Ute etter regnskapsfører?

Vi kan regnskap og lønn. Med over 15 års erfaring med skybaserte økonomisystemer, har vi blitt gode på å gi kundene våre en effektiv og forutsigbar regnskapstjeneste. Vi gjør det også enkelt for deg å få oversikt over regnskapstallene dine - i sanntid. 


Fra Frilansere til Konsern

Vi jobber med alt fra frilansere til store virksomheter.  Det betyr at du får tilgang til en solid bredde i kompetanse hos oss, noe du kan dra nytte av etterhvert som bedriften din for eksempel utvikles, endres eller vokser. Ta del i lignende virksomheters suksess og lærdom gjennom våre regnskapsførere!


Papirløst regnskap 

Vi bruker de skybaserte økonomisystemene Xledger og Tripletex, og er deres største partner. Dette er moderne og fremtidsrettede systemer med stor grad av automatisering.

Det betyr at du får et papirløst og ekte sanntidsregnskap, og dermed også et meget presist økonomisk styringsverktøy. Dersom du ønsker kan du gjøre noen av oppgavene selv - du bestemmer hvordan arbeidsdelingen skal være mellom deg og din regnskapsfører. 


Kvalitetssikre beslutninger

Skulle du visst mer om hvilke faktorer som påvirker resultatet ditt? Om hvordan konkurrentene dine gjør det, sammenlignet med deg? Eller trenger du hjelp til å sette opp gode budsjetter eller KPI - rapporter?

Dette synes vi er veldig spennende og vi hjelper deg gjerne med å få enda mer ut av regnskapstallene dine. Jo mer du vet, jo bedre beslutninger kan du ta for din bedrift!
xledger%203
Tripletex%20logo
ute%20etter%20regnskapsf%C3%B8rer

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
LES OM VÅRE
SKYBASERTE
ØKONOMISYSTEMER

 
skybasert%20regnskap
3 fordeler med et skybasert regnskap
Hvis regnskapet ditt kjører på en gammel server, bør du lese dette.

OM VIEW LEDGER

Vi tilbyr det skybaserte
økonomisystemet Xledger,
regnskaps- og lønnstjenster
og økonomisk rådgivning. 


KONTAKT OSS

Book et møte