SEM Elektro

“Det beste med VIEW er at alt live. Jeg kan sende en faktura i dag og se med en gang om denne måneden går bra, pluss jeg kan se at Per og Pål føre timene sine riktig, alt er veldig lett i systemet VIEW leverer, Xledger.”
– SEM Elektro

Digital endringsledelse

Digital endringsledelse SEM Elektro har kabelrøtter tilbake til 1956. På veien har det vært en spennende reise for oss innen teknologi og utvikling som har ført til at vi i dag jobber med flere av de største operatørene for fibernett og kablede nettverk. Vi bistår også private kunder som fru hansen med våre suporttjenester for Parabol, tv og antenner.
– Forteller Ole Aannestad, Daglig leder.

I 2019 byttet vi regnskapsfører til VIEW, med funksjoner som gikk i takt for selskapets vekst. Vi visste at egne kabelnett var utdatert og at vi måtte fornye oss som selskap. Endringen førte til at vi i dag er leverandør for flere selskap med landsdekkende distribusjon. Fra 2018 til 2019 triplet vi nesten omsetningen.

visindi kunde av view

“Det virker som systemet plukker opp systemfeil, jeg tror ikke vi har hatt en feil siden vi byttet til VIEW.”

– SEM Elektro

Godt samarbeid

VIEW som Regnskapsfører
-Vi har økonomisystemet Xledger igjennom VIEW som regnskapsfører. Disse support funksjonene hos dere er fantastiske. Vi har integrasjoner i Xledger blant annet med Fimo som også har vært veldig bra. I de tilfeller der det ikke har gått, er det hos de parter vi har dratt inn til dere problemet har oppstått og ikke med dere.

Solid og etablert
Solid og etablert Entreprenør Det som skiller oss fra de små er at vi er en solid og etablert entreprenør som har systemene på plass, både for regnskapstall, sertifikater, HMS og support. I 2021 ble vi også miljøfyrtårn sertifisert.

Vi har tatt noen sjanser, men vært heldige med investorer i ryggen som har trodd på oss. De ansatte har klart å få til ting vi ikke kunne drømme om bare få år tilbake. Det har gitt oss en solid plass i markedet. Da vi inngikk samarbeid med en av norgest største it-leveranører var vi bare 10 mann, i dag er vi 30 ansatte. Det gjør meg stolt og imponert over mine kolleger.

Vi har vurdert flammekaster for å krige mot tæla, (bakke frost) som gjør jobben tung over vintermånedene. Vi har falt til ro med at dette er en god tid for å planlegge og strukturere de prosjektene som kommer når tæla tiner.

dfdddd

Nye funksjoner

Vi liker at det er så live som det er, jeg kan send en faktura i dag og se med en gang at denne måneden går bra og om Per og Pål fører timen de skal. Det er et veldig lett i system, og det å finne igjen ting, er enkelt. Man må selvfølgelig lære seg noen ny grep på veien i nye programmer, men det er enkelt å lære i Xledger.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal trekke frem som er best med Xledger. Det skjer liksom med en gang, mange funksjoner vi har nytte av i dag som vi ikke tenkte var mulig tidligere. Det som faller meg inn først er godkjenning av fakturaer og det å fakturer, legge inn bilag og inngående regninger. Jeg liker godt Inkassofunksjonen, trenger ikke mer enn et klikk, så går den av seg selv. Ikke mye vi trenger å gjøre for å følge opp dette heller. Et veldig smidig program.

Hvorfor byttet dere til VIEW?

– Tidligere måtte vi åpne postlister og kontakte regnskapsfører for å få ut tallene, nå er det tilgjengelig hele tiden, og for oss var det en åpenbaring, oi er alt dette mulig? – Forteller Ole Aannestad, Daglig leder. Vi hadde et gammelt regnskapssystem gjennom Visma der vi var frustrerte over struktur og tilganger.

Marian som er vår regnskapsfører hos VIEW og som vi forholder oss til i dag, er så live og tilstede. Vi har ikke egne lønnsmedarbeidere hos oss. Det er det dere i VIEW som fikser. Med VIEW som regnskapsfører kan Jeg sitte med rødt lys imot meg og branner som må slukkes. Systemet snapper opp feil og Marian sørger for at alt blir som det skal. Alt jeg trenger å gjøre er å godkjenne en faktura og så er den bokført samtidig i regnskapet. Alt går så fort, dette er en tjeneste vi ønsker å outsorce videre!