Xledger – Våre spesialister er CFO’n beste venn

Vi har har 2 av Norges høyest sertifiserte Xledger spesialister.

Norges største leverandør av økonomisystemet Xledger

Xledger er markedets mest automatiserte erp system. Kundene våre frigjør tid og frustasjon ved å jobbe smart! I tillegg får de et verktøy for gode beslutninger.

Vi er Xledger sin største partner, og platinum sertifisert. Hos oss får du både selve systemet, regnskaptjenester og integrasjoner satt opp med andre fagsystemer. Automatiserte arbeidsrutiner er standardprosesser i Xledger, og vi kan bidra til best practice:

N

Automatisk posteringsforslag og effektiv arbeidsflyt

N

Integrert bankløsning med betalinger og avstemming

N

Alltid oppdatert saldobalanse

N

Meget god rapportering

Dashboard i ERP Systemet Xledger

Hva sier våre kunder?

Virke

"Virke ønsker å styrke systemstøtten innenfor regnskap, lønn og rapportering. Vi valgte VIEW fordi de kan effektivisere disse prosessene og hjelpe oss med integrasjoner mot andre systemer."

Kitch`n

"Vi har aldri før hatt så god kontroll som vi skal få nå. Vi skal møte fremtiden med et system som gir oss et strategisk fortrinn. Det passer våre ambisjoner veldig bra."

Siva  

"Med hjelp av VIEW og Xledger har vi kommet langt med automatisering i regnskapet. Vi bruker mindre tid på å kontrollere og prosessere data, og mer tid på analyser for økt innsikt og god beslutningsstøtte."

Vår kunnskap kommer av erfaring med:

Systembrukere

Ansatte

Årlige transaksjoner

lokasjoner

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Les mer her:
Størst på Xledger
Xledger – integrasjoner
Xledger – Automatisk bilagsføring
Xledger Demo – Tilpasset ditt selskap
VIEW ledger + Propell og AI
Technogarden om Xledger
It og sikkerhet

Outsource regnskapet i Xledger?

Flere og flere velger å outsource regnskapet. Ofte er det fordi de ikke har kunnskapen eller tiden til å gjøre dette like effektivt som en profesjonell leverandør gjør. Det kan også handle om investering av teknologi som verktøy eller folk med riktig kompetanse.

Vi har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – økonomi – og forretningsprosesser i Xledger.

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon. Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid.

Vi har meget god systemkompetanse på Xledger, og kjenner til hvilke funksjoner selskaper kan ta i bruk for å effektivisere sine økonomi – og forretningsprosesser.

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst!

Integrasjoner er enkelt

Med Xledger leverer vi effektivitet og innsikt i dine data. Xledger har både ferdige integrasjoner og via vår egenutviklete plattform, lager vi ukentlig nye integrasjoner for våre kunder.

De siste årene har vi opplevd å få flere henvendelser fra selskaper som ønsker noe mer enn «out the box» løsninger. Dette er utfordringer vi liker og få, og har kunnskapen til å gjennomføre.

Igjennom våre IT-team rundt om i landet, kan din bedrift ta del i lignende bedrifters suksess og erfaringer – eller skape nye. Vi er over gjennomsnittet engasjert i problemløsning med teknologi som verktøy, og bryner oss gjerne på utfordringer din bedrift måtte ha.

Les mer om integrasjoner her

Automatikk er standard

Xledger er designet for å forenkle og forbedre regnskaps- og økonomiprosesser. Bli mer effektiv, redusere kostnader og få et styringsverktøy for gode beslutninger. Ikke gå glipp av gevinster som direkte kan bidra til din virksomhets suksess!

Det er ingen grunn til å lese “gamle” regnskapstall, når du kan sitte og følge med på forretningen i sanntid – via pc`en eller mobilen. Vi hjelper til med å sette opp gode rapporter, sånn at vi måler de KPI`ene som er viktig for ditt selskap.

Vi er Xledger sin største partner og leverer både systemet, regnskapstjenester og integrasjoner til andre systemer.

Ta kontakt med oss her for en gratis demo eller et tilbud på systemet.

