Vi er spesialister på Xledger!

You numbers tell a story.

Outsource regnskap i xledger

Outsource regnskapet i Xledger?

Vi har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – økonomi – og forretningsprosesser i Xledger. 

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon. Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid.

Vi har meget god systemkompetanse på Xledger, og kjenner til hvilke funksjoner selskaper kan ta i bruk for å effektivisere sine økonomi – og forretningsprosesser. 

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst!

5 fordeler med Xledger

  • Automatiserte regnskaps – og lønnsprosesser
  • Markedets beste bankintegrasjon
  • Gode integrasjonsmuligheter
  • Meget god rapporteringsløsning
  • Konsernstruktur og valutahåndtering

Hvorfor velge VIEW?

  • Største partner til Xledger siden 2004
  • Vi er Xledger – spesialister
  • Vi har fastpris på regnskap og lønn
  • Rådgivere på økonomi og IT
  • Vi kan skreddersy integrasjoner

Kundehistorier

Kundene våre bruker oss til å lykkes med sine ambisiøse initiativ!

Virke

“Virke ønsker å styrke systemstøtten innenfor regnskap, lønn og rapportering. Vi valgte VIEW fordi de kan effektivisere disse prosessene og hjelpe oss med integrasjoner mot andre systemer.”

Les mer

 

Kitch`n

“Vi har aldri før hatt så god kontroll som vi skal få nå. Vi skal møte fremtiden med et system som gir oss et strategisk fortrinn. Det passer våre ambisjoner veldig bra.”

Les mer

 

Siva

“Med hjelp av VIEW og Xledger har vi kommet langt med automatisering i regnskapet. Vi bruker mindre tid på å kontrollere og prosessere data, og mer tid på analyser for økt innsikt og god beslutningsstøtte”.

Les mer

 

Fag møter teknologi

Våre regnskapsførere og rådgivere er sertifisert i Xledger, og kan faget ned til fingerspissene! Derfor kan vi hjelpe deg med å optimalisere og forenkle alle prosesser knyttet til regnskap og økonomi. 

Våre IT – team tar seg av konfigurering i systemet og integrasjoner med andre fagsystemer du bruker i dag. Få innsikt og oversikt over hele forretningen din!

Ta kontakt med oss her for en gratis demo eller et tilbud på systemet.

Integrasjoner

Med Xledger leverer vi effektivitet og innsikt i dine data. Xledger har både ferdige integrasjoner og via vår egenutviklete plattform, lager vi ukentlig nye integrasjoner for våre kunder.

Vi har spesialisert oss på effektive prosesser i og rundt Xledger. Vi er over gjennomsnittet engasjert i problemløsning med teknologi som verktøy, og bryner oss gjerne på utfordringer din bedrift måtte ha.

Les mer om integrasjoner her

ERP Systemet Xledger

Xledger er markedets mest automatiserte erp system. Kundene våre frigjør tid og frustasjon ved å jobbe smart! I tillegg har de et verktøy for gode beslutninger. Vi er Xledger sin største partner og leverer både systemet, regnskaptjenester og integrasjoner.

Automatiserte arbeidsrutiner er standardprosesser i Xledger:

N

Automatisk posteringsforslag og effektiv arbeidsflyt

N

Integrert bankløsning med betalinger og avstemming

N

Alltid oppdatert saldobalanse

N

Meget god rapportering

xledger erp system