Vi er spesialister på Tripletex!

You numbers tell a story.

Faste, lave priser – en fleksibel regnskapstjeneste

Regnskap kan bli lekende lett når ting er effektivt og fourutsigbart.  Vi har fastpris på både regnskap og lønn, og gir alltid gode råd underveis. I Tripletex får du god oversikt og muligheten til å gjøre mye selv også, i appen eller på desktop.

Fastpris – System

Fra

149,- /mnd

Gjør det selv i Tripletex

N Systemtilgang
N Automatikk
M Regnskapsføring
MMoms-rapportering

Bestill

Fastpris – ENK

Fra

930,- /mnd

Vi tar regnskapet

N Systemtilgang ​
N Automatikk
N Regnskapsføring
N Moms-rapportering

Bestill

Fastpris – AS

Fra

1640,- /mnd

Vi tar regnskapet

N Systemtilgang ​
N Automatikk
N Regnskapsføring
N Moms-rapportering

Bestill

Hvorfor velge VIEW?

Vi kan Tripletex veldig godt og hjelper deg mer enn gjerne med regnskap og lønn i systemet. Vi tilbyr alltid en forutsigbar fastpris, med mulighet for å gjøre mye selv.

Når du blir kunde av oss har du alltid tilgang til vår kompetanse og veiledning- slik at du kan få gode råd underveis.

Har du andre systemer du bruker i dag, som for eksempel en nettbutikk eller en kasseløsning? Vi kobler andre systemer til Tripletex – slik at du får en enklere hverdag.

Regnskapsfører i Tripletex

I Tripletex har du hele tiden god oversikt over tallene dine og våre regnskapsførere sørger for at ditt regnskap er oppdatert og korrekt. Det er enkelt å samarbeide med regnskapsfører, og vi kan kommunisere rett i systemet.

Tripletex- appen har god funksjonalitet for både timeregistrering, reiseregninger, fakturering og mye annet. Perfekt for deg som vil ha fleksibilitet.

Kundehistorier

Kundene våre bruker oss til å lykkes med sine ambisiøse initiativ!

kjernebygg og view l

Kjernebygg AS

“Vi kjøper de tjenestene vi ikke har tid eller kunnskap nok til å gjøre selv. Føre timer og lage utlegg er enkelt i appen, resten tar VIEW seg av.”

 

Brandl Design og Arkitektur AS

Brand Design og Arkitektur

“VIEW leverer nødvendige og profesjonelle tjenester med personlighet, slik at vi kan fokusere på det vi er best på.”

 

kjernebygg og view l

Torp Logistics

“Hadde jeg skullet gjøre regnskapet selv ville jeg brukt mye tid, og fordi tid er penger må noen andre hjelpe meg med dette.”

 

Vi gjør regnskap enkelt

Prisene våre er alltid faste og lave, og månedsprisen baseres på antall bilag og inkluderer regnskapsføring, fakturamodul, innrapportering av moms og terminvis rapportering til deg som kunde.

Lønnskjøring per ansatt: 260,-
Årsoppgjør kommer i tillegg: 8890,-

De fleste av kundene våre velger å fakturere selv, mens vi tar oss av regnskapet og rapporteringen. Det er enkelt å samarbeide med regnskapsfører og samtidig holde oversikt over egen økonomi.

Appen i Tripletex har god funksjonalitet for både timeregistrering, reiseregninger, fakturere ring og mye annet. Med andre ord, med oss som din regnskapsfører i Tripletex får du forutsigbarhet og god oversikt over din forretning.

aditro lønn