deres tanker om fremtiden og bidrar til enkel selvangivelse, avstemming, integrasjon mot Brønnøysund, skatteetaten og Altinn.

Legg igjen din epost så tar jeg kontakt når jeg har tid.

Frilans Hasnain

Hasnain – Frilans regnskapsfører

Hei, jeg jobber daglig med rådgivning for mine kunder og har selv drevet eget selskap. Det er viktig å vite hva som er essensielt og hva som er kjekt når du skal starte ditt første eller femte selskap både ENK og AS.

Jeg snakker spansk, norsk, engelsk, portugisisk og har god erfaring med regnskap for vareimport. Jeg trives også med å rydde opp og strukturere rotete regnskap Har du spørsmål kan du gjerne sende meg en epost, vi snakkes.

Frilans Cathrine

Kathrine – Frilans regnskapsfører

Hei, jeg har god erfaring med flere foretak som driver med nettsalg og woocommerce, wix, E-handel og automatisering av digitale regnskap.

Jeg jobber også med prosjektregnskap, stiftelser av AS, rådgivning og regnskap for rørleggere. Legg igjen din mail her, så snakkes vi 🙂

Frilans Sara

Sara – Autorisert regnskapsfører

Hei, jeg jobber med regnskap til mindre bedrifter og frilans innen fotografi og filmbransjen. Det er veldig spennende å jobbe med så kreative talenter og bidra til effektivt regnskap i deres hverdag. Jeg har også flere kunder innen Café og restaurantbransjen. Vil du ha en bedre oversikt over timeføring, utlegg, innkjøp og din økonomi?

Send meg en epost så snakkes vi 🙂

Frilans Erlend

Erlend – Autorisert regnskapsfører

Jeg hjelper med avvikling, kapitalforhøyelse og kapitalnedsettelse. Jeg har også kunder innen helsebransjen og jobber både som regnskapsfører og implementerer systemintegrasjoner. Trenger du hjelp med lønn og timeføring er jeg her for å gi råd mot effektivisering og automatisering av timeføring og best practice

Send meg en epost så snakkes vi 🙂

Hilde sandefjord view

Tine – Autorisert regnskapsfører

Hei, jeg hjelper offentlige og større bedrifter med mange ansatte. Kommunikasjon med offentlige etater innen bransjene helse, eiendom og bygg. Blir omtalt som en reser i prosjektregnskap og lønn.

Så bare å slå på tråden om du skulle lure på noe 🙂

Vår kunnskap kommer av erfaring med:

Systembrukere

Ansatte

Årlige transaksjoner

lokasjoner