Vi kan Tripletex

Trenger du system eller regnskapsfører i Tripletex?

tripletex

Moduler i Tripletex

Tripletex er et modulbasert økonomisystem med et intuitivt brukergrensesnitt. Det er enkelt å tilpasse til egne behov, og alle modulene er tett integrert og har stor grad av automatikk. Appen har også meget god funksjonalitet.

N

Regnskap, fakturering og rapportering

N

Lønn, reise- og utleggsregning

N

Integrasjon med banker og Altinn

N

Timeføring og prosjektregnskap

N

Mobilapp – proppfull av funksjonalitet

N

Flere hundre andre ferdige integrasjoner

Hvorfor få hjelp til regnskapet i Tripletex?

Vi har lang erfaring med å gjøre regnskap enkelt for kundene våre, samtidig som de har god oversikt i Tripletex. Med et innholdsrikt dashboard får du raskt den informasjonen du trenger – både på desktop og mobil. Vi setter opp gode rapporter tilpasset dine KPI`er, og sørger for å holde ditt regskap oppdatert.

Vi tilbyr alltid fastpris på regnskap- med mulighet for å skalere hjelpen opp eller ned etter behov. Våre økonomiske rådgivere er også tilgjenglige når du har spørsmål. Vi gjør det du ikke liker, så kan du fokusere på det du elsker! (Som vi tror kanskje ikke er regnskap)

N

Spar masse tid, og få bedre oversikt

N

Få nøkkel-informasjon for styring av din bedrift

N

Vi setter opp integrasjoner for deg

tripletex regnskapsfører

10 fordeler med Tripletex

  • Alt på ett sted i skyen
  • Full oversikt med intuitivt system
  • Spar tid med smart automatikk
  • Meget god prosjekstyring
  • Ny lager og logistikkmodul
  • App med all funksjonalitet
  • Velg moduler etter behov
  • Mange ferdige integrasjoner
  • Enkelt samarbeid med regnskapsfører
  • Et system i stadig i utvikling

Integrasjoner

Tripletex har mange ferdige integrasjoner og en åpen API-løsning, slik at det er enkelt og rimelig å koble på andre systemer du bruker i dag

Du kan for eksempel koble sammen nettbutikken eller kassasystemet ditt, slik at du automatisk får inn daglig salg og utbetalinger direkte i Tripletex. Eller det kan handle om CR – systemer eller fagsystemer for din bransje. Du sparer både tid og penger. Og du får en unik oversikt over økonomien og selskapet i ett system!

Vi hjelper kundene våre både med ferdige og skreddersydde integrasjoner. Vi tar gjerne en prat med deg om hvordan du kan bli mer effektiv.

Smart funksjonalitet gjør Tripletex enkelt å bruke

Med Tripletex slipper du å velge mellom brukervennlighet og funksjonalitet. Du får et kompromissløst økonomisystem som er bygget basert på dine behov.  Kutt kostnader med automatiske prosesser i et system som har moduler for alle typer bedrifter, enten det er snakk om regnskap og faktura, lønn, lager og logistikk, prosjektstyring og timeføring eller utlegg og reise.

En sømløs kobling mellom regnskapssystemet og funksjoner som lønn, faktura, lager og logistikk, prosjekter, bank- og kasseintegrasjoner bidrar til et løpende oppdatert regnskap, enklere rapportering og mer effektiv bokføring.

Opplev fordelene ved å ha regnskap og faktura i samme løsning! Du kan enkelt opprette og sende eFaktura, EHF, på Vipps eller e-post, både til bedrifter og privatpersoner. Regnskapet oppdateres automatisk.

Før timer og utlegg på farten og koble de direkte til rett prosjekt. Ved å kombinere prosjektfunksjonalitet med resten av regnskapet slipper du å forholde deg flere ulike systemer, samtidig som du vil spare mye tid ved hjelp av smart automatikk.

Reiseregninger og utlegg kan føres smidig på PC eller mobil, og legges enkelt til neste lønnsutbetaling. Tripletex legger til rette for føring fortløpende – det er bare å knipse et bilde av kvitteringen, så kan den kastes etterpå. 

Lønnen utbetales direkte fra systemet med integrasjon mot bank. Skatt, arbeidsgiveravgift og a-melding løses smertefritt med direkte kobling mot Altinn.

Kassasystemer, nettbutikker, fagsystemer – Tripletex-brukere kan velge mellom en lang rekke ulike integrasjoner. Med åpent API og over 170 integrasjoner får virksomheter med spesielle behov skreddersydde løsninger.

Bedrifter bruker Tripletex

Integrasjoner

Moduler

Tripletex gjør hverdagen din enklere!

Tripletex er et brukervennlig og komplett økonomisystem. Regnskap kan bli lekende lett når ting er effektivt og fourutsigbart for deg som kunde. Dersom du ønsker å gjøre minst mulig av regnskapet selv, har vi fastpris på både regnskap og lønn. Hos oss får du både tilgang til systemet og en fleksibel regnskapshjelp.

Fastpris – System

Fra

149,- /mnd

Gjør det selv i Tripletex

N Systemtilgang
N Automatikk
M Regnskapsføring
MMoms-rapportering

Få et tilbud

Fastpris – ENK

Fra

930,- /mnd

Vi tar regnskapet

N Systemtilgang ​
N Automatikk
N Regnskapsføring
N Moms-rapportering

Få et tilbud

Fastpris – AS

Fra

1640,- /mnd

Vi tar regnskapet

N Systemtilgang ​
N Automatikk
N Regnskapsføring
N Moms-rapportering

Få et tilbud

Kundehistorier

Goontech daglig leder

Goontech

“Med VIEW som regnskapsfører får vi alltid raskt den oversikten og kontrollen vi trenger. Vi bruker Tripletex som har et supert brukergrensesnitt.”

safe bemanning kundehistorie i view

Jørns bil og brems

“Jeg har regnskapsfører fordi jeg må fristille min tid. Det viktigste er kundene og derfor må vi bruke all vår tid i verkstedet.”

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

Kjernebygg

“Vi må ha økonomiløsninger som gjør at vi hele tiden er oppdatert, og med Tripletex og VIEW er det akkurat det vi får”