Regnskapsfører

Regnskapsfører:
Vi har 17 års erfaring fra skyen

Våre regnskapsførere og rådgivere er sertifisert i Xledger og Tripletex, og kan faget ned til fingerspissene! 

Du kan sette bort hele eller deler av regnskapsføringen til oss – vi er fleksible! Vi jobber etter fastpris, og for kundene våre betyr det effektivitet og lave kostander. Med over 4000 kunder, har vi fått erfaring innen mange bransjer, slik at du kan ta del i ligenede kunders suksess!

Vi har flere system – og IT konsulenter, som har spesialisert seg på prosesser i og utenfor økonomisystemet. De hjelper selskaper med å forbedre forretningsprosesser og lage integrasjoner med andre systemer. Målet er alltid forenkling og automatisering!

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst igjennom modern erp-system.

Kontakt oss gjerne for en prat eller et tilbud på regnskapføring.

Bytte regnskapsfører?

Automatiserte systemer
Hvem ønsker vel ikke en enklere og mer effektiv hverdag? Våre kunder har automatisert mange av sine regnskap- og lønnsprosesser via Xledger og Tripletex. Enten de velger å gjøre regnskapet og rapporteringen selv eller outsourcer alt til oss, er målet alltid en kostnadseffektiv tjeneste som viser «live» regnskapstall. Dette gir meget god kontroll og oversikt over forretningen.

OUTSORCE – Spar tid og penger
I de aller fleste tilfeller lønner det seg å velge outsourcing av bedriftens regnskap. Ved å ha en sterk outsourcingspartner får din bedrift tilgang til kompetanse som er både unik og til enhver tid oppdatert. Digitale løsninger gjør regnskapshverdagen mer effektiv og automatisert for deg og din bedrift.

 

 • Alltid oppdatert
 • Kvalitetssikre besluttninger
 • Få fremtidens økonomiløsning
 • Vi ordner raportering til myndighettene
 • Økt effetivitet = lavere kost
 • Optimalisert arbeidsflyt
 • Spesialkompetanse på alle fagfelt

Fra konsern til frilans

Vi jobber med alt fra frilansere til store virksomheter. Det betyr at du får tilgang til en solid bredde i kompetanse hos oss, noe du kan dra nytte av etterhvert som bedriften din for eksempel utvikles, endres eller vokser. Ta del i lignende virksomheters suksess og lærdom gjennom våre regnskapsførere!

Oppfølgning

Vi slipper dere ikke. Når implementeringen er ferdig og dere går over i ordinær drift, vil våre engasjerte konsulenter være tilgjengelig og ivareta trygg drift. Våre systemrådgivere hjelper dere med de endringer og tilpasninger dere trenger, og vi motiveres av å finne gode løsninger for dere også fremover i tid.

Hvis ønskelig kan vi også holde kurs for ansatte i spesifikke ting som timeføring, reiseregning etc. Ønsker dere å holde kurs for ansatte selv, kan vi bistå med brukerdokumentasjon.

Systemoppsett

Vi gjør våre systemer klare for din bruk. På bakgrunn av de løsningene vi sammen blir enige om, settes relevante regler, opprettes brukere og andre grunndata. Våre konsulenter har god kjennskap til de forskjellige økonomiprosessene, og systemet klargjøres etter deres behov. Ved behov for integrasjoner mot andre systemer strekker vi oss langt for å få til dette, og vi jobber kontinuelig med gode, fremtidsrettede løsninger – alt i tett dialog med besluttningstakerne i din bedrift.

Opplæring

Ingen økonomiløsninger er gode dersom brukerne ikke vet hvordan de skal brukes! Vi anbefaler alltid våre kunder å investere tid i god opplæring for alle involverte brukere. Vår erfaring er at opplæringen blir best dersom den gjennomføres på deres egne data. Derfor vil opplæringen som regel skje etter at grunndataene er ferdig satt opp og godkjent av dere. Vi sørger for at dine nøkkelbrukere (typisk CFO, avdelingsledere og prosjektledere) får grundig opplæring.

Regnskapsfører i Xledger

Vi har dedikerte team som leverer regnskap, lønn og rådgivning til SMB- markedet og Konsern – med Xledger som system. Siden 2004 har vi effektivisert økonomiprosesser og hjulpet selskapet få innsikt og oversikt over sin forretning – i sanntid. Vi skreddersyr ofte integrasjoner for kundene, og har egne IT-team som har spesialisert seg på god dataflyt i Xledger.

Regnskapsfører i Tripletex

Våre regnskapsførere i Tripletex leverer regnskap, lønn og rådgivning til ENK og SMB- markedet. Vi kan Tripletex veldig godt og hjelper deg mer enn gjerne med regnskap og lønn i systemet. Vi tilbyr alltid en forutsigbar fastpris, med mulighet for å gjøre mye selv.  Tripletex har også mange ferdige integrasjoner som vi kan koble på dine fagsystemer, for god oversikt over butikken.

Systembrukere

Ansatte

Årlige transaksjoner

Kunder

Kundehistorier

Kundene våre bruker oss til å lykkes med sine ambisjoner

visindi kunde av view

Visindi

«Med VIEW Ledger på laget har vi full oversikt og stål-kontroll på forretningen»
safe bemanning kundehistorie i view

Safe Bemanning

«Samarbeidet med VIEW Ledger fungerer veldig bra. De forstår at vi har deadlines og at vi har korte frister på ting.»

Siva

«Med hjelp av VIEW og Xledger har vi kommet langt med automatisering i regnskapet.»

Hvorfor bruke regnskapsfører?

 • Fokuser på egen verdiskapning
 • Få fastpris på regnskap
 • Få best practise for din bransje
 • Tilgang til fagspesialister
 • Tilgang til IT – spesialister

Hvorfor velge VIEW?

 • Erfaring med skyløsninger siden 2004
 • Xledger og Tripletex– spesialister
 • Fastpris på regnskap og lønn
 • Rådgivere på økonomi og IT
 • Vi kan skreddersy integrasjoner

Få et tilbud på regnskapsføring