mail%20logo

Xledger - markedets mest automatiserte økonomisystem

Xledger er designet for å forenkle og forbedre regnskaps- og økonomiprosesser. Bli mer effektiv, redusere kostnader og få et styringsverktøy for gode beslutninger. Ikke gå glipp av gevinster som direkte kan bidra til din virksomhets suksess!

Smarte og effektive arbeidsrutiner er standardprosesser. Som for eksempel inngående bilag med automatisk posteringsforslag, effektiv godkjenningsflyt, full-integrert bankløsning med betalinger og avstemminger rett i systemet. 
 
Med Xledger vil du alltid ha oppdatert saldo og annen økonomisk informasjon. Det er ingen grunn til å lese "gamle" regnskapstall, når du kan sitte og følge med på forretningen i sanntid - via pc`en eller mobilen. 

Vi er Xledger sin største partner og leverer både systemet og regnskap- og lønnstjenester. Ta kontakt med oss, så viser vi deg vår best practice for å hjelpe selskaper bli enda mer effektive. 
Platinum%20partner%20V6

Vi har laget en kort demo av løsningen. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.
 
4
3
2
IARK Arkitekter og view
Kundereferanse: SIVA

"Med hjelp av VIEW og Xledger har vi kommet langt med automatisering i regnskapet. Vi bruker mindre tid på å kontrollere og prosessere data, og mer tid på analyser for økt innsikt og god beslutningsstøtte."
10 fordelar med Xledger:

check Automatiserte regnskaps - og lønnsprosesser 
check Utvid funksjonalitet etter behov 
check Meget god rapportering
check Et beslutningsverktøy
check Effektiv arbeidsfordeling
check Unik bankintegrasjon
check Konsernstruktur 
check Gode integrasjonsmuligheter
check Automatisk valutahåndtering
check Mobilløsning
xledger%20logo%202
xledger-mobil-2021

Få et tilbud på Xledger her

google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html