Digital eller lokal regnskapsfører?
Vi har 800 spesialister!

Regnskapsfører:
+20 år med erfaring fra skyen

Våre regnskapsførere og rådgivere er sertifisert i Xledger og Tripletex. Vi kan faget ned til fingerspissene! 

Du kan sette bort hele eller deler av dit regnskap til en regnskapsfører i VIEW! Vi jobber etter fastpris, og for kundene våre betyr det effektivitet og lave kostander. Med over 8000 kunder, har vi fått erfaring innen mange bransjer, slik at du kan ta del i ligenede kunders suksess!

Vi har flere system – og IT konsulenter, som har spesialisert seg på prosesser i og utenfor økonomisystemet. De hjelper selskaper med å forbedre forretningsprosesser og lage integrasjoner med andre systemer. Målet er alltid forenkling og automatisering!

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst igjennom modern erp-system.

Kontakt oss gjerne for en prat eller et tilbud fra en regnskapsfører.

Regnskapsfører Hilde

Hva gjør vi?

VIEW leverer og lager tekniske løsninger som gjør bedriftsøkonomien enkelt og oversiktlig for små og store selskap. VIEW er ledende leverandør innen økonomitjenester og er lokalisert i Norge, Sverige og Finland, med flere globale kunder og partnere.

Z

Vårt mål

Vi skal forenkle bedriftsøkonomi, integrasjoner og systemkommunikasjon. Det skal være oversiktlig, lettlest, grafisk og digitalt. Vi ønsker å vokse side om side med våre kunder, for å utvikle bedre løsninger i dag, for fremtiden.

Vår strategi

Å utnytte alle muligheter innen IT, AI teknologi og maskinlæring for å effektiviserer og skape nye løsninger for framtiden.

Systembrukere

Ansatte

Årlige transaksjoner

lokasjoner

Regnskapsfører oslo

Regnskapsfører Oslo

Dronning Eufemiasgate 16  /  06731  /

Vårt hovedkontor ligger i Oslo med over 100 ansatte. Vi tilbyr våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller velge å gjøre deler av jobben selv. Du har alltid enkel tilgang til din økonomiske informasjonen igjennom effektive og fleksible systemer. Kundene våre kommer fra ulike bransjer og ulike størrelser, alt fra Entur og Ecura til mindre virksomheter og frilansere.

Regnskapsfører Bergen

Regnskapsfører Bergen

Møllendalsveien 1A  /  06731  /

I Bergen sitter en gjeng dyktige regnskapsførere og rådgivere som jobber hver dag for å gi sine kunder smarte løsninger i ERP-systemet og god oversikt over økonomien. Kundene våre kommer fra ulike bransjer og i ulike størrelser, alt fra StormGeo og Norema til mindre virksomheter og frilansere.

Regnskapsfører Florø

Regnskapsfører Florø

Strandgata 31 /  06731  /

Fra Florø tilbyr vi våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til din økonomiske informasjonen, igjennom fleksible og effektive systemer. 

Regnskapsfører Florø

Regnskapsfører Fagernes

Jernbanevegen 20 /  06731  /

Fra Fagernes tilbyr vi våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til din økonomiske informasjonen, igjennom fleksible og effektive systemer. 

Regnskapsfører Kristiansand

Regnskapsfører Kristiansand

Rigedalen 5 /  06731  /

I Kristiansand sitter en gjeng dyktige regnskapsførere og rådgivere som jobber hver dag for å gi sine kunder smarte løsninger i ERP-systemet og god oversikt over økonomien. Kundene våre kommer fra ulike bransjer og i ulike størrelser, alt fra Fiskerbrygga og Regntøyspesialisten til mindre virksomheter og frilansere.

Regnskapsfører Lillehammer

Regnskapsfører Lillehammer

Fåberggata 155 /  06731  /

I Lillehammer sitter en gjeng dyktige regnskapsførere og rådgivere som jobber hver dag for å gi sine kunder smarte løsninger i ERP-systemet og god oversikt over økonomien. Kundene våre kommer fra ulike bransjer og i ulike størrelser, for eksempel Gudbrandsdal Steinindustri og alpinanleggene i Hafjell og Kvitfjell.

Regnskapsfører Sandefjord

Regnskapsfører Sandefjord

Leif Weldings vei 14 /  06731  /

I Sandefjord sitter en gjeng dyktige regnskapsførere og rådgivere som jobber hver dag for å gi sine kunder smarte løsninger i ERP-systemet, og god oversikt over økonomien. Kundene våre kommer fra ulike bransjer og i ulike størrelser, alt fra Sem Solutions AS, Greentech AS til 5080 Nyhetskanalen AS.

Regnskapsfører Stavanger

Regnskapsfører Stavanger

Kanalsletta 3 /  06731  /

I Stavanger sitter en gjeng dyktige regnskapsførere og rådgivere som jobber hver dag for å gi sine kunder smarte løsninger i ERP-systemet og god oversikt over økonomien. Kundene våre kommer fra ulike bransjer og i ulike størrelser, alt fra DSD til Kjernebygg AS til mindre virksomheter og frilansere.

