Regnskapsfører Kristiansand

VIEW Ledger har slått seg sammen med Pluss-Økonomi og Regnskaps Companiet, og sammen etablerer vi et stort kompetansehus i Kristiansand, innenfor økonomi, regnskap, lønn og ERP. Vi gir kundene våre smarte løsninger i ERP-systemene, og god oversikt over forretningen igjennom alltid oppdaterte tall.

I VIEW er vi tilsammen over 700+ økonomiske rådgivere som hjelper små og store selskap med regnskap og forretningsinnsikt, og deler erfaring som kommer våre kunder til gode.

Regnskapsfører – Rådgivere – Kristiansand

Våre regnskapsførere og rådgivere er over gjennomsnittet engasjert i problemløsning med teknologi som verktøy og med solid fagkompetanse i bunn. Vi bryner oss gjerne på utfordringer din bedrift måtte ha.
Kundenes suksess er vår suksess!

Nina view ledger i kristiansand

Nina Stray Kostøl

Avdelingsleder

Telefon: 93443011
Epost: Vis epost

steinar wehus i view kristiansand

Steinar Wehus

Forretningsutvikler

Telefon: 91178181
Epost: Vis epost

Avdelinger søgne kristiansand view

Stian Haug

Sales Executive 

Telefon: 95848970
Epost: Vis epost

Avdelinger søgne kristiansand view

Cay Moen

Avdelingsleder

Telefon: 40018019
Epost: Vis epost

Ute etter regnskapsfører i Kristiansand?

Vi er fremtidens regnskapsfører beliggende i Kristiansand. Med erfarne regnskapsførere og toppmoderne skyløsninger hjelper vi din bedrift å prestere bedre.

Det er store endringer innenfor regnskap og økonomi idag, og ved bruk av riktig teknologi og gode råd bidrar vi til vekst og lønnsomhet for våre kunder.

Kundene våre er ambisiøse og ​stiller høye krav til oss. De har økende behov for relevant økonomisk styringsinformasjon, og det hele må skje med effektive prosesser.

Vi jobber på toppen av markedets ledende økonomisystemer, Xledger og Tripletex, og er derers største partner. Våre regnskapsførere og rådgivere har lang erfaring med regnskap og lønn, og rådgivningstjenester innenfor økonomi og IT.

​Ta gjerne kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet her eller ved å sende en epost eller ringe til en av våre representanter ved kontoret i Kristiansand.

Vi t​ar gjerne en uforpliktende prat med deg og gir deg en gratis demo av våre økonomiløsninger.
 

06731

Rigedalen 5, 4626 Kristiansand

Kundehistorier

repstad anlegg bilde

Repstad anlegg

"Vi har fått en mer rasjonell timeregistrering og bedre kontroll på timeforbruket"

Les mer

fiskebrygge kristiansand kunde av view

Fiskerbrygga

"Det er utrolig viktig å ha et regnskapsfirma som følger med, alltid er tilgjengelig og trår til med gode råd når det trengs. Der innfrir VIEW."

Les mer

Regntøyspesialisten kune av view

Regntøyspesialisten

"VIEW har bred kunnskap, og er viktige sparringspartnere i økonomiske spørsmål. De er løsningsorienterte og hjelper meg å drive butikken godt."

Les mer

repstad anlegg bilde

Tannlegene På Brygga AS

"Vi kan være tannleger og slipper å være eksperter på alt annet også. Individuell oppfølging og i tillegg er de gode på HMS."

fiskebrygge kristiansand kunde av view

Nortek Services AS

"Vi har en god sparringspartner som har hjulpet oss med regnskapet og smart oppsett i Tripletex. Vi er godt fornøyd med jobben deres.

Regntøyspesialisten kune av view

Karius Holding AS

"Vi har en partner med den kompetansen og innstillingen som skal til i forhold til våre krav. Vi får økonomisk rådgivning i forhold til vår bransje."

Nyheter

VIEW + Pluss Økonomi

Sammen med Pluss-Økonomi styrker VIEW Ledger sin posisjon på Sørlandet og dobler antall ansatte i regionen. kjøpet av Pluss-Økonomi gir VIEW en ny avdeling i Mandal, og blir til sammen 55 ansatte med kontorene i Kristiansand og i Søgne.

Hvordan skape en effektiv ledergruppe

VIEW + Regnskaps Companiet

«Det er en glede å melde at Regnskaps Companiet i Kristiansand fra februar 2021 blir en del av VIEW. Prosessen har pågått siden sommeren 2020 og avtale ble gjennomført med virkning fra 11.februar», sier John Hugosson, CEO i VIEW Ledger.

4 råd til deg som driver en vekstbedrift- fra en regnskapsfører

4 Tips til godt samarbeid

I et samarbeid er dette med frister viktig for effektivitet. For at regnskapsføreren skal sørge for raske prosesser for deg, er din viktigste oppgave å få inn bilagene i tide. Les mer på vår blogg om samarbeid med din regnskapsfører.

