Lønn med SD Worx

Vi kan SD Worx Lønn
Lav pris, høy grad av kontroll

Vi er partner med SD Worx Lønn. De er nordens største leverandør av HR og lønnstjenester. Vi tilbyr alltid fastpris, og er opptatt av en forutsigbar og fleksibel leveranse.

Mens vi tar oss av lønnskjøring, formalia og rapportering, har du full oversikt over hva som skjer i systemet. Det er også enkelt å samarbeide og kommunisere rett i SD Worx Lønn.

Fordi SD Worx Lønn har spesialisert seg på automatikk i lønnsprosessene, kan våre fagspesialister levere en kostnadseffektiv tjeneste med fokus på tilpasninger til din bedrift.

Vi setter opp både lønnsportal, ansattportal og lederportal etter ønske. Du får meget god oversikt over lønnskostnader, personalinformasjon og mange gode rapporteringsmuligheter.

Ta kontakt med oss for et tilbud på SD Worx Lønn.

Sikkerhet og oversikt

SD Worx Lønn er en av de beste løsningene på markedet for deg som ønsker en sikker og pålitelig løsning med omfattende funksjonalitet og gode muligheter for automatisering av lønnsprosessene. SD Worx er spesielt egnet for store eller mellomstore selskaper og organisasjoner i Norge.

Som berift har du ansvar for å være oppdatert på lover og regler. Du ka outsource deler av dette ansvaret. Med SD Worx kan du få stål kontrol på arbeidsavtaler, lover, forskrifter og tariffavtaler.

Det er viktig å kunne jobbe smidig og tilpasse seg raskt til endringer. For å håndtere alt dette på en effektiv måte, er det avgjørende å ha en leverandør som kontinuerlig utvikler og forbedrer systemene for fremtiden.

Trygghet

Et pålitelig lønnssystem som kan justeres etter behov, og som har fleksible innstillinger for tilgangstillatelser både på funksjonelt og organisatorisk nivå. Systemet er også sertifisert etter ISO 27001.

Brukerportaler

Brukervennlige portaler basert på adgangsnivåer for ulike roller. Kontroll og oversikt tillpasses behovet og forenkler kommuniksjon, på tvers av fagområder.

Integrasjon

Du kan enkelt integrere din bedrift med ulike HR-systemer, eksterne organisasjoner eller økonomisystemer ved hjelp av API eller filbasert integrasjon.

Automatisering

Bruk tid på oversikt og kontroll, ikke på repetativt arbeid. Lønnsystemet har innebygde verktøy for å definere en handling og reprodusere disse.

Automasjon

Reduser manuelle oppgaver, lagkjøreplaner i systemet og hent ut ferdige rapporter. Kjøreplanfunksjonen er svært fleksibel og kan tilpasses bedriftens spesifikke behov. Med SD Worx lønn kan du opprette kjøreplaner direkte i lønnssystemet og la systemet sørge for at oppgavene blir utført i riktig tid og rekkefølge. La systemet ta seg av arbeidet.

Ved å opprette egendefinerte eller forhåndsdefinerte kjøreplaner med innebygde mål, kan du planlegge og organisere oppgavene dine på en effektiv måte.

Du kan lage faste og sekvensielle kjøreplaner med eller uten avhengigheter, og opprette forskjellige kjøreplaner og maler for å tilordne ulike avdelinger i bedriften.

Brukerportal

Rollestyrte portaler med god oversikt og mulighet for å endre eller delegere ansvarsmengde og tilgang.

 • Lønnsportal
 • Ansattportal
 • Lederportal
 • Klienportal

For dine lønnsmedarbeidere: Få total oversikt over lønnsoppgave, kjøreplaner og prosesser de de selskapene du kjører lønn for.

For dine klienter: Siker kommunikasjon mellom lønninskontor og kunde. Spar tid på unødvendige mailer utenfor systemet.

For dine ansatte: Egen portal der de ser sin lønnslipp.

For dine ledere: Gi alle ledere mulighet til å trekke ut live rapporter.

 

Analyse og rapporteringsverktøy

Du kan hente live rapporter og ta raske besluttninger. Med SD Worx fleksible og kraftige verktøy kan du fremstille date for deg selv og ledergruppen. Du kan bruke ferdige definerte rapporter eller lage dine egne regler for å bygge personlige rapporter.

