mail%20logo
KW-logo-header45

Karmøy Winch får oppdaterte tall hver eneste dag

Karmøy Winch produserer og leverer innovativt utstyr til skip og offshore. 
For å være i tet i vår bransje på verdensmarkedet, må vi ha stålkontroll på kostnader og lønnsomhet knyttet til ordrene våre. Med VIEW Ledger og økonomisystemet Xledger får vi tilgang til oppdaterte tall - rett fra lommen, sier Daglig leder i Karmøy Winch, Geir Hystad. 

Må investere i fremtiden

Vi er nødt til å ha topp motiverte folk og topp utstyr. Dette gjør vi investeringer i hver dag, for å motivere og for å øke effektiviteten. Vi satt med et gammelt ERP-system, som vi så at tiden var gått ut for. Da måtte vi ut å lete etter en bedre løsning, konstaterer Hystad. 

Det systemet vi til slutt valgte var
Xledger fra VIEW Ledger. Nå har vi et system som gir oss oppdaterte tall hver dag - med bare noen få tastetrykk, forteller han.   
 

Oppdaterte tall, rett fra lommen

Før var dette data som økonomiavdelingen satt på og hadde innsikt i. Men nå med det økonomisystemet, har vi alle informasjon i lommen. Det gjør at vi kan følge med og se om vi kan ta en ordre eller ikke. Og om vi tjener penger på ordren. Det er fryktelig viktig sånn som markedet er nå. Der har Xledger innfridd fullt ut, avslutter han.

Få et uforpliktende tilbud av oss

google-site-verification: google0ca091d981d548b8.html