Regnskapsfører Søgne

Regnskapsfører Søgne

Birkedalsveien 80 /  06731  /

I Søgne sitter en gjeng dyktige regnskapsførere og rådgivere som jobber hver dag for å gi sine kunder smarte løsninger i ERP-systemet og god oversikt over økonomien. Kundene våre kommer fra ulike bransjer og i ulike størrelser, alt fra Repstad Anlegg og Aamodt Bygg AS til mindre virksomheter og frilansere.

Regnskapsfører Ålesund

Regnskapsfører Ålesund

Notenesgata 14 /  06731  /

I Ålesund sitter vi en gjeng engasjerte regnskapsførere og rådgivere, som jobber hver dag jobber for å gi kundene våre smarte løsninger i ERP-systemet og god oversikt over forretningen. Kundene våre kommer fra ulike bransjer og i ulike størrelser, alt fra Oliviers og co og Svinø Entreprenører til mindre virksomheter og frilansere.

Kundehistorier

Kundene våre bruker oss til å lykkes med sine ambisiøse initiativ!

Integrasjoner med xledger og tripletex

Alpinco

"Vi har oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. 

 

safe bemanning kundehistorie i view

Safe Bemanning

"VIEW Ledger har laget en effektiv integrasjon mellom timefangst og lønn. Vi sparer masse tid."

 

visindi kunde av view

Visindi

"Med VIEW Ledger på laget har vi full oversikt og stål-kontroll på forretningen"

VIEW Expense - Vår app
for utgiftsføring

Alt kan gjøres fra mobilen!
VIEW Expense er  løsningen for selskap som ønsker å forenkle håndteringen av utlegg – og reiseregninger.

Ved å effektivisere alle prosessene rundt utlegg, kan du spare både tid, penger og redusere feilkilder/utbetalinger. Løsningen har funksjonalitet for både for små og store virksomheter, og kan integreres sømløst mot ditt økonomisystem. Kontakt oss dersom du vil høre mer om og teste VIEW Expense.

Regnskapsfører i Xledger

Vi har dedikerte team som leverer regnskap, lønn og rådgivning til SMB- markedet og Konsern – med Xledger som system. Siden 2004 har vi effektivisert økonomiprosesser og hjulpet selskapet få innsikt og oversikt over sin forretning – i sanntid. Vi skreddersyr ofte integrasjoner for kundene, og har egne IT-team som har spesialisert seg på god dataflyt i Xledger.

Regnskapsfører i Tripletex

Våre regnskapsførere i Tripletex leverer regnskap, lønn og rådgivning til ENK og SMB- markedet. Vi kan Tripletex veldig godt og hjelper deg mer enn gjerne med regnskap og lønn i systemet. Vi tilbyr alltid en forutsigbar fastpris, med mulighet for å gjøre mye selv.  Tripletex har også mange ferdige integrasjoner som vi kan koble på dine fagsystemer, for god oversikt over butikken.

Bytte regnskapsfører?

Automatiserte systemer, digital regnskapsfører
Hvem ønsker vel ikke en enklere og mer effektiv hverdag? Våre kunder har automatisert mange av sine regnskap- og lønnsprosesser via Xledger og Tripletex. Enten de velger å gjøre regnskapet og rapporteringen selv eller outsourcer alt til oss, er målet alltid en kostnadseffektiv tjeneste som viser «live» regnskapstall. Dette gir meget god kontroll og oversikt over forretningen.

OUTSORCE – Spar tid og penger
I de aller fleste tilfeller lønner det seg å velge outsourcing av bedriftens regnskap. Ved å ha en sterk outsourcingspartner får din bedrift tilgang til kompetanse som er både unik og til enhver tid oppdatert. Digitale løsninger gjør regnskapshverdagen mer effektiv og automatisert for deg og din bedrift.

 

 • Alltid oppdatert
 • Økt effetivitet = lavere kost
 • Spesialkompetanse på alle fagfelt
 • Kvalitetssikre besluttninger
 • Få fremtidens økonomiløsning
 • Vi ordner raportering til myndighettene
 • Optimalisert arbeidsflyt

En regnskapsfører kan bidra til økt bunnlinje

De fleste bedrifter ønsker oversikt og innsikt i egen økonomi, men det er ingen enkel oppgave og det krever tid og nøysomhet. En regnskapsfører har tilgang på kunnskap som læres underveis i det daglige arbeidet og kan bistå med registreringer som fører til lavere kostnader for din bedrift.
Med utdanning, erfaring og spisskompetanse er det mye lettere for en regnskapsfører å se hvilke endringer som an gjøres internt i bedriften for å øke bunnlinjen. Du kan bruke tiden på å utvikle eget selskap som igjen øker verdien på selskapet.

