Visindi

“Med VIEW Ledger på laget har vi full oversikt og stål-kontroll på forretningen og samarbeidet med VIEW er helt topp!”
– Visindi

Visindi er en av Norges ledende aktører innen lederutvelgelse og organisasjons-utvikling. 

Opptatt av verdier
Samarbeidet mellom Visindi og VIEW Ledger er helt topp, forteller en fornøyd partner i Visindi, Jenny Homme. I Visindi er vi veldig opptatt av verdier samtidig som vi er forretningsorienterte. Hos VIEW Ledger fant vi det samme og de fremstod som et moderne selskap med kompetente mennesker. Vi opplevde at VIEW Ledger hadde de samme driverne med høy kvalitet og effektive tjenester samtidig som de er innovative, serviceinnstilte og rause. Rett og slett en god match, påpeker hun videre med et smil.

Oversikt og styring
Da vi tok kontakt med Visindi for at de skulle bistå med rekruttering og lederutvikling var Visindi samtidig i en prosess for å vurdere samarbeidspartnere på økonomi og regnskap. Vi hadde brukt det samme regnskapsbyrå i ti år og var ikke helt fornøyd med deres leveranse, samtidig som det tradisjonelle regnskapssystemet var tungvint og lite oversiktlig. Med den veksten som Visindi har hatt og med tanke på videre fremtid, hadde vi behov for å finne en partner som lå langt fremme både teknologisk og kompetansemessig. Med en felles administrasjon og ledelse og kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim var det viktig for oss å få oversikt over tallene for en riktig styring og utvikling av vår forretning.

visindi kunde av view

“Sanntidsløsning gjør rapportering overflødig”

– Visindi

Godt samarbeid

Alltid oppdatert
Økonomisystemet Xledger som VIEW Ledger leverer, fungerer over forventet hos Visindi Vi er superfornøyde, forteller Jenny Homme idet hun oppsummerer noen av fordelene som de allerede har oppnådd: Løsningen gir oss oversikt over transaksjonene slik at vi til en hver tid har en oppdatert status over økonomien for hele butikken. Dette igjen betyr at vi har muligheten til å aksjonere riktig og eventuelt justere kursen videre. Faktureringen er også blitt mer effektiv med bedre styring av timer og raskere fakturering. Dette påvirker både likviditeten og resultatet. Og den sømløse integrasjonen med bank gir oss kontroll på inn og utbetalinger i sanntid. Kort og godt så har vi fått bedre styring og kontroll på hele vår forretning.

Delt arbeidsdeling
Visindi og VIEW Ledger har valgt en samarbeidsmodell med delt arbeidsdeling. Denne modellen åpner for å utnytte de beste resursene hos både byrå og kunde. Og med internett som felles plattform fungerer kommunikasjonen utmerket. I Visindi fakturerer vi, konterer, attesterer og genererer reiseregninger siden det er vi som utfører de daglige operative oppgavene vis a vis våre kunder. Mens VIEW Ledger tar seg av skanning av inngående fakturaer kontroll av konteringer, lønn og alle avsetninger som skatt og arbeidsgiveravgift i tillegg til utarbeidelse av diverse regnskapsrapporter. Ut over dette benytter vi også VIEW Ledger som rådgiver og ved opplæring og kurs. Jenny Homme avslutter med å gjenta: – Samarbeidet vårt er helt topp.

dfdddd