mail%20logo

Outsourcing regnskap og lønn

Vi leverer effektive økonomiprosesser,

slik at du kan drive mer lønnsomt

/

Vi har mer enn 16 års erfaring med skybaserte økonomisystemer, og hver eneste dag hjelper vi selskaper effektivisere og forbedre sine prosesser knyttet til regnskap og økonomi. Vi er fleksible og kan tilby outsourcing av hele eller deler av økonomifunksjonen. Du får uansett tilgang til våre team med både bransjekunnskap og IT - kompetanse. 

Vi bruker de markedsledende skybaserte økonomisystemene 
Xledger og Tripletex og er deres største partner. Det betyr at vi kjenner systemene svært godt, og vet hvilke funksjoner og integrasjoner som er "best practice" for din bransje. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende prat om hvordan teknologi kombinert med høy fagkunnskap, kan bidra til at du kan drive enda mer lønnsomt.
 
 

Outsourcing - regnskap og lønn

Vi leverer effektive økonomiprosesser, slik at du kan drive mer lønnsomt


Vi har mer enn 16 års erfaring med skybaserte økonomisystemer, og hver eneste dag hjelper vi selskaper effektivisere og forbedre sine prosesser knyttet til regnskap og økonomi.

Vi er fleksible og kan tilby outsourcing av hele eller deler av økonomifunksjonen. Du får uansett tilgang til våre team med både bransjekunnskap og It - kompetanse. 

Vi bruker de skybaserte økonomisystemene Xledger og Tripletex og er deres største partner. Det betyr at vi kjenner systemene svært godt, og vet hvilke funksjoner og integrasjoner som er "best practice" for din bransje. 

Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende prat om hvordan teknologi kombinert med høy fagkunnskap, kan bidra til at du kan drive enda mer lønnsomt.
Med VIEW Ledger og økonomisystemet Xledger, har vi full oversikt og stål-kontroll på forretningen, sier Hege Rødland, Daglig leder i Visindi.
Fusen%20og%20solenergi%20VIEW%20ledger%20outsourcing

"Det er alfa og omega å ha en økonomipartner i ryggen slik at vi kan fokusere på vår kjernevirksomhet."


- FUSEN SOLENERGI

Kontakt oss for uforpliktende prat

Skybaserte økonomisystemer 

Ute etter regnskapsfører?

Hjelp til lønnskjøring?

google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html