Dine tall forteller
en historie

Er du 5 pitcher unna økt omsetning eller 4 bookinger unna bedre kontantstrøm? Hvert steg du tar påvirker din bedrifts økonomi. Vet du hvor mye? Vi gir deg full kontroll, så du kan se mulighetene for økt vekst og lønnsomhet. Våre regnskapsførere og rådgivere står klare til å hjelpe deg.

Våre tjenester

Regnskapsføring

Enten du vil outsource eller utvide din økonomiavdeling, kan våre erfarne og dedikerte regnskapsførere hjelpe deg med regnskap, lønn og rapportering. Alt til fastpris!

 

Fastpris på regnskap

Automatisering av bilag

Årsregnskap

Rapportering

System / ERP

Hos oss får du regnskap til fastpris og et ERP-system som integreres med din bedrift. Med andre ord, våre kunder har økonomisk innsikt for bedre beslutning. Du kan skalere og velge de tjenester som passer din bedrift best.

 

Xledger

Tripletex

Reiseregning og utlegg – App

Tidsrapportering

Lønn

Mange av kundene våre kommer til oss fordi de ønsker de å redusere kostnader knyttet lønnstjenester og trenger et lønnssystem som gir de den oversikten de trenger.

 

N Fastpris på lønnstjenester

NRedusere manuelt arbeid

NFleksibelt og skalerbart

NIntegrasjon med Altinn

w

Rådgivning

Vi tilbyr finansiell analyse i tillegg til tjenester som kontroll av ditt regnskap, finansiell budsjettering og kontantstrømstyring. Spør oss hvordan vi kan bistå med å utvikle, implementere og kvalitetssikre gode interne rutiner for din bedrift.

 

Finansiell analyse

Likviditetsstyring

Budsjettering

Skatterådgivning

VIEW består av +700 kloke hoder og en god dose teknologi. Vi ser på oss selv som partnere og ønsker å utvikle oss i takt med deg som kunde. VIEW gir oversikt og kontroll i sanntid.

Copyright © 2023 – VIEW Group. All Right Reserved.
Org nr: 987260335