Xledger – CFO’ens beste venn

Vi har 2 av Norges høyest sertifiserte Xledger spesialister.

Vi hjelper deg utnytte Xledger best mulig

Xledger er utviklet i Norge og brukes i over 60 land. VIEW er Norges største leverandør på økonomitjenester i Xledger og vi har flere av landets mest kompetente spesialister. Xledger er et automatisert erp system, utviklet for norskebedrifter med nasjonal og internasjonal handel.

Hvorfor velge VIEW Ledger?
VIEW er landets største kompetansehus på Xledger. Vi er en one-stop-shop, som betyr at vi leverer både systemet, regnskapsføring og lønnstjenester. Vi har egne team som kan skreddersydd integrasjoner med fagsysstemer for f.eks. ordre, CRM eller nettbutikk. Vi kan Xledger, og hjelper deg med å utnytte det best mulig.

Dashboard i ERP Systemet Xledger
Dashboard i ERP Systemet Xledger

Smarte funksjoner i Xledger

Automatiserte arbeidsrutiner er standardprosesser i Xledger, og vi kan bidra til best practice fra erfaring med mange tusen kunder. Book en demo med oss, og se hvordan du kan bli mer effektiv og få bedre rapportering med Xledger! 

N

Automatiske arbeidsflyter for f.eks. fakturering, bilagsføring og betaling

N

Integrert bankløsning med betalinger og avstemming

N

Unik funksjonalitet for konsern og valutahåndtering

N

Rapport-maler eller skreddersy egne. Drill-down til hvert bilag.

N

Koble på andre fagsystemer for en sømløs dataflyt

Vår kunnskap kommer av erfaring med:

Systembrukere

Ansatte

Årlige transaksjoner

lokasjoner

Hva sier våre kunder?

Virke

"Virke ønsker å styrke systemstøtten innenfor regnskap, lønn og rapportering. Vi valgte VIEW fordi de kan effektivisere disse prosessene og hjelpe oss med integrasjoner mot andre systemer."

Kitch`n

"Vi har aldri før hatt så god kontroll som vi skal få nå. Vi skal møte fremtiden med et system som gir oss et strategisk fortrinn. Det passer våre ambisjoner veldig bra."

Siva  

"Med hjelp av VIEW og Xledger har vi kommet langt med automatisering i regnskapet. Vi bruker mindre tid på å kontrollere og prosessere data, og mer tid på analyser for økt innsikt og god beslutningsstøtte."

Se video av funksjonalitet i Xledger

Opptak av webinar

Xledger: Topp 3 effektive funksjoner for konsern

Spar tid og bli mer presis med  smarte funksjoner for konsolidering, rapportering og valutahåndtering for Konsern. På 30 minutter viser Espen deg topp 3 effektive funksjoner og hvordan de brukes for konsern i Xledger.

7 tips for gode faktureringsrutiner

Opptak av webinar

Xledger –
Integrasjoner gir muligheter

Gode integrasjoner skaper effektivitet. Hør vår leder for Integrasjonsteamet , Thomas, fortelle om hvilke muligheter som finnes med Xledger og hvordan du bør tenke for å komme i gang. Vi deler også noen eksempler fra kunder.

Opptak av webinar

Xledger:
Smart rapportering

Ønsker du en enklere og rikere rapportering av regnskapstall? På 30 minutter viser Mikkel og Stian deg ferdige rapporter, skreddersydde spørringer, drilldown og konsern- og valutarapportering.

Outsource regnskap i xledger

Outsource regnskapet i Xledger?

Flere og flere velger å outsource regnskapet. Ofte er det fordi de ikke har kunnskapen eller tiden til å gjøre dette like effektivt som en profesjonell leverandør gjør. Det kan også handle om investering av teknologi som verktøy eller folk med riktig kompetanse.

Vi har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – økonomi – og forretningsprosesser i Xledger.

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon. Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid.

Vi har meget god systemkompetanse på Xledger, og kjenner til hvilke funksjoner selskaper kan ta i bruk for å effektivisere sine økonomi – og forretningsprosesser.

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst!

Automatikk i Xledger

Xledger er designet for å forenkle og forbedre regnskaps- og økonomiprosesser. Bli mer effektiv, redusere kostnader og få et styringsverktøy for gode beslutninger. Ikke gå glipp av gevinster som direkte kan bidra til din virksomhets suksess!

Det er ingen grunn til å lese “gamle” regnskapstall, når du kan sitte og følge med på forretningen i sanntid – via pc`en eller mobilen. Vi hjelper til med å sette opp gode rapporter, sånn at vi måler de KPI`ene som er viktig for ditt selskap.

Vi er Xledger sin største partner og leverer både systemet, regnskapstjenester og integrasjoner til andre systemer.

Ta kontakt med oss her for en gratis demo eller et tilbud på systemet.

Integrasjoner er enkelt

Med Xledger leverer vi effektivitet og innsikt i dine data. Xledger har både ferdige integrasjoner og via vår egenutviklete plattform, lager vi ukentlig nye integrasjoner for våre kunder.

De siste årene har vi opplevd å få flere henvendelser fra selskaper som ønsker noe mer enn «out the box» løsninger. Dette er utfordringer vi liker og få, og har kunnskapen til å gjennomføre.