Regnskapsfører Kristiansand og omegn

Våre regnskapsførere hjelper deg med regnskap og lønn- til en fin fastpris! Samtidig som vi tar oss av regnskapsføring og rapportering, har du full oversikt over hva som skjer i systemet.

Vi har lagt opp til at det er enkelt å samarbeide med oss, og mye skjer via økonomisystemet. Du kan gjøre mye selv dersom du ønsker det. Våre regnskapsførere i Haugesund er fleksible og ikke minst hyggelige. Ta kontakt med oss for en prat!

Vi bruker både Xledger og Tripletex, og er deres største partner på regnskap. Les mer om våre priser her.

N

Fastpris på regnskap og lønn

N

Automatiserte systemer med gode rapporter

N

Integrasjoner med andre systemer

Skybasert regnskap siden 2004

Våre regnskapførere har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – og forretningsprosesser fra skyen.

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon. Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid.

Vi tilbyr våre kundene våre muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst!

Regnskap

 • Autoriserte regnskapsførere
 • Bransjekunnskap
 • Alltid oppdatert regnskap
 • Fastpris
 • Systemer med god oversikt

Lønn

 • Lønnskjøring
 • Personaladministrasjon
 • HR – prosesser
 • Fastpris 
 • Årsavsluttning

Rådgivning

 • Økonomisk rådgivning
 • ERP – rådgivning
 • IT – rådgivning
 • Selskapsrett
 • Styrearbeid

Integrasjoner

 • Netbutikker og kasseløsninger
 • CRM og ordre-systemer
 • Timeføring og reiseregning
 • Bank og lønn
 • Andre fagsystemer

Regnskap og integrasjoner

Som et teknologidrevet selskap har vi selvfølgelig IT- og teknologikompetansen inhouse. For deg som kunde betyr dette at vi kan hjelpe deg med å sette opp både ferdige og skreddersy integrasjoner.

Både Xledger og Tripletex har mange ferdige integrasjoner mot for eksempel nettbutikker, kasseløsninger, crm-system eller fagsystemer.

For kundene våre med ekstra behov utover standrad, så lager våre integrasjonskonsulenter disse. Våre teknologihoder har høy teoretisk og faglig kompetanse med erfaring fra ulike plattformer og programmeringsspråk, som for eksempel Web Servies og GraphQL.

Vi tror at fremtiden ligger i dataene, og satser derfor tungt på å hjelpe bedrifter både samle data og effektivisere dataflyt – for en unik forretningsinnsikt og en sunn drift.

økonomisk rådgivning i view

Økonomisk rådgivning

Regnskapstallene forteller mye om bedriften din, og kan gi deg svar på hvordan du kan drive mer effektivt og lønnsomt! Våre rådgivere vil kunne gi deg innsikt og oversikt over din økonomiske situasjon, og oversette tall til handlinger.

N

Fisjon/fusjon og selskapsstruktur

N

Budsjettering og prognoser

N

Nøkkeltallsanalyser og benchmarking

N

Rapportering, likviditet og KPI`er

Lønnstjenester

Når du setter bort lønn til oss er det vårt ansvar å sørge for at dine ansatte får riktig lønn til riktig tid, og at myndighetene får det de trenger.

Vår lønnstjeneste er både rimelig og gir en meget god oversikt for deg som kunde. Forutsigbarhet og fleksibilitet er også viktig for kundene våre,  derfor har vi faste priser og mulighet for øke eller redusere hjelp etter behov.

Les mer her om priser på lønnstjenester

Årsoppgjør

Vi gjør flere tusen årsoppgjør i året for kundene våre. Derfor er vi opptatt av effektivitet og god kommunikasjon, slik får vi din bedrifts sitt årsoppgjør korrekt og ferdig i god tid innen fristen.

Vi har fastpris på våre årssoppgjør. Vi tar oss av alt, du trenger bare gi oss dokumentasjonen vi trenger.

Les mer her om priser på årsoppgjør.

Endringer i arbeidsmiljøloven

Regnskapsfører Kristiansand - Xledger

Vi har dedikerte regnskapsførere med lang og solid erfaring med Xledger. Vi spesialiserer oss på effektive økonomi- og forretningsprosesser fra systemet, deler gjerne erfaring fra lignenede kunders suksess med deg. For mange av kundene våre lager vi skreddersydde integrasjoner med andre fagsystemer for en optimal dataflyt og minst mulig manuelt arbeid.

Regnskapsfører Kristiansand - Tripletex

Vi har egne team av regnskapsførere som jobber i Tripletex, og har spesialisert seg på å gjøre regnskap lekende lett for våre kunder. De fleste av kundene våre velger å fakturere selv, mens vi tar oss av regnskapet og rapporteringen. Det er enkelt å samarbeide med regnskapsfører og samtidig holde oversikt over egen økonomi.