bergen

I VIEW er vi over 300 økonomiske rådgivere som hjelper små og store selskap med regnskap og forretningsinnsikt. Vi er et landsdekkende kompetanseshus, men også lokale. I Bergen sitter en gjeng som jobber hver dag for å gi sine kunder smarte løsninger i ERP-systemet og god oversikt over forretningen. Vi bruker Tripletex og Xledger, og er deres største partner.

Regnskapsfører – Bergen

Våre regnskapsførere og rådgivere er over gjennomsnittet engasjert i problemløsning med teknologi som verktøy og med solid fagkompetanse i bunn. Vi bryner oss gjerne på utfordringer din bedrift måtte ha.
Kundenes suksess er vår suksess!

Litt om oss

​Vi leverer effektive regnskaps- og økonomiprosesser til selskaper over hele Bergensregionen.

Kundene våre kommer fra ulike bransjer og i ulike størrelser, alt fra StormGeo og Norema til mindre virksomheter og frilansere.

Felles for mange er at de er ambisiøse og ​stiller høye krav til oss. De har økende behov for relevant økonomisk styringsinformasjon, og det hele må skje med effektive prosesser.

Vi jobber på toppen av markedets ledende økonomisystemer, Xledger og Tripletex, og er derers største partner.

Våre regnskapsførere og rådgivere har lang erfaring med regnskap og lønn, og rådgivningstjenester innenfor økonomi og IT.

​Ta gjerne kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet her eller ved å sende en epost eller ringe til en av våre representanter ved kontoret i Bergen.

Vi t​ar gjerne en uforpliktende prat med deg og gir deg en gratis demo av våre økonomiløsninger.

 

06731

Møllendalsveien 1A, 5009 Bergen

Kundehistorier

bildeleringen økonomi view

Bildeleringen

Vi setter stor pris på smarbeidet med VIEW. De hjelper oss med å se på lønnsomheten og kommer med innspill til nye måter å gjøre ting på.”

safe bemanning kundehistorie i view

Safe Bemanning

“Samarbeidet med VIEW Ledger fungerer veldig bra. De forstår at vi har deadlines og at vi har korte frister på ting.”

wenche i grieg

Grieg Gruppen

“Vi ser frem til å bruke mindre tid på prosesser og manuelt arbeid, og mer tid på å ligge i forkant når det kommer til våre forretningsområder

Regnskapsfører i Haugesund

Vi kan hjelpe deg med både regnskap og lønn- til en fin fastpris! Samtidig som vi tar oss av regnskapsføring og rapportering, har du full oversikt over hva som skjer i systemet.

Vi har lagt opp til at det er enkelt å samarbeide med oss, og mye skjer via økonomisystemet. Du kan også gjøre mye selv dersom du ønsker det. Våre regnskapsførere i Haugesund er fleksible og ikke minst hyggelige. Ta kontakt med os for en prat!

Vi bruker både Xledger og Tripletex, og er deres største partner på regnskap. Det betyr at vi har mange triks i ermet på hvordan jobbe effektivt for kundene våre.

N

Regnskapsføring, lønn og rådgivning

N

Automatiserte systemer med gode rapporter

N

Alltid fastpris!

Skybasert regnskap siden 2004

Våre regnskapførere har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – og forretningsprosesser fra skyen.

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon. Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid. 

Vi tilbyr våre kundene våre muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst!

Regnskap

 • Tilbud og ordre
 • Eiendel og avskrivning
 • Purring/inkasso
 • Prosjekt Budsjett
 • Timeregistrering

Lønn

 • Sette opp AS
 • Implementere systemer
 • Bistå integrasjoner
 • Se over Bedriftskonto
 • Årsavsluttning

Rådgivning

 • Fakturatolk
 • Lønnkjøring
 • Reiser og utlegg
 • Skattemelding
 • Årsregnskap

Integrasjoner

 • Bokføring
 • Rapport
 • Faktura og regnskap
 • Bankavstemming
 • Lønn

Regnskap og integrasjoner

Som et teknologidrevet selskap har vi selvfølgelig IT- og teknologikompetansen inhouse. For deg som kunde betyr dette at vi kan hjelpe deg med å sette opp både ferdige og skreddersy integrasjoner.

