mail%20logo

Kristiansand

​Vi leverer effektive regnskaps- og økonomiprosesser til selskaper over hele Agder-regionen. Kundene våre kommer fra ulike bransjer og i ulike størrelser, alt fra Repstad Anlegg og Aamodt Bygg AS til mindre virksomheter og frilansere.

Felles for mange er at de er ambisiøse og ​stiller høye krav til oss. De har økende behov for relevant økonomisk styringsinformasjon, og det hele må skje med effektive prosesser.

Vi jobber på toppen av markedets ledende økonomisystemer, Xledger og Tripletex, og er derers største partner. Våre regnskapsførere og rådgivere har lang erfaring med regnskap og lønn, og rådgivningstjenester innenfor økonomi og IT. 

​Ta gjerne kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet her eller ved å sende en epost eller ringe til en av våre representanter ved kontoret i Søgne.

Vi t​ar gjerne en uforpliktende prat med deg og gir deg en gratis demo av våre økonomiløsninger.

Kontakt oss

Vi er Xledger og Tripletex sin største partner. 

Adresse:
Birkedalsveien 80, 4640 Søgne
Platinum%20partner%20V6
Tripletex_logo%20(1)%202
Renate Repstad
Avdelingsleder
"Vi har fått en mer rasjonell timeregistrering og bedre kontroll på timeforbruket"
Stian Brandvold
Salg - og Markedsdirektør
Espen Andersen
Salgsansvarlig
Vi jobber med markedets ledende økonomisystemer, Xledger og Tripletex, og har mange års erfaring regnskap, lønn og rådgivningstjenester til næringsdrivende i hele Agder regionen.  

Vi i Søgne betjener kunder innen bransjene bygg og anlegg, IT, konsulent- og prosjekt- virksomheter, eiendom og borettslag. Kundene våre har en omsetning fra noen hundre tusen til flere hundre millioner.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og en gratis demo av våre økonomiløsninger.

Vi er Xledger og Tripletex sin største partner. 

Adresse: Birkedalsveien 80, 4640 Søgne
google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html