 • A-meling datarapport
 • Banklister og trekkeierrapporter
 • Endringslogger
 • Kontosammendrag og spesifikasjoner
 • Pensjonsrapportering
 • SSB-rapporter
 • Fri lønnsrapport

Lønnsberegning / Etterbetaling

Rett lønn til rett tid. Full mulighet til tidsstyring og historikk på alle trasaksjoner og lønnsfelt. Du kan tidsstyre verdier etter alle typer satser; Regulativ, lønnstrinn, skattekort og kontigering.

Fleksibel definisjon av lønnsarter, satstabeller, regulativ, lenkearter og lønnsgrupper, med mer.

Distribuer lønnslipp etter eget ønske, digitalt i egen portal, papir, web, intranett eller Epost.

Integrasjoner med SD Worx

DUansett hvilken bransje du opererer i, er det nødvendig å utbetale lønn til de ansatte. Vår løsning tilbyr enestående fleksibilitet og er støttet av vår lange erfaring innen ulike bransjer. Dette gjør at systemet passer godt for de aller fleste norske selskaper.

 • Altinn
 • NAV
 • Skattekort
 • A-melding
 • Fraværskjema
 • inntekstmelding

Partnerskap

Du skaper trygghet med tilgang på flere spesialister med lang erfaring i faget. Du slipper å ha få ansatte med stort ansvar internt i bedriften.

Effektivisering

med lønnsspesialister i alle ledd, vil du spare tid og kostnader. Outsourcing vil for de fleste være en stor besparelse både tid og kost.

+

Fleksibilitet

Prisen avhenger av antallet ansattet. Du kan reduserer eller øke antallet etter behov. Ved oppkjøp av selskap eller salg av datterselskap.

Systemfri

Med outsourcing trenger du ikke tenke på hverken kjøp eller vedlikehold av system. VIEW er ansvarlig for vedlikehold av dine lønnssystemer.

Hvorfor outsource lønn?

 • Få best pratice for en effektiv lønnstjeneste
 • Trygghet og kvalitet
 • Reduser sårbarhet
 • Reduser kostnader
 • Tilgang til fleksible resurser

Hvorfor velge VIEW?

 • Vi har fastpris på lønnstjenester
 • Bruk oss etter behov
 • Vi har egne lønnsspesialister
 • Vi kan skreddersy integrasjoner
 • Vi kan både SD Worx, Xledger og Tripletex

Aditro slår seg sammen med SD Worx

Aditro levere tjenester og programvare innen HRM og lønn. SD Worx er en av verdens største leverandører av løsninger og tjenester innen HR og Lønn. De har nå slått seg sammen og blir nordens største leverandø med over 5300 ansatte med kontorer i 16 land, og 76 000 kunder.

SD Worx leverer lønnslipper til over 5 millioner arbeidstakere.

Vi hjelper også mange kunder med personaladministrasjon, alt fra pensjonsordninger, yrkesskadeforsikringer og refusjoner/sykefravær til NAV. Igjennom Aditro har vi blant annet en hel-digital integrasjon mot NAV, noe som gjør sykefravær og refusjoner mer effektivt.

Les også: Hva koster det å outsource lønn?

Sd Worx lønn

Hvordan påvirker samarbeidet deg?

Hvilke tjenester har jeg tilgang til som kunde?
– Alle de samme som før i tillegg til flere tredjeparts leverandører av integrasjoner og outsorcingstjenester, samt muligheten for å tilby internasjonale kontrakter til egne kunder.

Vil den lokale supporten endre seg?
– Nei, våre tjenester er i hovedsak lokalt i Norge og vi vil fortsette som tidligere,

 

Les mer her om hvordan vi bruker Aditro lønn.

sd worx lønnstjenester

Om oss

VIEW Ledger har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – økonomi – og forretningsprosesser fra skyen.

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon. Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid.

Våre lønnsteam

Lønn, HR og personal er er stort satsningsområdet for oss i VIEW. Vi har egne team på flere lokasjoner i landet, som spesialiserer seg innen faget. Vi har egne team på SD Worx lønn.

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst!