OSLO

I VIEW er vi over 300 økonomiske rådgivere som hjelper små og store selskap med regnskap og forretningsinnsikt. Vi er et landsdekkende kompetanseshus, men også lokale. I Barcode i Oslo sitter en gjeng som jobber hver dag for å gi sine kunder smarte løsninger i ERP-systemet og god oversikt over forretningen. Vi bruker Tripletex og Xledger, og er deres største partner.

Regnskapsfører – Oslo

Våre regnskapsførere og rådgivere er over gjennomsnittet engasjert i problemløsning med teknologi som verktøy og med solid fagkompetanse i bunn. Vi bryner oss gjerne på utfordringer din bedrift måtte ha.
Kundenes suksess er vår suksess!

Oslo

Vi leverer effektive regnskaps- og økonomiprosesser til selskaper over hele Oslo.

Kundene våre kommer fra ulike bransjer og i ulike størrelser, alt fra Entur og Ecura til mindre virksomheter og frilansere og enkeltpersonforetak.

Felles for mange er at de er ambisiøse og ​stiller høye krav til oss. De har økende behov for relevant økonomisk styringsinformasjon, og det hele må skje med effektive prosesser.

Vi jobber på toppen av markedets ledende skybaserte økonomisystemer, Xledger og Tripletex, og er deres største partner. Tilsammen har systemene over 100.000 brukere.

Vi kjenner disse systemene meget godt og våre regnskapsførere og rådgivere har lang erfaring med regnskap og lønn, og rådgivningstjenester innenfor økonomi og IT. Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud eller gratis demo av våre økonomiløsninger.

Kontakt oss på epost, telefon, chatt eller book en gratis demo her!

 

06731

Dronning Eufemiasgate 16, 0191 Oslo

Hva gjør vi?

VIEW leverer og lager tekniske løsninger som gjør bedriftsøkonomien enkelt og oversiktlig for små og store selskap. VIEW er ledende leverandør innen økonomitjenester og er lokalisert i Norge, Sverige og Finland, med flere globale kunder og partnere. 

Z

Vårt mål

Vi skal forenkle bedriftsøkonomi, integrasjoner og systemkommunikasjon. Det skal være oversiktlig, lettlest, grafisk og digitalt. Vi ønsker å vokse side om side med våre kunder, for å utvikler bedre løsninger i dag, for fremtiden.

Vår strategi

Å utnytte alle muligheter innen IT, AI teknologi og maskinlæring for å effektiviserer og skape nye løsninger for framtiden.

Bytte regnskapsfører?

Automatiserte systemer
Hvem ønsker vel ikke en enklere og mer effektiv hverdag? Våre kunder har automatisert mange av sine regnskap- og lønnsprosesser via Xledger og Tripletex. Enten de velger å gjøre regnskapet og rapporteringen selv eller outsourcer alt til oss, er målet alltid en kostnadseffektiv tjeneste som viser «live» regnskapstall. Dette gir meget god kontroll og oversikt over forretningen.

OUTSORCE – Spar tid og penger
I de aller fleste tilfeller lønner det seg å velge outsourcing av bedriftens regnskap. Ved å ha en sterk outsourcingspartner får din bedrift tilgang til kompetanse som er både unik og til enhver tid oppdatert. Digitale løsninger gjør regnskapshverdagen mer effektiv og automatisert for deg og din bedrift.

En regnskapsfører kan bidra til økt bunnlinje

De fleste bedrifter ønsker oversikt og innsikt i egen økonomi, men det er ingen enkel oppgave og det krever tid og nøysomhet. En regnskapsfører har tilgang på kunnskap som læres underveis i det daglige arbeidet og kan bistå med registreringer som fører til lavere kostnader for din bedrift.
Med utdanning, erfaring og spisskompetanse er det mye lettere for en regnskapsfører å se hvilke endringer som an gjøres internt i bedriften for å øke bunnlinjen. Du kan bruke tiden på å utvikle eget selskap som igjen øker verdien på selskapet.

Det er mange av våre kunder som setter pris på å ha en kontakt de kan ringe og stille spørsmål når noe uventet skulle dukke opp. eller helt vanlige spørsmål rundt hva som er best practise for nettopp din bedrift. 

som autorisert regnskapsfører er man pliktig å videreutdanne seg hvert år. Dette bidrar til økt utvikling og alltid oppdatert på nye lover og regler. Et stort pluss er at en Autorisert Regnskapsfører vet hva slags fradrag du har krav på og hvordan du fører det mot skatteetaten og altinn.

Hvilket regnskapssystem skal du velge?

Andre systemer er laget for større selskap, gjerne med mer en 10.000.000 kr. i omsetning eller over 25 ansatte, er for eksempel Xledger og Tripletex. Disse programmene er modulerbare, og du betaler bare for de funksjonene du ønsker. Xledger har integrert valutahåndtering som gjør internasjonal service og handel forutsigbart og enkelt når det kommer til transaksjoner og forflyttelse av midler på tvers av landegrenser.

Dersom bedriften din skulle vokse er det flere funksjoner i Xledger som gir bedre oversikt for bedriftens økonomi og du kan forutse kostnader og inntekter på en bedre måte, da du kan planlegge og strukturere eget selskap for vekst. God kundeservice er også viktig, sørg for at din partner har god tid til deg og kommer med råd for din bedrift. Ring gjerne avdelingen og stillspørsmål du har ved overgang eller overføres av konto for regnskapskontoret du bruker i dag. Både Xledger og Tripletex kan importere mye eller hele dit gamle regnskap og bytte av Regnskapsfører er enda enklere.

10 fordeler med Tripletex

  • Alt på ett sted i skyen
  • Full oversikt med intuitivt system
  • Spar tid med smart automatikk
  • Meget god prosjekstyring
  • Ny lager og logistikkmodul
  • App med all funksjonalitet
  • Velg moduler etter behov
  • Mange ferdige integrasjoner
  • Enkelt samarbeid med regnskapsfører
  • Et system i stadig i utvikling

Integrasjoner

Tripletex har mange ferdige integrasjoner og en åpen API-løsning, slik at det er enkelt og rimelig å koble på andre systemer du bruker i dag

Du kan for eksempel koble sammen nettbutikken eller kassasystemet ditt, slik at du automatisk får inn daglig salg og utbetalinger direkte i Tripletex. Eller det kan handle om CR – systemer eller fagsystemer for din bransje. Du sparer både tid og penger. Og du får en unik oversikt over økonomien og selskapet i ett system!

Vi hjelper kundene våre både med ferdige og skreddersydde integrasjoner. Vi tar gjerne en prat med deg om hvordan du kan bli mer effektiv.

Kundehistorier

visindi kunde av view

Visindi

“Med VIEW Ledger på laget har vi stål-kontroll på forretningen. Vi bruker minder tid på rapportering og mer tid på strategi.”

profitbase kunde av view

Profitbase – PBC

“VIEW skal gi oss mer effektive og automatiserte økonomiprosesser. En skalerbar tjeneste er et must for å møte fremtidig vekst.”

virke kunde av view

Virke

“VIEW bidrar til å effektivisere våre økonomiprosesser og hjelper oss med gode integrasjoner”

VIEW Ledger