Både Xledger og Tripletex har mange ferdige integrasjoner mot for eksempel nettbutikker, kasseløsninger, crm-system eller fagsystemer.

For kundene våre med ekstra behov utover standrad, så lager våre integrasjonskonsulenter disse. Våre teknologihoder har høy teoretisk og faglig kompetanse med erfaring fra ulike plattformer og programmeringsspråk, som for eksempel Web Servies og GraphQL.

Vi tror at fremtiden ligger i dataene, og satser derfor tungt på å hjelpe bedrifter både samle data og effektivisere dataflyt – for en unik forretningsinnsikt og en sunn drift.

økonomisk rådgivning i view

Rådgivning

Regnskapstallene forteller mye om bedriften din, og kan gi deg svar på hvordan du kan drive mer effektivt og lønnsomt! Våre rådgivere vil kunne gi deg innsikt og oversikt over din økonomiske situasjon, og oversette tall til handlinger.

N

Fisjon/fusjon og selskapsstruktur

N

Budsjettering og prognoser

N

Rapportering, likviditet og KPI`er

N

Nøkkeltallsanalyser og Benchmarking

Redovisning i Xledger

VIEW har ett eget automasjonsteam som består av flere integrasjonskonsulenter, systemarkitekter og programvare- og RPA utviklere. Disse forvalter og utvikler våre kunders skreddersydde integrasjoner i automasjonsplattformen VIEW Connect.

N

Vi løser dine behov

N

Vi bygger broer mellom dine systemer

N

Vi sørger for oppdatering og videre utvikling

Applikasjoner i .NET

VIEW Connect er en serie med applikasjoner utviklet i .NET og levert som App Services i Microsoft Azure samt funksjonalitet gjennom Azure Datafactory løsning.

Dette leveres med relevante og moderne teknologier for tilgangskontroll, sikkerhetsfunksjoner, diagnostikk og monitorering. VIEW Connect er en samling med tjenester som har endepunkter tilgjengelige fra Internet, med gode moderne sikkerhetsmekanismer og kan integrere flyter ved filer (flere formater), webhooks, databasekoblinger og REST API.

Spesialtilpassede applikasjoner

VIEW har gjort spesialtilpassede integrasjoner for flere kjente virksomheter, og vi har god erfaring med både positiv effekt på deres forretning og kvalitet på tjenestene.

Noen eksempler av disse integrasjonene er mellom Xledger og Salesforce, Simployer, Dataloy, IMOS, AMOS, Winner, Hult & Lillevik, Datanova, Elavon, Vipps, Dynamics, Eyeshare, Catalyst One, Aditro, PortIT, Configura, Smartdoc, IDP, Moment, Trimergo, GAT med flere.

Endringer i arbeidsmiljøloven

Regnskapsfører i Xledger

Vi har dedikerte team som leverer regnskap, lønn og rådgivning til SMB- markedet og Konsern – med Xledger som system. Siden 2004 har vi effektivisert økonomiprosesser og hjulpet selskapet få innsikt og oversikt over sin forretning – i sanntid. Vi skreddersyr ofte integrasjoner for kundene, og har egne IT-team som har spesialisert seg på god dataflyt i Xledger.

regnskapsfører tripletex view

Regnskapsfører i Fortnox

Våre regnskapsførere i Tripletex leverer regnskap, lønn og rådgivning til ENK og SMB- markedet. Vi kan Tripletex veldig godt og hjelper deg mer enn gjerne med regnskap og lønn i systemet. Vi tilbyr alltid en forutsigbar fastpris, med mulighet for å gjøre mye selv.  Tripletex har også mange ferdige integrasjoner som vi kan koble på dine fagsystemer, for god oversikt over butikken.

VIEW Ledger