Vi ønsker å presentere deg for en helt unik kollega

En kollega som husker ekstremt godt, så du slipper å si ting flere ganger. En kollega som elsker å tolke og analysere bilag- jo flere jo bedre! En kollega som aldri tar ferie eller aldri blir syk. En kollega vi vet kan spare din økonomifunksjon for masse tid, ved å automatisere den inngående fakturaprosessen. Resultatet er at dine folk kan jobbe med ting som gir mer verdi (for selskapet og de ansatte), og få tilgang til helt ny innsikt som kan brukes til å optimalisere drift. 

Høres kanskje for godt ut til å være sant?

I dette webinaret skal du få møte SEMINE.

Intelligent automasjon som gir bedrifter enorme effektiviseringsgevinster og helt ny innsikt.

semine en unik kollega

%

analyserte faktura

%

tid spart på fakturaprosessen

%

minimum tid spart på analyse

En liten smakebit. Slik fungerer det!

SEMINE analyserer alle dine faktura, både på  PDF, EHF eller ved innskanning. Med maskinlæring og mønstergjenkjenning tolkes og forstås innholdet. SEMINE automatiserer påføring av regnskaps- konto, prosjekt- og avdelingskoder og periodisering – per varelinje.

Den ferdig konterte og periodiserte fakturaen sendes automatisk ut på flyt for godkjenning i ditt ERP-system. Det er enkelt å  samarbeide om fakturaer ned på varelinjenivå.

Spar opptil 70-90% av alle oppgavene knyttet til den inngående fakturaprosessen!

virke kunde av view

 

Gartner® anerkjenner SEMINE som en ledende aktør innen intelligent automasjon i 2021 “Guide for Accounts Payable Invoice Automation Solutions”

Gartner forventer at innen 2025 …

vil de økonomifunksjonene som bruker AI og maskinlæring til å automatisere og forbedre sitt beslutningsgrunnlag, spare mellom 30 – 50% av tiden brukt på analyse og rapportering. 

Kilde: 2022 Gartner for Finance

Bedre innsikt og kvalitet med SEMINE

– Vi gjennomførte en anbudsprosess, og innså tidlig at for å oppnå målene våre både innen økonomi og som selskap, trengte vi et system som SEMINE, forteller Økonomisjef i Virke, Svein Gavem.

Valget falt til slutt på ERP fra Xledger og automatiseringsplattform for fakturahåndtering fra SEMINE. De ønsker å få automatisert inngående fakturaprosesser, og å få en bedre ressursutnyttelse innenfor økonomi og styring, fortsetter han

Nå ser de fram til at implementeringen av SEMINE skal føre til en smidigere og enklere fakturaprosessering, gi bedre innsikt, og mer tid til å kunne jobbe med oppgaver som gir medlemmene verdi.

– Vi tror dette vil ha en stor betydning for oss som sitter med økonomisystemene i det daglige, men også for de som godkjenner fakturaene, de som jobber med analyse – og ikke minst medlemmer og de som er avhengige av at vi leverer – eksempelvis myndigheter og offentlige instanser, avslutter Gavem.

Virke og Gavem har stor tro på at SEMINE vil være et viktig bidrag til bedre kontroll, høyere kvalitet og mer effektiv fakturahåndtering.

virke kunde av view

Svein Gavem
Økonomisjef i Virke

Kundereferanse: 

Vi får en smidigere og enklere fakturaprosessering, bedre innsikt, og mer tid til å kunne jobbe med oppgaver som gir medlemmene våre verdi.

Hovedorganisasjonen Virke

Får du ikke blitt med på webinaret? 

Sette opp et eget møte for din bedrift, en tid det passer deg.