Det er mange av våre kunder som setter pris på å ha en regnskapsfører de kan ringe og stille spørsmål når noe uventet skulle dukke opp. Eller helt vanlige spørsmål rundt hva som er best practise for nettopp din bedrift.

Som autorisert regnskapsfører er man pliktig å videreutdanne seg hvert år. Dette bidrar til økt utvikling og alltid oppdatert på nye lover og regler. Et stort pluss er at en Autorisert Regnskapsfører vet hva slags fradrag du har krav på og hvordan du fører det mot skatteetaten og altinn.

Hvilket regnskapssystem skal du velge?

Det er mange varianter av regnskapsprogrammer. Det viktigste å vurdere ved valg av regnskapsprogram er hvilke funksjoner du har i dag og hvilke funksjoner du kunne tenke deg i fremtiden. Det er her den største forskjellen ligger. De minste programmene er ofte siktet mot mindre selskap og ENK som ikke ønsker så mange funksjoner. Det er fortsatt viktig å legge inn korrekte tall på rett sted. Her kan en regnskapsfører skape trygge rammer og sørge for at du har gjort jobben riktig.

Andre systemer som er laget for større selskap, gjerne med mer en 10.000.000 kr. i omsetning eller over 25 ansatte, er for eksempel Xledger og Tripletex. Disse programmene er modulerbare, og du betaler bare for de funksjonene du ønsker. Xledger har integrert valutahåndtering som gjør internasjonal service og handel forutsigbart. Det gjør transaksjoner og forflyttelse av midler på tvers av landegrensene enklere for regnskapsfører og deg.

Dersom bedriften din skulle vokse er det flere funksjoner i Xledger som gir bedre oversikt for bedriftens økonomi og du kan forutse kostnader og inntekter for fremtiden, da du kan planlegge og strukturere eget selskap for vekst. God kundeservice er også viktig, sørg for at din partner har god tid til deg og kommer med råd for din bedrift.

Overgang fra en regnskapsfører til en annen er nesten som å bytte mobiloperatør. Det kommer et nytt navn på fakturaen, men ellers smertefri, og lav til ingen kost ved selve forflyttelsen av regnskapet. Om du har noen spørsmål vedrørende flytte/ bytte regnskapsfører, er det bar å ring en av folka våre i VIEW. Vi hjelper deg mer enn gjerne og finner alltid en god løsning for våre kunder.

Både Xledger og Tripletex kan importere mye eller hele dit gamle regnskap og bytte av regnskapsfører er enda enklere.

 

 

Hvorfor bruke regnskapsfører?

 • Fokuser på egen verdiskapning
 • Få fastpris på regnskap
 • Få best practise for din bransje
 • Tilgang til fagspesialister
 • Tilgang til IT – spesialister

Hvorfor velge VIEW?

 • Erfaring med skyløsninger siden 2004
 • Xledger og Tripletex– spesialister
 • Fastpris på regnskap og lønn
 • Rådgivere på økonomi og IT
 • Vi kan skreddersy integrasjoner

Fra konsern til frilans

Vi jobber med alt fra frilansere til store virksomheter. Det betyr at du får tilgang til en solid bredde i kompetanse hos oss, noe du kan dra nytte av etterhvert som bedriften din for eksempel utvikles, endres eller vokser. Ta del i lignende virksomheters suksess og lærdom gjennom våre regnskapsførere!

Oppfølgning

Vi slipper dere ikke. Når implementeringen er ferdig og dere går over i ordinær drift, vil våre engasjerte konsulenter være tilgjengelig og ivareta trygg drift. Våre systemrådgivere hjelper dere med de endringer og tilpasninger dere trenger, og vi motiveres av å finne gode løsninger for dere også fremover i tid.

Hvis ønskelig kan vi også holde kurs for ansatte i spesifikke ting som timeføring, reiseregning etc. Ønsker dere å holde kurs for ansatte selv, kan vi bistå med brukerdokumentasjon.

Systemoppsett

Vi gjør våre systemer klare for din bruk. På bakgrunn av de løsningene vi sammen blir enige om, settes relevante regler, opprettes brukere og andre grunndata. Våre konsulenter har god kjennskap til de forskjellige økonomiprosessene, og systemet klargjøres etter deres behov. Ved behov for integrasjoner mot andre systemer strekker vi oss langt for å få til dette, og vi jobber kontinuelig med gode, fremtidsrettede løsninger – alt i tett dialog med besluttningstakerne i din bedrift.

Opplæring

Ingen økonomiløsninger er gode dersom brukerne ikke vet hvordan de skal brukes! Vi anbefaler alltid våre kunder å investere tid i god opplæring for alle involverte brukere. Vår erfaring er at opplæringen blir best dersom den gjennomføres på deres egne data. Derfor vil opplæringen som regel skje etter at grunndataene er ferdig satt opp og godkjent av dere. Vi sørger for at dine nøkkelbrukere (typisk CFO, avdelingsledere og prosjektledere) får grundig opplæring.