mail%20logo

Vekst

Vi elsker vekst. Vekst betyr endring. Vekst betyr at man lykkes. Ikke fordi vi ikke trives i dag, men fordi ambisiøse initiativ fortjener å få sin rette plass. Derfor har vi spesialisert oss på prosesser knyttet økonomi og regnskap - som vi i kombinasjon med teknologi, Xledger, bruker for å tilrette for vekst. 

Det er lov å ikke ha vekstambisjoner, eller å ikke være drevet av et ønske om vekst. Det gjør egentlig oppgaven noen hakk enklere. Poenget er at vi bygger robuste, effektive prosesser som gjør at kostnadene holdes lave samtidig som omfanget skaleres.

For 15 år siden startet vi reisen med Xledger og en visjon om papirløst regnskap levert fra skyen. 

Nå går over to millioner bilag gjennom butikken vår årlig, og vi har ingen permer på noen av våre kontorer. Noen vil påstå at vi har nådd visjonen vår, men vi møter virksomheter hver dag som fortsatt ikke har tatt et ordentlig skritt inn i fremtiden. Derfor opplever vi at vi fortsatt har en stor oppgave foran oss med å bidra til effektivisering i norsk næringsliv.


For deg som vil vokse kan vi bidra på din reise. For deg som bare vil bli mer effektiv kan vi ta deg med på en reise.

Om du liker manuelle prosesser og tunge løsninger, så er vi kanskje ikke riktig partner.
xledger%203
Scout skal bli markedsledende innen B2B Fantasty Sports og må derfor ha fokus på effektive forretningsprosesser. Med en fremtidsrettet økonomiløsning i Xledger og tilgang på vår fagkompetanse, kan Scout fokusere på vekst samtidig som de har innsikt og oversikt i sanntid.
Scout skal bli markedsledende innen B2B Fantasty Sports og må derfor ha fokus på effektive økonomi- og forretningsprosesser. 
Espen%20Andersen%2C%20Oslo
Espen Andersen
Salgsansvarlig

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.