Implementering av Xledger

Alle implementeringer starter med at våre systemkonsulenter møter din bedrift for å kartlegge de ulike økonomiprosessene. Dette gjelder alt fra timeføring, fakturering, godkjenning av leverandørfakturaer til hvordan ansettelsesprosesser skal håndteres. Slikt kartleggingsarbeid kan i noen tilfeller gjøres unna på et par timer med daglig leder, eller det kan kreve mange arbeidsmøter med mange ulike interessenter i din organisasjon. I noen tilfeller vil én konsulent fra oss hjelpe deg i mål fra A til Å. Andre prosjekter krever en større prosjektorganisasjon. Dette avhenger av din organisasjons størrelse og kompleksitet. Gjennom hele kartleggingsarbeidet, vil våre konsulenter lytte aktivt og se etter effektiviseringsmuligheter i lys av hvordan våre løsninger kan gjøre hverdagen din best mulig.

Les også: Dette bør du tenke på når du skal implementere et nytt økonomisystem

Systemoppsett

Vi gjør våre systemer klare for din bruk. På bakgrunn av de løsningene vi sammen blir enige om, settes relevante regler, opprettes brukere og andre grunndata. Våre konsulenter har god kjennskap til de forskjellige økonomiprosessene, og systemet klargjøres etter deres behov. Ved behov for integrasjoner mot andre systemer strekker vi oss langt for å få til dette, og vi jobber kontinuelig med gode, fremtidsrettede løsninger – alt i tett dialog med besluttningstakerne i din bedrift.

Opplæring

Ingen økonomiløsninger er gode dersom brukerne ikke vet hvordan de skal brukes! Vi anbefaler alltid våre kunder å investere tid i god opplæring for alle involverte brukere. Vår erfaring er at opplæringen blir best dersom den gjennomføres på deres egne data. Derfor vil opplæringen som regel skje etter at grunndataene er ferdig satt opp og godkjent av dere. Vi sørger for at dine nøkkelbrukere (typisk CFO, avdelingsledere og prosjektledere) får grundig opplæring.

Oppfølgning

Vi slipper dere ikke. Når implementeringen er ferdig og dere går over i ordinær drift, vil våre engasjerte konsulenter være tilgjengelig og ivareta trygg drift. Våre systemrådgivere hjelper dere med de endringer og tilpasninger dere trenger, og vi motiveres av å finne gode løsninger for dere også fremover i tid.

Vi er opptatt av å hjelpe deg nå dine mål og gi deg den beste opplevelsen som kunde i VIEW. Derfor strekker vi oss for at du skal få mest mulig ut av ditt kundeforhold og setter stor pris på tilbakemelding, slik at vi kan forstå og tilpasse oss dine utfordringer, behov og ønsker.

Hvis ønskelig kan vi også holde kurs for ansatte i spesifikke ting som timeføring, reiseregning etc. Ønsker dere å holde kurs for ansatte selv, kan vi bistå med brukerdokumentasjon.

 

 

Sikkerhet i Xledger

Xledger er ISO 27001- sertifisert., og alle VIEW sine skytjenester er sertifisert med ISO 27001 og eller ISAE 3402 – og det finnes også kvalitetsstandarder som ISO 9001 i leveransene. IT-miljøet ligger i et profesjonelt driftssenter hvor det er høye krav til perimetersikkerhet, nettverkssikkerhet og at alle kritiske komponenter er overflødig.

All innlogging skjer med en kryptert forbindelse, som er av samme type som blir brukt av nettbanker. Statistisk for de 6 siste årene er Xledgers oppetid på 99,98 %.

VIEW behandler personopplysninger på vegne av sine kunder og oppfyller selvsagt vilkårene i det relevante lovverket. Vi har kontinuerlige samsvarsprosesser for til enhver tid å være i samsvar med gjeldende lovverk. VIEW har eget personvernombud for å ha udelt og nøytral instans for behandling av våre prosesser og avvik som måtte oppstå, for å kunne revidere vår implementering av regelverket og for å drive opplysningsarbeid.

5 fordeler med Xledger

  • Automatiserte regnskaps – og lønnsprosesser
  • Markedets beste bankintegrasjon
  • Gode integrasjonsmuligheter
  • Meget god rapporteringsløsning
  • Konsernstruktur og valutahåndtering

Hvorfor velge VIEW?

  • Vi har Xledger – spesialister
  • Vi har fastpris på regnskap
  • Få tilgang til våre rådgivere
  • Vi kan skreddersy integrasjoner
  • Partner til Xledger siden 2004