Vi gir deg superkrefter!

CFO = Superhero

Kjære CFO

Når endringstakten er høy, er det de som evner å omstille seg som lykkes inn i fremtiden. Da er god økonomisk innsikt avgjørende for riktige beslutninger.

Ernest Hemingway skriver i sin roman “The Sun Also Rises”:

«How did you go bankrupt?» Bill asked. 
«Two ways,» Mike said. «Gradually and the suddenly.”  

Et ganske dramatisk budskap egentlig, men vi synes likevel det illustrerer et viktig poeng. Når endringstakten er høy og hverdagen til tider uforutsigbar, er det viktigere enn noen gang å ha kontroll- og aller helst være i forkant på å levere økonomisk innsikt.

Det er lettere sagt enn gjort, men du kan gjøre det enklere for deg selv ved å ha de riktige verktøyene tilgjengelig. I 1926 som samtalen fra Hemningsway`s roman er hentet fra, kunne de ikke automatiserte fakturahåndteringen eller integrere salgstall direkte fra kassene. Men, alt dette kan vi jo i dag. I tillegg til flere andre muligheter for å være effektiv og presis i økonomistyringen- noe som er helt essensielt for å drive en sunn forretning. Ikke begrens deg til det du har i dag, uten å se hva som finnes der ute.

CFO

Full kontroll over data

Rapportering er en nøkkelfinksjon i Xledger, og gir deg full kontroll over data i systemet, uansett hvilken enhet du jobber på. Du kan bruke forhåndsdefinerte spørringer og rapporter – eller du kan definere dine egne rapportmodeller. Disse kan vises tabellarisk, grafisk, eller sendes via e-post.

I tillegg gir Xledger deg en oversikt over likviditetprognose, resultat og reskontro i eget dashboard slik at du til en hver tid er oppdatert på økonomisk status. Fra alle dashboard, spørringer og grafiske fremstillinger kan du klikke deg ned på detaljnivå og få tilgang til underliggende data, helt ned på bilagsnivå. Dette gir full sporbarhet og kontroll via alle skjermbilder.

En god infrastruktur

Det er liten tvil om at dersom du får på plass en god dataflyt i selskapet, er gevinstene mange og relativt umiddelbare.

En solid integrasjon kan gi et meget rikt datagrunnlag fra flere kilder, i tillegg til å spare deg for masse tid. Som platinum partneren til Xledger, har vi spesialisert oss på å levere både ferdige og skreddersydde  integrasjoner med andre fagsystemer. Xledger har et åpent API` så her er mulighetene mange.

Med andre ord, et perfekt utgangspunkt for å få en infrastruktur som spiller godt og som gir deg som CFO et unikt beslutningsgrunnlag.

Hva sier Technogarden?

Vi har veldig god oversikt via Xledger. Hver måned har vi resultater på selskapsnivå som vi kan bryte ned på de ulike avdelingene og helt ned på de enkelte prosjekt. Vi er fortsatt i en vekstfase og ville ha et system som skal begrense oss på noen som helst måte.

virke kunde av view

Astrid Mejdell
CFO i Technogarden

virke kunde av view

Terje Mosveen
CFO i Alpinco

Hva sier Alpinco?

Vi har oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. I tillegg har vi fått på plass en god dataflyt mellom fagsystemene våre, ved å  integrere bookingsystemer, timeføringssystemet vårt og PMS-systemet for hotell. Neste prosjekt nå er integrasjon av heiskortsystem og kasseløsning i alpinanleggene.

Hva sier Alpinco?

Vi har oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. I tillegg har vi fått på plass en god dataflyt mellom fagsystemene våre, ved å  integrere bookingsystemer, timeføringssystemet vårt og PMS-systemet for hotell. Neste prosjekt nå er integrasjon av heiskortsystem og kasseløsning i alpinanleggene.

virke kunde av view

Terje Mosveen
CFO i Alpinco

Hva sier Kitchen?

Faktureringen går så lett i Xledger. Vi kan nå betale via systemet, og disse prosessene er i stor grad automatisert. I tillegg har vi kassene- og nettbutikkene integrert, slik at tallene kommer raskt inn og er noen tastetrykk unna for hele virksomheten – samt ned på avdelingsnivå. Vi sparer masse tid.

virke kunde av view

Susanne Tollefsen
CFO i Kitchen

Nysgjerrig på mulighetene i Xledger? Bli med på et av våre webinarer!

Regnskapsfører Kristiansand

Opptak av webinar

Xledger:
Automatisk bilagsføring

Automatisk bilagsføring i ERP-systemet kan spare deg for mye tid, ikke minst redusere feil og mangler.På 30 minutter viser Mikkel deg hvordan du setter dette opp i Xledger, hvilke gevinster du kan oppnå og fallgruvene du bør være oppmerksom på.

Opptak av webinar

Bærekraftsrapportering: Hvorfor er det viktig og hvordan starte?

  • Hvorfor er bærekraftsrapportering viktig nå? 
  • Hvilke konkurransefortrinn kan du oppnå?
  • Hvordan komme i gang?
  • Hvilke verktøy finnes? 
  • Spørsmål og svar

Opptak av webinar

Xledger –
Integrasjoner gir muligheter

Gode integrasjoner skaper effektivitet. Hør vår leder for Integrasjonsteamet , Thomas, fortelle om hvilke muligheter som finnes med Xledger og hvordan du bør tenke for å komme i gang. Vi deler også noen gode eksempler fra kundene våre.

Opptak av webinar

Xledger: Topp 3 effektive funksjoner for konsern

Spar tid og bli mer presis med  smarte funksjoner for konsolidering, rapportering og valutahåndtering for Konsern. På 30 minutter viser Espen og Stian deg hvorfor dette er topp 3 effektive funksjoner og hvordan de brukes for konsern i Xledger.

7 tips for gode faktureringsrutiner

Opptak av webinar

Hvordan spare tid og penger i økonomiavdelingen?

Håndtering av inngående bilag kan være tidkrevende.  Sett av 30 minutter, og hør hvordan vi sammen med Semine diskuterer hvordan økonomiavdelinger kan spare opptil en dag i uken på å automatisere fakturaprosessen.

Opptak av webinar

Xledger:
Smart rapportering

Ønsker du en enklere og rikere rapportering av regnskapstall? På 30 minutter viser Mikkel og Stian deg ferdige rapporter, skreddersydde spørringer, drilldown og konsern- og valutarapportering.  Les mer her.

Book en prat tilpasset din bedrift- helt uforpliktende

Vi tilbyr 30 minutters gratis veldning tilpasset ditt selskap, med en av våre Xledger-eksperter. Book en tid det passer deg i kalenderen under.