Igjennom våre IT-team rundt om i landet, kan din bedrift ta del i lignende bedrifters suksess og erfaringer – eller skape nye. Vi er over gjennomsnittet engasjert i problemløsning med teknologi som verktøy, og bryner oss gjerne på utfordringer din bedrift måtte ha.

Les mer om integrasjoner her

Implementering av Xledger

Alle implementeringer starter med at våre systemkonsulenter møter din bedrift for å kartlegge de ulike økonomiprosessene. Dette gjelder alt fra timeføring, fakturering, godkjenning av leverandørfakturaer til hvordan ansettelsesprosesser skal håndteres. Slikt kartleggingsarbeid kan i noen tilfeller gjøres unna på et par timer med daglig leder, eller det kan kreve mange arbeidsmøter med mange ulike interessenter i din organisasjon. I noen tilfeller vil én konsulent fra oss hjelpe deg i mål fra A til Å. Andre prosjekter krever en større prosjektorganisasjon. Dette avhenger av din organisasjons størrelse og kompleksitet. Gjennom hele kartleggingsarbeidet, vil våre konsulenter lytte aktivt og se etter effektiviseringsmuligheter i lys av hvordan våre løsninger kan gjøre hverdagen din best mulig.

Les også: Dette bør du tenke på når du skal implementere et nytt økonomisystem

Oppfølgning

Vi slipper dere ikke. Når implementeringen er ferdig og dere går over i ordinær drift, vil våre engasjerte konsulenter være tilgjengelig og ivareta trygg drift. Våre systemrådgivere hjelper dere med de endringer og tilpasninger dere trenger, og vi motiveres av å finne gode løsninger for dere også fremover i tid.

Vi er opptatt av å hjelpe deg nå dine mål og gi deg den beste opplevelsen som kunde i VIEW. Derfor strekker vi oss for at du skal få mest mulig ut av ditt kundeforhold og setter stor pris på tilbakemelding, slik at vi kan forstå og tilpasse oss dine utfordringer, behov og ønsker.

Hvis ønskelig kan vi også holde kurs for ansatte i spesifikke ting som timeføring, reiseregning etc. Ønsker dere å holde kurs for ansatte selv, kan vi bistå med brukerdokumentasjon.

 

Din suksess er vår suksess

Din suksess er vår suksess, derfor ønsker vi å hjelpe deg nå dine mål gjennom vår verdiskapende kundesuksess. Dette innebærer at du blir tildelt en egen dedikert Customer Success Manager som vil evaluere dine kriterier for suksess og sørge for at løsningen benyttes på best mulig måte.

Customer Success Manager vil gjennomføre jevnlige statusmøter og hyppige helsesjekker for å sørge for at din tilbakemelding blir hørt. Customer Success Manager holder deg jevnlig oppdatert på nyheter, ny funksjonalitet, oppdateringer og vil være din dedikerte kontaktperson gjennom hele
kundeforholdet.

Systemoppsett

Vi gjør våre systemer klare for din bruk. På bakgrunn av de løsningene vi sammen blir enige om, settes relevante regler, opprettes brukere og andre grunndata. Våre konsulenter har god kjennskap til de forskjellige økonomiprosessene, og systemet klargjøres etter deres behov. Ved behov for integrasjoner mot andre systemer strekker vi oss langt for å få til dette, og vi jobber kontinuelig med gode, fremtidsrettede løsninger – alt i tett dialog med besluttningstakerne i din bedrift.

Opplæring

Ingen økonomiløsninger er gode dersom brukerne ikke vet hvordan de skal brukes! Vi anbefaler alltid våre kunder å investere tid i god opplæring for alle involverte brukere. Vår erfaring er at opplæringen blir best dersom den gjennomføres på deres egne data. Derfor vil opplæringen som regel skje etter at grunndataene er ferdig satt opp og godkjent av dere. Vi sørger for at dine nøkkelbrukere (typisk CFO, avdelingsledere og prosjektledere) får grundig opplæring.

Sikkerhet i Xledger

Xledger er ISO 27001- sertifisert., og alle VIEW sine skytjenester er sertifisert med ISO 27001 og eller ISAE 3402 – og det finnes også kvalitetsstandarder som ISO 9001 i leveransene. IT-miljøet ligger i et profesjonelt driftssenter hvor det er høye krav til perimetersikkerhet, nettverkssikkerhet og at alle kritiske komponenter er overflødig.

All innlogging skjer med en kryptert forbindelse, som er av samme type som blir brukt av nettbanker. Statistisk for de 6 siste årene er Xledgers oppetid på 99,98 %.

VIEW behandler personopplysninger på vegne av sine kunder og oppfyller selvsagt vilkårene i det relevante lovverket. Vi har kontinuerlige samsvarsprosesser for til enhver tid å være i samsvar med gjeldende lovverk. VIEW har eget personvernombud for å ha udelt og nøytral instans for behandling av våre prosesser og avvik som måtte oppstå, for å kunne revidere vår implementering av regelverket og for å drive opplysningsarbeid.

5 fordeler med Xledger

  • Automatiserte regnskaps – og lønnsprosesser
  • Markedets beste bankintegrasjon
  • Gode integrasjonsmuligheter
  • Meget god rapporteringsløsning
  • Konsernstruktur og valutahåndtering

Hvorfor velge VIEW?

  • Vi har Xledger – spesialister
  • Vi har fastpris på regnskap
  • Få tilgang til våre rådgivere
  • Vi kan skreddersy integrasjoner
  • Partner til Xledger siden 2004